Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nehodí
krajka mi tam přijde šílená.. bez krajky proč ne, roztrhnané džíny.
Tak mě se nelíbí ty krajky. Ale jinak věk i postava na fotce je tak pěkná, že nevidím problém proč si to nevzít, když se to líbí.
Nohy nenohy, nevkus.Ty kalhoty jsou strašný, lacině vypadající.
@Kelsey píše:
Fotka z netu.
horší než to co postovala zakladatelka.. ![]()
ale jak říkám každý at si nosí co chce
@jdukolem píše:
horší než to co postovala zakladatelka..
To jsem sem dala zamerne, jak vypadaji, kdyz stoji. Jako ja bych si je sama nekoupila, ale kdyby treba muj muz byl aktivista a neco takoveho mi koupil, tak bych to nejak se snazila zjemnit, aby ve finale ta krajka byla nenapadny doplnek.
Ale musi byt tezke neco vhodneho k nim najit.
@jdukolem píše:
horší než to co postovala zakladatelka..
Myslím že už jsem viděla horší
třeba stopadesátikilovou paní v růžových legínách. Zas bych z toho nedělala drámo.
Nelíbí - nevkusné, tak na místní venkovskou pouť, nejlépe jako obsluha kolotoče
ale beru, že každý má jiný vkus.
bez těch krajek - ok.
@Anna766 píše:
Myslím že už jsem viděla horšítřeba stopadesátikilovou paní v růžových legínách. Zas bych z toho nedělala drámo.
ty to že si někdo něco obleče zase není známka toho že je to tak v pořádku
![]()
ten kdo to vyrobil byl pro mě dost v rauši.. ![]()
@Kelsey píše:
To jsem sem dala zamerne, jak vypadaji, kdyz stoji. Jako ja bych si je sama nekoupila, ale kdyby treba muj muz byl aktivista a neco takoveho mi koupil, tak bych to nejak se snazila zjemnit, aby ve finale ta krajka byla nenapadny doplnek.
Ale musi byt tezke neco vhodneho k nim najit.
ty prosím tě a kolik taková taškařice stojí?
![]()
@jdukolem píše:
ty prosím tě a kolik taková taškařice stojí?![]()
Pockej, musim si otevrit ten odkaz.
@lajovka píše:
Tak tohle mi vadi i na jinych, natoz na sobe…a dle meho, stihle nozky taky vypadaji jinak
coz o to, stihla ona asi je, ale to je kde kdo. Mne ty nohy neprijdou nijak vyjimecne, obzvlaste, pokud ji je 25.
Když jsem si zadala na googlu do obrázků „rifle s krajkou“, vyjela toho spousta. Asi jsem úplně out, ale tento módní trend jsem objevila až dnes.
A některé modely jsou tedy dost hrůzné.
Jak od kolotočů.
@zrcadlo Mě to taky přijde jak na E55, ale nechtěla jsem to tak naplno říci. ![]()
990,– a beztak je to koupene na aliexpres a tady cena prestrelena.