Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bych ho pěkně nakopala. Bude d ráda, že s tím blbcem máš jedno dítě a ne dvě
Bože, co s takovým idiotem… Pusť ho do oběhu.
Takový byl vždycky, že sis ho i vzala??
Tý jo, to je hodně přes čáru… a dokud nebylo dítě, tak se k tobě choval pěkně?
Vidím to tak, že si myslí, že autismus má dítě buď po tvých genech (je-li manžel trošku inteligentní) nebo dokonce tvou výchovou. Každopádně tohle mi říct, tak to je konec, už bych si ho nikdy nemohla vážit.
Jestli chceš zachovat rodinu, jděte do poradny, najděte mediátora, domluv psychologa pro autistické děti a vem tam manžela.
Ale když plánuje další dítě s někým jiným, tak mně by to za to teda nestálo, to je pitomec na ntou.
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, po dlouhém váhání sem píšu, prosím anonymně. S manželem jsme manželé skoro 4 roky a máme syna (necelé 3 roky). Manžel mi řekl, že touzi po druhém dítěti, ale se mnou ho mít nechce. Že chce dítě s lepší ženou, ne s takovým blaznem jako já, takže druhé dítě mít 100% bude, ale já jeho maminka nebudu. A ať si to proberu jak chci. Ted co dělat? Nevím, co ho k tomu vede. Pochopitelně se mě to dotklo a urazilo, to je jasný. O syna se starám, jak to jde, má lehký stupeň autismu, chodim s ním po doktorech a vyšetřeních, ve školce nás čeká shánění asistenta, do toho práce na trvalý poměr, všechno doma dělám, to spíš on se nezajímá. Když to malýho chytne, tak mi ho dá, on se zamkne v obýváku a starej se. Takže tatínek na baterky. Co a jak dělat? Tak jsem mu řekla, že on chce rozbít rodinu, synovi, na kterýho to bude sakra působit zničí domov a vůbec všechno, hlavně, že on se někde dobře vysemeni. Na to mi řekl, že všechno je moje vina. A pak řekl synovi, že maminka ho nemá ráda. Jak tohle sakra mute říct?vždyť já bych za malýho dala život. To je to nejvíc, co mám..
No ty jo, tohle mi chlap říct, tak ho fakt vezmu pánví po hlavě. Pořád chceš, aby to byl tvůj manžel?
@safina píše:
Tý jo, to je hodně přes čáru… a dokud nebylo dítě, tak se k tobě choval pěkně?
Vidím to tak, že si myslí, že autismus má dítě buď po tvých genech (je-li manžel trošku inteligentní) nebo dokonce tvou výchovou. Každopádně tohle mi říct, tak to je konec, už bych si ho nikdy nemohla vážit.
Jestli chceš zachovat rodinu, jděte do poradny, najděte mediátora, domluv psychologa pro autistické děti a vem tam manžela.
Ale když plánuje další dítě s někým jiným, tak mně by to za to teda nestálo, to je pitomec na ntou.
Tak já má vystudované 2 vysoké školy, manžel jen ucnak, ale nikdy jsem to takhle neřekla. Vysoká škola z nikoho inteligenta nedělá, ani si nemyslím, že ten kdo ji má, je něco víc. Právě byl vždy na mě hrdý, že mi to dobře myslí a je to vidět. Řekl, že autista je možná proto, že jsem vegetariánka, ale v těhotenství jsem maso raději jedla (dokonce mi i chutilo) a hodně ryb. To spíš manžel kdysi užíval návykové látky. A jak se choval předtím? No, líp. To první dítě chtěl moc. Před měsícem řekl, že to jedno asi stačí, a pak za pár dnů, že chce i druhé, ale ne se mnou. Na dvě děti já prý nemám, budu ráda, když to jedno nějak vychovam.
Zřejmě už má nějakou milenku a snaží se teď na tebe kydat špínu, aby si očistil svědomí.
Přines mu rozvodový papíry a na syna žádej střídavku ![]()
našla bych si byt a s ním komunikovala už jen s právníkem…
tohle není normální
Řekla bych, že chlapec už někoho má a snaží se to všechno hodit na Tebe… ![]()
@Anonymní píše:
Tak já má vystudované 2 vysoké školy, manžel jen ucnak, ale nikdy jsem to takhle neřekla. Vysoká škola z nikoho inteligenta nedělá, ani si nemyslím, že ten kdo ji má, je něco víc. Právě byl vždy na mě hrdý, že mi to dobře myslí a je to vidět. Řekl, že autista je možná proto, že jsem vegetariánka, ale v těhotenství jsem maso raději jedla (dokonce mi i chutilo) a hodně ryb. To spíš manžel kdysi užíval návykové látky. A jak se choval předtím? No, líp. To první dítě chtěl moc. Před měsícem řekl, že to jedno asi stačí, a pak za pár dnů, že chce i druhé, ale ne se mnou. Na dvě děti já prý nemám, budu ráda, když to jedno nějak vychovam.
Ty máš 2 vysoké školy a pořád se chceš snažit o to „zachránit“ rodinu s tímto „mužem“?
![]()
Nenech se ponižovat, nenech
Předpokládám, že nechceš, aby tvůj syn odpozoroval od tatínka, jak se chovat k ženám. Jednou by tě mohli týrat oba
Příspěvek upraven 29.12.21 v 09:49
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, po dlouhém váhání sem píšu, prosím anonymně. S manželem jsme manželé skoro 4 roky a máme syna (necelé 3 roky). Manžel mi řekl, že touzi po druhém dítěti, ale se mnou ho mít nechce. Že chce dítě s lepší ženou, ne s takovým blaznem jako já, takže druhé dítě mít 100% bude, ale já jeho maminka nebudu. A ať si to proberu jak chci. Ted co dělat? Nevím, co ho k tomu vede. Pochopitelně se mě to dotklo a urazilo, to je jasný. O syna se starám, jak to jde, má lehký stupeň autismu, chodim s ním po doktorech a vyšetřeních, ve školce nás čeká shánění asistenta, do toho práce na trvalý poměr, všechno doma dělám, to spíš on se nezajímá. Když to malýho chytne, tak mi ho dá, on se zamkne v obýváku a starej se. Takže tatínek na baterky. Co a jak dělat? Tak jsem mu řekla, že on chce rozbít rodinu, synovi, na kterýho to bude sakra působit zničí domov a vůbec všechno, hlavně, že on se někde dobře vysemeni. Na to mi řekl, že všechno je moje vina. A pak řekl synovi, že maminka ho nemá ráda. Jak tohle sakra mute říct?vždyť já bych za malýho dala život. To je to nejvíc, co mám..
Předpokládám, že má milenku a teď je srab na to ti to říct, tak na to jde přes Tebe. Nicméně, jak můžeš uvažovat, že bys s ním ještě zůstala? Syn nesyn, takovýhohle hulváta bych poslala do oběhu, ať si ho milenka třeba sežere. Evidentně ani synovi není oporou ![]()
Příspěvek upraven 29.12.21 v 09:55
@Anonymní píše:
Na dvě děti já prý nemám, budu ráda, když to jedno nějak vychovam.
Já bych chtěla vědět, co se mu nelíbí na mé výchově. A na výchově vašeho syna se má podílet i on, takže jestli se mu něco nezdá, tak by měl začít u sebe.
Tak ten už měl mít sbaleno dávno… podle popisu ho ani nepotřebuješ, zvládáš to sama. Přeji hodně sil, ať se rozhodneš podle sebe a ke tvé spokojenosti.
Ahoj děvčata, po dlouhém váhání sem píšu, prosím anonymně. S manželem jsme manželé skoro 4 roky a máme syna (necelé 3 roky). Manžel mi řekl, že touzi po druhém dítěti, ale se mnou ho mít nechce. Že chce dítě s lepší ženou, ne s takovým blaznem jako já, takže druhé dítě mít 100% bude, ale já jeho maminka nebudu. A ať si to proberu jak chci. Ted co dělat? Nevím, co ho k tomu vede. Pochopitelně se mě to dotklo a urazilo, to je jasný. O syna se starám, jak to jde, má lehký stupeň autismu, chodim s ním po doktorech a vyšetřeních, ve školce nás čeká shánění asistenta, do toho práce na trvalý poměr, všechno doma dělám, to spíš on se nezajímá. Když to malýho chytne, tak mi ho dá, on se zamkne v obýváku a starej se. Takže tatínek na baterky. Co a jak dělat? Tak jsem mu řekla, že on chce rozbít rodinu, synovi, na kterýho to bude sakra působit zničí domov a vůbec všechno, hlavně, že on se někde dobře vysemeni. Na to mi řekl, že všechno je moje vina. A pak řekl synovi, že maminka ho nemá ráda. Jak tohle sakra mute říct?
vždyť já bych za malýho dala život. To je to nejvíc, co mám..