Hnědé špinění a test

5237
14.1.12 06:23

hnědé špinění a test

Ahojky moc bych chtěla poprosit o radu, už jsem z toho zoufalá :-(
O miminko jsme se snažili vcelku dlouho a teď se konečně zadařilo. Dnes jsem 4+6 a od včera od rána mám hnědé špinění, které mě dost vystrašilo :-(… Přes den ani nevytéká, ale po utření je na toaletním papíře a k ránu je toho trošku víc, ale ne o moc - ale to je asi tím, že se to nahromadí přes noc. Opravdu je jen světlé hnědé, žádná krev.

Jsem dnes 17 DPO a testy si dělám teď každý den, ale bohužel mi dnes přišlo, že čárka o trošičku zesvětlala oproti včerejší :-( Moč byla určitě stejně koncentrovaná - první ranní. Nebo alespoň, neměla by sílit???

Těhu příznaky mám pořád stejné - bolest prsou, občasná nevolnost a občas bolesti v podbříšku…

Nevím jestli se mám strachovat, zda nepotrácím :-( je mi už při té myšlence do pláče… Od dr. mi byl nařízen klid a Utrogestan 1-0-1(ten už od 13 DPO).

Mohu poprosit o vaše zkušenosti a názory.
Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5203
14.1.12 07:01

Mila Babetko,
rada bych te uklidnila, ale vis, je to tezke, vsechny jsme opravdu jine…ale jestli je to jen svetle hnede spineni, tak si myslim, ze by to melo byt v poradku :)
Moje zkusenost je takova, ze jsem zacala v 6tt spinit, ale spis tmave hnede, jako to mivam pred MS, tak nejak jedno odpoledne a rano jsem bohuzel zacala krvacet :(
Snaz se byt v klidu, ver miminku a dokud neuvidis krev, tak si myslim, ze je to celkem casty jev ;)
Budu ti drzet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
14.1.12 07:05

Hnědá krev by měla být v pohodě. Mě se tohle stalo ve 12. Tt - krev byla červená. Pro klid duše jsem jela na pohotovost. Mimčo bylo v pořádku jen mi dali utrogestan a klidový režim - byl to malý hematom. Pokud máš strach (já měla :) ) tak tam zajed. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.1.12 07:27

Určitě to bude v pořádku, hlavně klid.
Já špiním, či krvácím s přestávkama pořád.
Držím palce

• Citovat
  • Upravit
5237
14.1.12 07:50

Berušky děkuju za uklidnění :hug: … Je to těžké být sice v klidu, ale snažím se a vaše odpovědi jsou mi podporou :hug:

No špiním od včerejšího rána, to to trochu vyteklo, přes den jen po utření - světle hnědá a dnes to samé… Tak snad to brzy přejde a vše bude v pořádku, ale strach mám teda ohromný :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 07:53

Ahojky,já myslím, že by to mohlo být něco jako menstruace,když jsi 4 týdny,ségra to taky tak měla.Bude to v pořádku uvidíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
14.1.12 07:58
Pavlíkova mamka píše:
Ahojky,já myslím, že by to mohlo být něco jako menstruace,když jsi 4 týdny,ségra to taky tak měla.Bude to v pořádku uvidíš!

Děkuju, fakt je to slaboučké a možná zbytečně plaším jen mě trochu vyděsil ten o malinko slabší test :roll:

Myslíte, že by už zesvětlal víc, kdybych potrácela??? - přece jen špiním už 2 dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 08:05

Ne nemyslím,už si žádné testy nedělej,to tam pak vidíš co chceš vidět…vlastní zkušenost :) a přestan myslet na kraviny!!!Vše bude o.k :) určitě to budou ty pozůstatky mencek,jestli jsi je mívala v tomto období,podle mne to tak i vychází.Každopádně bud v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.12 08:05

Ahoj, ráda bych Tě uklidnila. Já špinila taky tak, od 6 do 8mého týdne. Ani jsem na to nic nebrala, doktorka mi řekla, že je to normální, jak se mládě zavrtává :mrgreen: Moje kámoška měla tohle až do 5tého měsíce. každý měsíc bolesti jak ms a špinění. Pokud nevalí krev nebo kusy, tak je to v pořádku, ale jestli chceš mít jistotu, zajeď na pohotovost.. Držím pěsti, dobře to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
14.1.12 08:06

Jé děkuju, takový bojovný přístup bych potřebovala :hug: :hug: :hug: Tak se o to alespoň pokusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
14.1.12 08:07

Moc vám děkuju, hrozně to pomůže „slyšet“ takové nadějné věci :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.1.12 08:28
babettka píše:
Pavlíkova mamka píše:

Děkuju, fakt je to slaboučké a možná zbytečně plaším jen mě trochu vyděsil ten o malinko slabší test :roll:

Myslíte, že by už zesvětlal víc, kdybych potrácela??? - přece jen špiním už 2 dny :zed:

Kup si ascorutin, a zobej klidně 3×3 denně.

• Citovat
  • Upravit
PID
726
14.1.12 08:36

Babettko, zůstaň hlavně v klidu, stresováním škodíš sobě i miminku. Měj klidový režim, šetři se a pokud by to nepřestalo, můžeš jet přece k doktorovi nebo na pohotovost, kde Tě prohlédnou.
Mě se to stalo taky, špinila jsem v 5+4 a vše bylo v pořádku. Pak jsem zašpinila pár dní o vánocích, po vánocích to přestalo, ale pro jistotu jsem volala doktorce a ta říkala, že se to často stává, protože mimís se zavrtává. Řekla mi, že mám přijít, kdyby se objevila krev.
Musíš věřit miminku, že se udrží, nemůžeš ho hned ze začátku takto stresovat. ;) :srdce:
A testy si nedělej, o kvalitě těhotenství Ti to stejně nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
14.1.12 09:17

Babettko,holky mají pravdu bud v klidu a nestresuj se hlavně bud na sebe opatrná a snaž s odpočívat.Znám to taky jsm to prožívala v říjnu,ale mě to dopadlo špatně,má dva +kluci a odpočívat jsem moc nemohla a o miminko jsem přišla v 7+3tt boužel :( .proto ti radím msli jen na ro nejlepší a hodně odpočívej a nenamáhej se.leni na gauč a kokej na tel a relaxuj jen :mrgreen: ,uvidíš,že to bude vše dobré. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.1.12 09:48

Hlavně klid!!!! I když vím jak to může pěkně vyděsit. Já měla u dcery to samé, nejdřív špinění, pak i občas kapka krve a běhala jsem na pohotovost, ale byl to hematom, nebo to také mohlo téct z čípku, který byl nacucanej a něm mám nějakej vřídek…

Taky bych už netestovala, je to zbytečně stresující, taky ne každej test má stejně silnou čárku. A i test může být vadnej - s tím mám také zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky