Velký hluk v těhotenství

marsi99
14.1.12 12:39

velký hluk v těhotenství

Zdravím holky,jsem v 6 měsíci,malou cítím kopat od 9 prosince,jenomže včera sme s přítelem byli na plese a hudba tam hrála dost nahlas málá se teda hýbala ten večer dost a já se teda tanci výhýbala a raaději jsem seděla ale dneska jsem malou zatím vůbec necítila přitom jsem jí cítila neustále od rána a dnes nic tak se ptám jestli jí ta hlasitá hudba nemohla nějak ublížit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
14.1.12 12:50

ahoj..myslím,že ne..já jsem hudební fanatik a když jsem čekala syna,jezdila jsem autem s dooost hlasitou hudbou.syn nemá žádnou újmu,spíš má plus,že hudbu má rád jako já,doma tancuje a v autě,už tedy nemám hudbu hodně nahlas,kýve se mnou hlavou do rytmu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.1.12 12:55

buď v klidu. zkus si pustit nahlas hudbu a strč hlavu do vany. spíš je pro dítě horší vibrace. odpočívá a pokud pohyby cítíš měsíc tak ještě nemusí být nijak pravidelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.1.12 13:10

určitě ne, já byla na koncertě v šestém měsíci a nic se nestalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
14.1.12 13:16

Určitě nemohlo , já byla měsíc před porodem na hokeji (Sparta , Slavie ) :roll: . Tam člověk neslyší vlastního slova a vše oki :palec: .

• Citovat
  • Upravit
30408
14.1.12 13:29

Bych řekla, že je mimčo z toho plesu unavený a odpočívá. Já jsem sice nebyla na plese, ale rekonstruovali jsme, takže občas sbíječka a podobný nástroje a ty taky zrovna v tichosti nepracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.1.12 13:30

já myslím, že hlasitá hudba by opravdu nijak uškodit neměla ;) (v 6.měsíci jsem byla na festivalu- pracovně a malá je v pořádku ;) )

• Citovat
  • Upravit
4691
14.1.12 13:32

To by museli mít všichni muzikanti postižený děti, kdyby to byla pravda :) Si představ hráčku na kontrabas v symfonickém orchestru - basa jí duní přímo u břuchu a celej orchestr taky vydá za pár decibelů…naopak si myslím, že to slouží jako Mozart terapie, dítě má pak hudbu rádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.1.12 13:40

určitě mu nemůžeš ublížit já byla na Kabátech dokonce hned u podiaa a nic se prtěti nestalo.Teď má rád hlasitou hudbu jako my. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
14.1.12 14:07
Aspera píše:
Bych řekla, že je mimčo z toho plesu unavený a odpočívá. Já jsem sice nebyla na plese, ale rekonstruovali jsme, takže občas sbíječka a podobný nástroje a ty taky zrovna v tichosti nepracují.

Nám tu taky pracovala sbíječka a dítě v tom bez problémů spalo (už narozené).Natož schované v břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
14.1.12 16:07

nic se stát nemuže.já malýmu pozuštím hudbu nahlas na bříško si dávám to hrací z klolotoče a byly sme na koncertě landy…miminku to určitě nevadí spíš si myslím,že naopak..a ty pohyby jsi na začátku tak neměj strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.22 16:12

Hluk a zátěž v těhotenství

Momentálně jsem v 9tt+4. V práci mi teď končí zkušební doba. Už od 6tt mi doktorka nabízí možnost neschopenky. Problém je ten, že pracuji u strojů, dosti hlasitých. Mám strach aby to nemělo dopad na mimčo. Zatím vše bez problémů, čeká mě vyšetření na VVV (vrozené vývojové vady). Nosím krabice, které mají třeba 12kg, každou minutu jednu. Tvrdne mi potom břicho. Zpomalit nemohu. Vozím občas i paleťaky (váží přes 1t, elektrický nejsou). V práci jsem to ještě neřekla, vyhodili by mě. Do práce chodím v 5 ráno a domů přijíždím ve 16. Přijdu domů a spím až do druhého dne jak jsme unavení. Za noc se třeba 6× vzbudím, nezvracim, budím se bolestmi. Víkendy prospím bez bolestí celé, jen s vyššími teplotami. Mám strach, abych malému v práci nějak neublížila (zátěž- vše tahám břichem, hluk). Zároveň pracovat ještě musím, abych měla na mateřskou nárok. Myslíte, že by to mohlo v druhém trimestru přestat? Nebo se mám dát na neschopenku.

• Citovat
  • Upravit
19222
8.5.22 16:38
@Anonymní píše:
Momentálně jsem v 9tt+4. V práci mi teď končí zkušební doba. Už od 6tt mi doktorka nabízí možnost neschopenky. Problém je ten, že pracuji u strojů, dosti hlasitých. Mám strach aby to nemělo dopad na mimčo. Zatím vše bez problémů, čeká mě vyšetření na VVV (vrozené vývojové vady). Nosím krabice, které mají třeba 12kg, každou minutu jednu. Tvrdne mi potom břicho. Zpomalit nemohu. Vozím občas i paleťaky (váží přes 1t, elektrický nejsou). V práci jsem to ještě neřekla, vyhodili by mě. Do práce chodím v 5 ráno a domů přijíždím ve 16. Přijdu domů a spím až do druhého dne jak jsme unavení. Za noc se třeba 6× vzbudím, nezvracim, budím se bolestmi. Víkendy prospím bez bolestí celé, jen s vyššími teplotami. Mám strach, abych malému v práci nějak neublížila (zátěž- vše tahám břichem, hluk). Zároveň pracovat ještě musím, abych měla na mateřskou nárok. Myslíte, že by to mohlo v druhém trimestru přestat? Nebo se mám dát na neschopenku.

Já bych to hlavně po zlusebce nahlásila kvůli přeřazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
8.5.22 18:29
@Anonymní píše:

Až ti skončí zkušebka, oznam těhotenství a nech se přeřadit na práci vhodnou pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.22 20:15
@Luciiik13 píše:
Až ti skončí zkušebka, oznam těhotenství a nech se přeřadit na práci vhodnou pro těhotné.

Ráda bych byla přeřazena, ale bohužel v této práci není nic vhodné. Jakmile se to dozví, bojím se vyhazovu. Samozřejmě s výpovědní lhůtou.

Příspěvek upraven 08.05.22 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky