Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj asi týdne mě občas chytne taková křeč že s enemužu pohnout pak přejde..trvá asi deset minut..ale tět mě to zase chtylo a ztvrdlo mi bříško..já nevím nemužu se pořádně pohnout..nemám jet radši hned na pohotovost?nebo to nic není prosím o radu děkuji
já jsem takhle jela ve 24 týdnu s tím co popisuješ a nechali si mě tam na kapačkách magnezia…lepší si myslím je asi jet…už jen pro klid duše
myslim, že když pojedeš nic nezkazíš spíš naopak budeš pak klidnější..mě tvrdlo břicho taky od 20. týdne,ale naštěstí všecko v pořádku,ale ty křeče jsem neměla..
to bude v pohodě, vůbec nebuď vystresovaný, dají tě na monitor, budeš 20 min poslouchat srdíčko, pak tě vyšetří gynekolog a udělá ti ultrazvuk, určitě to bude ok, u mě taky bylo to magnezium dávají jen na zklidnění dělohy ![]()
nulu86 píše:
já jsem takhle jela ve 24 týdnu s tím co popisuješ a nechali si mě tam na kapačkách magnezia…lepší si myslím je asi jet…už jen pro klid duše
já taky, přesně jak popisuješ, byla jsem tam týden na kapačkách.
Já tohle měla od střev - ona ta peristaltika v těhotenství hůř funguje, ale taky jsem raději jela - budeš mít aspoň klid ![]()
Držím palce, dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
já bohužel dostala kčeče a i když jsem hned jela tak jsem byla už i otevřená a musela jsem porodit/potratit v 22+2 ![]()
tak prosím tě jeď a držím palečky mě se to stalo před 5ti tydny ![]()
ježiši, to mě moc mrzí i za tebe
![]()
PitrisS píše:já bohužel dostala kčeče a i když jsem hned jela tak jsem byla už i otevřená a musela jsem porodit/potratit v 22+2
tak prosím tě jeď a držím palečky mě se to stalo před 5ti tydny
nulu86 píše:
ježiši, to mě moc mrzí i za tebe![]()
PitrisS píše:já bohužel dostala kčeče a i když jsem hned jela tak jsem byla už i otevřená a musela jsem porodit/potratit v 22+2
tak prosím tě jeď a držím palečky mě se to stalo před 5ti tydny
to mě neuv+ěřitelně mrzí..to si nedokážu představit…je mi to líto
dopadla jsem dobře uf…vyšetřil mě a když mi dělal ultrazvuk jen koukal a nic neříkal malýho sem neviděla.a ptal se mě zda sem krvácela atd a já se tak klepala jak nic neříkal a jen koukal..dal mi magnesko a za týden ke svýmu na kontrolu..spadlo mi balvan ze srdce