Jaký odstraňovač psí moči?

15093
8.1.25 09:57

Jaky odstranovac psi moci?

Zdravim. Jaky cistic (odstranovac) psi moci byste doporucili? Prodava se jich hodne a za ruzne ceny. Nepotrebuju nejlevnejsi, ale aby fungoval.

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25496
8.1.25 10:29

Žádný nefunguje na 100%, zrušila jsem koberce a přidala venčení..
vše smrdí…
vytírám savem i octem…
známému tím kvůli proch-canému koberci od nemocné fenky smrdí totálně celý barák, jakoby nebylo lepší to vyhodit a normálně vytřít podlahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15093
8.1.25 10:38
@Lucy75 píše: Více

Diky. My jsme koberec zrusili uz pred privezenim stenatka. Chodime s nim ven, ale obcas se vycura i doma, ma curaci podlozky, ale taky doma necura stoprocentne na ne. Takze proste vytiram podlahu a je to bez problemu. Ale on uz pomalu zacina zvedat nohu a jestli nam treba ocura gauc, tak to bude blby. Tak jsme chteli byt pripraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25496
8.1.25 10:42

@Janča6 právě že žádný přípravek na textil nefunguje 100%.. když nejsme doma, psi mohou být jen na linu v předsíni a kuchyni… zbytek je zavřený…
podložky jsou na houby, protože prodlužují dobu, kdy se štěně naučí venčit jen VENKU, já si brala vždy dovču, hlídala kdy spí a budí se, popadla štěně po spánku, mlsku a venku při čurání mega chválili.. spojili si to obvykle velmi brzy…

jinak octová voda za mne desinfikuje solidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
8.1.25 10:46

Nebo je fajn octový čistič z DM, Denkmitt, stojí dvacku. Primárně je určený na vodní kámen, ale já ho se zvířetem používám i na podlahy a fakt neutralizuje pachy.
Látku bych čistila asi spíš parním čističem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15093
8.1.25 10:51

Nj, my ten zacatek trochu nezvladli. Je to 4mesicni jorksirek. A pro me je zima narocna v tom, ze jak se pes probudi, musim se rychle navleknout do x vrstev a stihnout s nim vybehnout ven, nez se vycura. V tom je jarni stene lepsi, to staci obout boty a sup ven. Proste v tech zacatcich jsme se nestihli obleknout dostatecne rychle, vzdy se rychleji vycural. Ted staci, kdyz ho po probuzeni nekdo podrzi, nedovoli mu jit na zem. Ale starsi deti jsou ted ve skole, ja poradne nachcipana, manzel ma pres den hodne meetingu. A samotnou ani ne 4letou ven se psem neposlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15093
8.1.25 11:01

Jo a samozrejme venku moc chvalime curani i kakani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5296
8.1.25 11:30

Postupne ty podlozky stehujete ke dverim, az je vysoupnete za vstupni dvere bytu. Nejlepsi je je zrusit uplne, ale chapu, ze nekdy jsou ty okolnosti slozitejsi. My je zhruba ve 3,5 mesicich zrusili, pak bylo jeste par nehod, ale v 4,5 mesicich uz se stoprocentne vencil venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.1.25 11:45

Ocet. Ve psí škole ho používám, i když tam mám i speciální odstraňovače. Ocet je lepší :) Tam fakt nechceš, aby to ostatní psi přeznačkovávali.
Jinak co se týká koberce, tak ideální je vlněný. Po jednom štěněti byl jako nový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 13:36
@Janča6 píše: Více

Ahojky, mám tip na pohlcovač pachů, který pachy jen nepřekrývá, ale krásně vytahuje, ráda napíšu více pokud bys měla zájem, neboj se mi napsat ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
9.1.25 14:47

Zdravím, určitě bych šla do likvidátoru pachu, který je na přírodní bázi, šetrný k povrchům i životnímu prostředí, a přitom velmi účinný. Co neutralizuje zápach i skvrny z moči a navíc neobsahuje agresivní chemikálie, takže je bezpečný i pro zvířata. Těm chemickým z drogérky bych moc nevěřila, kdo ví co v tom je a pak to dýchá pes i vy.

• Citovat
  • Upravit
10.1.25 04:21

To co mám na mysli není nic chemického a je to právě šetrné ☺️
Můžu zaslat odkaz pokud bude zájem☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.1.25 09:39

@boruvka735 Určitě souhlasím, taky raději sahám po přírodních produktech, které jsou šetrné k domácnosti i zdraví. Sama používám přírodní likvidátor zápachu a jsem s ním naprosto spokojená. Neutralizuje pachy i skvrny (včetně těch od moči) a nemusím se bát o zdraví svého mazlíčka ani své rodiny. Chemické přípravky z drogérie už vůbec nepoužívám, přesně jak říkáš, člověk nikdy neví, co v nich všechno je. Mám i likvidátor pachu do lednice a super, občas se mi udělalo až nevolno, co se z lednice dokáže linout za pachy :D

@Adélka224 ty používáš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.25 11:34
@Mazurka89 píše: Více

Ahoj, to vypadá, že jsme si oblibily stejnou značku 😅 nemluvíš náhodou o euroně?
Tohle jsem myslela:
http://www.euronabycerny.com/…utral-500-ml
nebo
 https://www.euronabycerny.com/…orber-250-ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
13.1.25 11:05

Já jsem myslela alpika, konkrétně tyto produkty:

Nejvíc mi voní ten citrón :)

*edit admin- smazaná reklama