Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
7mm mi přijde úplně ok. A u bf papuci pak vytahuji vložku a nosí je bez vložky a tak ještě nějakou dobu vydrží
@debra.morgan píše:
7mm mi přijde úplně ok. A u bf papuci pak vytahuji vložku a nosí je bez vložky a tak ještě nějakou dobu vydrží
Tohle jsou obycejny Fare, neradi se mezi bf…
@Lucie_Sx píše:
To co je na fotce ani omylem.
I tech 15,5 je skoro moc.
Taky si myslim. Jenze mensi uz budou na knop. Objednala jsem ty o cislo mensi. Tohle mi vybrali u nas v bf obuvi ![]()
Určitě ty menší a i tak si myslim, že ten nadměrek bude až dost. To co ti vybrali v obuvi, mi připadá dobré jen na to, aby se dítě přerazilo
.
@mackA159 píše:
Ahoj jaky kupujete nadmerek u backor? Nevim jestli koupit mensi nebo vetsi. Dcera ma nohu 14,8 cm. Bota ma bud 15,5 nebo 16,1. Na fotce je v botech 16,1, a ma tam tolik mista.
16,1 je u backor uz m9c, vem mensi..
Hodne bf lidi bohuzel jede mantru „cim vetsi, tim lepsi“, coz je proste velky prusvih.
Mensi nebudou na knop. Pokud by byly, chce to jinou znacku.
Ale 15,5 na 14,8 nohu je az az.
Pokud je to dobre zmereno.
@Lucie_Sx píše:
Hodne bf lidi bohuzel jede mantru „cim vetsi, tim lepsi“, coz je proste velky prusvih.Mensi nebudou na knop. Pokud by byly, chce to jinou znacku.
Presne..
@Lucie_Sx píše:
Hodne bf lidi bohuzel jede mantru „cim vetsi, tim lepsi“, coz je proste velky prusvih.Mensi nebudou na knop. Pokud by byly, chce to jinou znacku.
Je to zmereni meridlem. Mensi backory ruznych znacek delaji 15cm, coz je vetsi o 2mm. Nesoustredim se jen na tyhle.. Mam i vic pozadavku. Nechci aby mely tu papirovou podrazku, a kovovy spony (zapinani), cimz se vyber bohuzel dost zmensi.
Budu je potrebovat za mesic, tak ji treba noha o nejaky mm povyroste…
prinejhorsim budu hledat dal no…Ale v ty obuvi me uz nikdo neuvidi ![]()
@mackA159 píše:
Je to zmereni meridlem. Mensi backory ruznych znacek delaji 15cm, coz je vetsi o 2mm. Nesoustredim se jen na tyhle.. Mam i vic pozadavku. Nechci aby mely tu papirovou podrazku, a kovovy spony (zapinani), cimz se vyber bohuzel dost zmensi.Budu je potrebovat za mesic, tak ji treba noha o nejaky mm povyroste…
prinejhorsim budu hledat dal no…Ale v ty obuvi me uz nikdo neuvidi
Nemas pobliz Decathlon? Maji tam takove protiskluzove cvicky na suchac, pouzivame to jako backory. Jsou fajn.
Ahoj jaky kupujete nadmerek u backor? Nevim jestli koupit mensi nebo vetsi. Dcera ma nohu 14,8 cm. Bota ma bud 15,5 nebo 16,1. Na fotce je v botech 16,1, a ma tam tolik mista.