Vysavač Concept
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vysavač Concept
Máte někdo vysavač Concept?
Popr. nějaký tip na vysavač? Ten můj náhradní je hrozný a nemám chuť ho uz ani použít. Musím koupit (tzn. nejspis objednat, protože tady zrovna nebude v akci nic mně vyhovujícího) co nejrychleji nějaký lepší. Mám poblíž jen Planeo a menší obchůdek, kam se mi nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Concept je takový low end, většinou je to stejné s více levnýma vysavačema. Děti někde v Taiwanu na jeden dají nápis SEncor, na druhý Concept. Náhradní díly bych nečekal. Na 2 roky asi fajn, snad se podělá až potom. Sací výkon taky takový lipový čajík. Otázkou zda dát 7mičku za Rowentu která je léty prověřená ( máme v rodině asi 6 kousků ) a nebo jít do něčeho za "pár kaček ". Pokud nejsou kačky tak brát cokoliv, kouknul bych po bazarech. Pokud by nebyla nějaká echt gold nabáídka vzal bych i z obchodu s tím že to nebude žádná hitparáda, ale je tam záruka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lykaon Měla jsem na něj doporučení, na netu jsem našla dobře recenze. A když jsem si zadala nějaké požadavky, tak mi tam vyjel taky. Rowenta je na mě strašně těžká, špatně se mi s ní vysavalo. Nechci se tahat s těžkým vysavačem. Rozhodně nemám v úmyslu kupovat starý vysavač na bazaru. To si můžu nechat ten, co mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaký mas rozpočet? Od conceptu jsme měli toastovac a konvici a oboje letělo. Ta kvalita je bída
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 já mám od conceptu robotický vysavač, levný teda fakt nebyl
A jsem s ním spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
A jaký mas rozpočet? Od conceptu jsme měli toastovac a konvici a oboje letělo. Ta kvalita je bída
Rozpočet… Na prvním místě je to, abych byla spokojená. Požadavky - chci tichý, lehký vysavač, který dobře vysava, má dlouhou šňůru, dobře se mi ovládá. Rozpočet nemám stanoveny. Samozřejmě za to chci dát do nejméně, ale chci mít splněné me požadavky. Vysavam často a nechci být pokaždé naštvaná. Chtěla jsem ještě něco, ale to už u vysavačů v dnešní době nenajdu. Předtím jsem měla levný vysavač a vysával skvěle. Jen už dosloužil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@Sára 1 já mám od conceptu robotický vysavač, levný teda fakt nebylA jsem s ním spokojená.
Robotický nechci. Nebo třeba by byl fajn, ale teď chci hlavně klasický, se kterým mužu vysávat i pavučiny po zdech (to mi robotický neudělá).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lykaon Rowenta má krome toho, že je hrozně těžká, jeste jednu nevýhodu - takový ten kartáček (hodně ho používám) nejde sundat - a to je pro mě problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 jako takhle - my mame Miele a je super, nicméně drahy. Ale mamka má etu, ta je podstatně levnější a celkem drží. Taky chtěla lehci a tak mají stormy car tuším. Ale nevím délku kabelu. Osobně bych do conceptu nešla stejne jako do sencoru, protože obě značky jsem měla tu cest mít doma a kvalita není dobra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Robotický nechci. Nebo třeba by byl fajn, ale teď chci hlavně klasický, se kterým mužu vysávat i pavučiny po zdech (to mi robotický neudělá).
jasně. Já jen, že tahle značka nemá jenom shity. Jako všechny, má nižší, střední, vyšší třídu spotřebičů.
Klasický vysavač mám od Rowenty - xtreme power cyclonic - používala jsem několik let a nijak úplně nadšená jsem z něj nebyla. Fungoval, asi i splňuje to, co ty potřebuješ + spousta nástavců, my máme i nějakou sadu na čištění auta. Mně na něm hodně vadilo, že se dost často zanášel. Chlap ho musel často rozebírat a zdlouhavě čistit, jinak blbě vysával. Teď už se na něj jenom práší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
jasně. Já jen, že tahle značka nemá jenom shity. Jako všechny, má nižší, střední, vyšší třídu spotřebičů.
Klasický vysavač mám od Rowenty - xtreme power cyclonic - používala jsem několik let a nijak úplně nadšená jsem z něj nebyla. Fungoval, asi i splňuje to, co ty potřebuješ + spousta nástavců, my máme i nějakou sadu na čištění auta. Mně na něm hodně vadilo, že se dost často zanášel. Chlap ho musel často rozebírat a zdlouhavě čistit, jinak blbě vysával. Teď už se na něj jenom práší
Jak poznám, jaky je ten vysavač třída? Původně jsem myslela tento https://www.my-concept.cz/…d141962.html
Ale nemá ten nástavec, který jsem chtěla - takže jsem začala řešit i jiný. Na tento jsou recenze dobre.
Já spoustu nástavců nepotřebuji. Stačí mi jich 5. Na tvrdé podlahy, se stetinkama, na gauč, takový úzký a na koberce (mám dva malé dětské a časem nevím, jestli vůbec nějaký koberec mít budeme).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit