Jaký názor máte na tento vztah?

29.12.21 21:31

Ahoj všichni, jen by mě zajímal pohled z jiného pohledu, tak snad to popíšu srozumitelně. Je tu jeden kluk, kterého potkávám každé úterý a píšeme si už asi 3 měsíce skoro každý den (občas s přestávkami). Ale jelikož mě psaní nestačí, tak jsem mu napsala jestli nechce zajít na kafe. Řekl že to je dobrý nápad a jinak už jsme to neřešili. No a teď kamarádka pořádala párty a já ho na ní pozvala ale on nepřišel. Jinak píše první i on a dost dlouhé zprávy. Nikdy jsme se moc nebavili naživo. Co myslíte, má o mě alespoň trochu zájem nebo ne? Nevím co s tím. Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cernaselma
29.12.21 21:36

Jak to mame vedet? Treba Te ma jen jako kamaradku. Jak Ti vysvetlil, ze neprisel? Kdyby mel zajem, tak udela vse pro to, aby prisel. Kolik vam je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.21 21:37

Kdyby měl zájem, netrvá to tři měsíce. Udělal by už krok vpřed

• Citovat
  • Upravit
299
29.12.21 21:37

Třeba je stydlin a párty ho vyděsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
29.12.21 21:39
@Johanka25788 píše:
Ahoj všichni, jen by mě zajímal pohled z jiného pohledu, tak snad to popíšu srozumitelně. Je tu jeden kluk, kterého potkávám každé úterý a píšeme si už asi 3 měsíce skoro každý den (občas s přestávkami). Ale jelikož mě psaní nestačí, tak jsem mu napsala jestli nechce zajít na kafe. Řekl že to je dobrý nápad a jinak už jsme to neřešili. No a teď kamarádka pořádala párty a já ho na ní pozvala ale on nepřišel. Jinak píše první i on a dost dlouhé zprávy. Nikdy jsme se moc nebavili naživo. Co myslíte, má o mě alespoň trochu zájem nebo ne? Nevím co s tím. Díky moc za odpovědi.

Korespondent :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 21:42
@Johanka25788 píše:

Chce si jen písánkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 21:42
@ReginaZ píše:
Třeba je stydlin a párty ho vyděsila.

Tak na kafe mezi 4 očima taky nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.12.21 21:46
@Anonymní píše:
Kdyby měl zájem, netrvá to tři měsíce. Udělal by už krok vpřed

Zájem má, nebo je to magor. Normální muž nepíše ženě tři měsíce jen tak. Buď ji chce přefiknout nebo je to blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.12.21 21:51

@Johanka25788 nepsala si tu nedávno, že čekáš na pozvání na kafe a on se k ničemu nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13229
29.12.21 21:52

Pozvání na kamaradčinu párty se mi nezdá jako dobrý nápad. Nedivím se mu, že nedorazil…

@Johanka25788 přestat se měsíc ozývat, nereaguj a uvidíš co se stane. Jestli zájem má, tak se přeškubne… Jestli ne, tak to vyšumí… Nemáš co ztratit… Chce to se stáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.12.21 22:23

A kde je ten vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie