Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když sem něco takového zažila, tak jsem se ho zeptala, jak to se mnou vidí
můžete se poznávat napřed nějakou dobu, když se to „neposune“ ani třeba po půli roce, tak už bych jednala. Není teď kam spěchat si myslím
Tihle srdickovaci predvedou cokoliv, aby te sbalili do postele, no
. Cim vic srdicek, tim vic Adidas
.
Normalni chlap se chova jinak
@Kimix píše:
Ahoj, je mi 28 let a zalozila jsem si profil na seznamce. Napsal mi tam sympaticky kluk, kreremu je 32 let. Zacal mi psat jak se mu moc libim, jsem mu sympaticka a jak moc mu zalezi na tom, aby me poznal blize. Psal same hezke veci, snazil se zaujmout. Posilal srdicka, chtel si volat. Mame stejne zajmy, vime co od zivota chceme. Idealni chlap pro me. Je to 14 dni co jsme se sesli, bylo to.fajn. Po schuzce napsal, ze jsem super holka a bylo mu se mnou krasne. Ale pak jeho snaha opadla. Uz nepise tak jako pred tim, ani nepospicha na dalsi schuzku. Zajem o me stale ma. Je to tim, ze ma pocit jistoty, ze me uz ma jistou? Mozna jsem asi naivni blbka, zacinam mit pocit, ze si uz normalniho chlapa nenajdu
Jestli nepospíchá na další schůzku, pomalu bych to ukončovala a poohlédla se jinde.
Tyhle začátky jsou nejisté a to psaní, srdíčkování
nelze brát vážně, důležité je se sejít a počítat i s tím, že tomu druhému nemusím sednout.
Jojo reál je úplně jiný než to psaní no.
Třeba jste mu nepadla a neumí to říct.
@Kimix to je houno frajer na seznamce se srdíčka už dávno neposílají teď frčí fotky zpěvného ptactva ![]()
Dokázal si že tě zbali a jde pokračovat v činnosti ![]()
@Kimix píše:
Ahoj, je mi 28 let a zalozila jsem si profil na seznamce. Napsal mi tam sympaticky kluk, kreremu je 32 let. Zacal mi psat jak se mu moc libim, jsem mu sympaticka a jak moc mu zalezi na tom, aby me poznal blize. Psal same hezke veci, snazil se zaujmout. Posilal srdicka, chtel si volat. Mame stejne zajmy, vime co od zivota chceme. Idealni chlap pro me. Je to 14 dni co jsme se sesli, bylo to.fajn. Po schuzce napsal, ze jsem super holka a bylo mu se mnou krasne. Ale pak jeho snaha opadla. Uz nepise tak jako pred tim, ani nepospicha na dalsi schuzku. Zajem o me stale ma. Je to tim, ze ma pocit jistoty, ze me uz ma jistou? Mozna jsem asi naivni blbka, zacinam mit pocit, ze si uz normalniho chlapa nenajdu
Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil ![]()
@Kimix píše:
Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil
A jak se tam daří jemu, když tam byl taky? ![]()
@Kimix píše:
Ono to ma jeste jeden zadrhel, ja jsem predevcirem byla prihlasena na te seznamce a on mi pak hned psal a zeptal se me, ze mi uz nestaci a jak se mi tam dari. Pry si tolik fandil
@Kimix píše:
A on tam číhal proč? ![]()
Zřejmě mu taky nestačíš…
@Kimix píše:
Odpovědět protiútokem - „a co tam děláš ty?“
@free333 píše:
A on tam číhal proč?Zřejmě mu taky nestačíš…
Pry me kontroloval
@Kimix píše:
To není zádrhel, to je realita. Byl tam lovit stejně jako ty. A ještě chce hodit vinu na tebe.
A to že tě hlídal? Tak to už vůbec no Comment
. To snad ani jako vtip není dobrý
@Kimix píše:
Pry me kontroloval
Tak to je fakt výbornej začátek, když tě od první schůzky chce kontrolovat… No, pomalu se tam můžeš vrátit a rovnou hledat jiného, jestli ti řekl tohle.