Seznámení s klukem přes seznamku

Kimix
28.12.21 18:58

Seznameni s klukem pres seznamku

Ahoj, je mi 28 let a zalozila jsem si profil na seznamce. Napsal mi tam sympaticky kluk, kreremu je 32 let. Zacal mi psat jak se mu moc libim, jsem mu sympaticka a jak moc mu zalezi na tom, aby me poznal blize. Psal same hezke veci, snazil se zaujmout. Posilal srdicka, chtel si volat. Mame stejne zajmy, vime co od zivota chceme. Idealni chlap pro me. Je to 14 dni co jsme se sesli, bylo to.fajn. Po schuzce napsal, ze jsem super holka a bylo mu se mnou krasne. Ale pak jeho snaha opadla. Uz nepise tak jako pred tim, ani nepospicha na dalsi schuzku. Zajem o me stale ma. Je to tim, ze ma pocit jistoty, ze me uz ma jistou? Mozna jsem asi naivni blbka, zacinam mit pocit, ze si uz normalniho chlapa nenajdu :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
28.12.21 19:40

Já když sem něco takového zažila, tak jsem se ho zeptala, jak to se mnou vidí :nevim: můžete se poznávat napřed nějakou dobu, když se to „neposune“ ani třeba po půli roce, tak už bych jednala. Není teď kam spěchat si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.12.21 20:06

Tihle srdickovaci predvedou cokoliv, aby te sbalili do postele, no :). Cim vic srdicek, tim vic Adidas ;).
Normalni chlap se chova jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40473
28.12.21 20:10
@Kimix píše:
Ahoj, je mi 28 let a zalozila jsem si profil na seznamce. Napsal mi tam sympaticky kluk, kreremu je 32 let. Zacal mi psat jak se mu moc libim, jsem mu sympaticka a jak moc mu zalezi na tom, aby me poznal blize. Psal same hezke veci, snazil se zaujmout. Posilal srdicka, chtel si volat. Mame stejne zajmy, vime co od zivota chceme. Idealni chlap pro me. Je to 14 dni co jsme se sesli, bylo to.fajn. Po schuzce napsal, ze jsem super holka a bylo mu se mnou krasne. Ale pak jeho snaha opadla. Uz nepise tak jako pred tim, ani nepospicha na dalsi schuzku. Zajem o me stale ma. Je to tim, ze ma pocit jistoty, ze me uz ma jistou? Mozna jsem asi naivni blbka, zacinam mit pocit, ze si uz normalniho chlapa nenajdu :,(

Jestli nepospíchá na další schůzku, pomalu bych to ukončovala a poohlédla se jinde.

Tyhle začátky jsou nejisté a to psaní, srdíčkování :lol: nelze brát vážně, důležité je se sejít a počítat i s tím, že tomu druhému nemusím sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.12.21 20:12

Jojo reál je úplně jiný než to psaní no.
Třeba jste mu nepadla a neumí to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
28.12.21 20:21

Ja ti tu vygeneruju :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: kolik chces a vubec nic to neznamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
28.12.21 20:33

@Kimix to je houno frajer na seznamce se srdíčka už dávno neposílají teď frčí fotky zpěvného ptactva :mrgreen:
Dokázal si že tě zbali a jde pokračovat v činnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimix
28.12.21 20:43
@Kimix píše:
Ahoj, je mi 28 let a zalozila jsem si profil na seznamce. Napsal mi tam sympaticky kluk, kreremu je 32 let. Zacal mi psat jak se mu moc libim, jsem mu sympaticka a jak moc mu zalezi na tom, aby me poznal blize. Psal same hezke veci, snazil se zaujmout. Posilal srdicka, chtel si volat. Mame stejne zajmy, vime co od zivota chceme. Idealni chlap pro me. Je to 14 dni co jsme se sesli, bylo to.fajn. Po schuzce napsal, ze jsem super holka a bylo mu se mnou krasne. Ale pak jeho snaha opadla. Uz nepise tak jako pred tim, ani nepospicha na dalsi schuzku. Zajem o me stale ma. Je to tim, ze ma pocit jistoty, ze me uz ma jistou? Mozna jsem asi naivni blbka, zacinam mit pocit, ze si uz normalniho chlapa nenajdu :,(

Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.12.21 20:44
@Kimix píše:
Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil :zed:

A jak se tam daří jemu, když tam byl taky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40473
28.12.21 20:45
@Kimix píše:
Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil :zed:
@Kimix píše:

A on tam číhal proč? :P

Zřejmě mu taky nestačíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.12.21 20:47
@Kimix píše:

Odpovědět protiútokem - „a co tam děláš ty?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimix
28.12.21 20:49
@free333 píše:
A on tam číhal proč? :PZřejmě mu taky nestačíš…

Pry me kontroloval

• Citovat
  • Upravit
22566
28.12.21 20:52
@Kimix píše:
Pry me kontroloval

Tak určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
28.12.21 20:54
@Kimix píše:

To není zádrhel, to je realita. Byl tam lovit stejně jako ty. A ještě chce hodit vinu na tebe.
A to že tě hlídal? Tak to už vůbec no Comment :zed:. To snad ani jako vtip není dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.12.21 20:55
@Kimix píše:
Pry me kontroloval

Tak to je fakt výbornej začátek, když tě od první schůzky chce kontrolovat… No, pomalu se tam můžeš vrátit a rovnou hledat jiného, jestli ti řekl tohle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky