Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravíčko, třeba se tu najde někdo s podobným “problémem”.. ![]()
Příští týden k nám přibude nové štěňátko ![]()
Jednoho pejska již vlastníme a teď ten “problém” ![]()
Nedokážeme vymyslet jméno, náš první je TOBY (Tobík, Tobíšek..) a já chtěla něco jako Timmy nebo Teddy…jen vím, že by se neměli dávat podobné jména ať se nepletou tak mi tu prosím poraďte nějaké podobné jméno, které by se podle Vás hodilo ke jménu Toby ![]()
U dětí ještě podobná jména dokážu pochopit. Ale u psů by to vážně mohl být problém, aby dokázali odlišit zvuk jednotlivých jmen. My máme 4měsíčního Rickyho
Děti ho oslovují různě: Ricky, Rikýsku, Rikýnku, Rikouši.
Já jsem měla vždy vymyšlená jména pro psy, ale nikdy to nedopadlo..po pár dnech podle povahy a chování nějaký vyplynulo samo..poslední byla původně Dixie a říkali jsme ji Cecilka ![]()
Kamarádka má Rendolfa, René a říkají mu Nene ![]()
Hm, v rychlosti mě napadlo: Peddy, Harvy, Kolby, Rusty, Dusty ![]()
@KáťaKašpi máte pravdu
taky jsem měla vymyšlená pro prvního, ale nakonec jsem zůstala u obyčejného Toby, protože jako Tobík prostě vypadá
![]()
@Mandarinka104 píše: Více
Dusty je hezké, znala jsem jezevčíka Dustíka ![]()
@mar0334 od stejného písmene bych nedala. jestli je s PP tak co má v PP? Já se snažím vybírat spíš kratší jméno ![]()
Nevim jestli se to ho k Tobymu, ale me se libi Hugo nebo Fredy.
Strejda měla Bada, česky psaného. Max je snad všudypřítomný.
Sousedí mají Mila asi to má být Maylo nebo tak. Ale říkají mu Milo, Míle.
Ben, Danny, Reily, Don, Eron.
Třeba vymyslite něco až si ho poveze domu, podle povahy nebo chování. Štěně nemá nějaké papírové jméno, že by se dalo odvodit, přionačit?
@mar0334 to není špatné. nebo hledat dle psího kalendáře, stačí alespoň od jakého písmene
my máme jen holky tak moc neporadím. Dcera většinou hledala v oblíbených knížkách hlavní postavy
. u kluka bych dala Huga nebo Kevina
. my máme fr. buldoky a tam lidi rádi dávají lidská jména
U nejmladší to byl s výběrem jména boj. Každý vymyslel něco jiného
Máme Peggy a Molly a v PP mají úplně jiná jména, vymyslet jméno od I se moc nedalo ![]()
Falco není špatné.
Náš má v papírech Orlando. To se nám k tak mohutnému psovi nelíbilo. Budu chodit po dědině a volat Orlando. To určitě. Jemu pasuje Bárny.
Tak máme Bárnyho.