Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, prosím o radu, jaký objem si mám koupit lahviček? vyčetla jsme na netu, že by měla být 250 ml a 150 ml, 250ml mám, ale 150 ml nemám, viděla jsem jen 125 ml,a to nevím, jestli není moc malá?
ahojky, no asi záleží na tom jakýho budeš mít jedlíka, jiný děti jedí hodně, ale nám je 6 měsíců a vypije mi max. 120ml takže mě stačí malá flaška, ale větší nic nezkazíš ![]()
Já od malinka na mlíko používám 260ml a 330ml (lahvičky MAM) a využívám většinou jenom tu 260ml. Na čaj má hrníček se savičkou 220ml. ![]()
Taky nejvíc využívám 260ml, od dvou měsíců, to vypil nějakých 90ml, teď vypije cca 240ml
děkuji, takže lepší koupit větší, ta se víc využije, moc díky:-)
mám malou jedlici, 150ml jsme vyuzili asi jen 3 měsíce
Doporučila bych větší, na druhou stranu ta 150ka padne líp do ruky ![]()
myslím že lepší mít větší lahev a udělat méně, než mít malou a nestačilo by to. Já osobně mám avent lahve 125 a 260 ml a využívám obě. Dokrmuju po kojení, takže dělám jen 60 nebo 90 ml, ale raději jsem koupila i ty větší aby bylo na později až bude větší a už třeba nebudu kojit.
Dokud pije malo, tak je praktictejsi mit malou lahvicku, ale s vetsi to urcite jde taky. Ja bych tedla ocenila i nejakou 50ml, do ktery bych mu domichavala ty jeho pulomerky „jen tak na zkousku“ ![]()