Jaký obor je nejlepší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký obor je nejlepší???
Dobrý den,
vystudovala jsem střední školu, nyní jsem na voš a přemýšlím, že bych si udělala ještě jednu střední školu, buď s maturitou nebo výuční list… Není to dnešní myškenka, přemýšlím o tom už hmnoho měsíců, stále si říkám v čem je možné se uchytit v ČR a co by bylo takové nejlepší pro naše české podmínky… www.szat.cz
MATURITNÍ OBORY
- Chovatel cizokrajných zvířat
- Floristika
UČEBNÍ OBORY
- Zahradník
- Chovatel
Byla bych Vám opravdu moc vděčná za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nešla bych ani do jednoho… Jelikož tohle jsou obory, tak nějak k ničemu
![]()
- Citovat
- Upravit
@Linnb Bohuzel ani v jednom nevidím pro dnesni dobu, velkou perspektivu
… Rozhodne ne z financnich zisku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnb Asi bych se zaměřila na to, čím se živíš a studiem si spíš rozšířovala obzory, než začít studovat nějakou další střední školu s jiným oborem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi to k ničemu - v těchto oborech můžeš dělat i bez příslušného vzdělání…Pokud bych se do něčeho takového chtěla vrhnout, uvažovala bych spíš o VŠ (zahradní architektura, botanika, veterina,…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na velké zisky to není no… vystudovala jste to některá nebo neznáte někoho? Zajímalo zda by se to dalo zvládat s voš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to nikdo nemůže odpovědět pořádně. Je to tvůj život a ty se musíš rozhodnout sama co chceš nebo nechceš dělat. To za tebe nikdo nerozhodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi na VOŠ a sudium Ti nedělá problém, určitě bych šla na VŠ. Obory jsou to krásné, ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnb Znám jednu zahradnici. Sedí v bance za přepážkou už mnoho let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samosřejmě je to můj život
Chtěla bych práci jinou, ale v budoucnu bych se chtěla zabývat prací, která by se týkala svateb… tak pro to by byla asi nejlepší floristika…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtek7489 A já znám holku s ekonomkou, která dělá v květinářství. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Voš denně
ano to je bohužel ve všech oborech..:( řekněme, chtěla bych to pro budoucí své podnikání-nemyslím tím však seknout se svou prací a poté krachnout na něčem, co nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnb píše:
Tak samosřejmě je to můj životChtěla bych práci jinou, ale v budoucnu bych se chtěla zabývat prací, která by se týkala svateb… tak pro to by byla asi nejlepší floristika…
Tak svatba je široký pojem. To můžeš jít klidně na švadlenu, kuchaře, zlatníka,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnb píše:
Voš denněano to je bohužel ve všech oborech..:( řekněme, chtěla bych to pro budoucí své podnikání-nemyslím tím však seknout se svou prací a poté krachnout na něčem, co nejde
Tak jestli chceš studovat denně VOŠ a k tomu zároveň denně střední, tak nevím, kdy to chceš zvládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit