Jaký parní čistič koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký parní čistič koupit?
Ahoj holky chci si koupit parní čistič máte někdo zkušenost? Chtěla bych ho na podlahy (mám vynil), okna koupelnu atd. Koukala jsem na čističe od karcheru. Mohly by jste mi poradit. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem zvědavá kdo co poradí. Kamarádka má parní čistič-nevím ale značku a je to krám. Nadávala na to a má to hoděné v krabici ve sklepě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ziju v zahranici, tak nevim, jestli je ta znacka k sehnani v CR. mam Vax a jsem docela spokojena. hlavne na linu u vchodu vidim, jak to vycisti.. Jo a mam ten, co jde pouzivat i jako rucni a tedy vodni kamen neodstrani, ale v kuchyni na sporak je to jednicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od Viledy parní čistič MopSteam a je super. Nesebere sice větší chuchvalce prachu, ale krásně vydezinfikuje a umyje podlahu (plovoucí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame od karcheru s ruznyma nastavcema a jsme max spokojeny. Skvele se s tim cisti dlazdicky a zachod. Mne se libi, ze nemusis pouzivat chemii, mame psa a podlahu (vinyl) to od nej vycisti suprove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla sem nějaký nevím ani značku, byl dobrý ale používala sem do něj klasickou vodu tak se zakamencoval
a v opravě mi řekli že oprava vyjde dráž než nový. ted mám od dedry, a jsem s ním spokojená co teda tak používám už do něj destilovanou vodu https://www.dedra.cz/…islusenstvim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme doma parní čistič taky od Kärchru, SC4, taky jsme si ho kupovali kvilu vinilovým podlahám a osobně ho doporučuji, jen má v základním balení takovou strašně pitomou hubici, ze který pořád padá hadr, ale dá se dokoupit jiná. Cenově není SC4 nejlevnější, ale oproti nějakým malým ručním na těžkým šuntům, které tě spíš opaří, než by něco vyčistili se to nedá srovnávat.
Jinak ať nemusím zakládat vlastní dotaz, ono to s tímto tématem souvisí. Máte někdo zkušenosti s akustěrkou? Od karchru, nebo Nilfisku, nevím, jestli někdo další ještě nevyrábí. Vyplatí se to? Ušetří to čas? A jak se s tím čistí třeba rohy oken? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
akustěrka
Mamka má tu od kachru, jako fajn pěkně se s tím okna čistí, ale rámy musím stejně očistit a když okno moc špinavé tak ho stejně musím před umýt a to leštění my už zase tolik nedá tak sem ji měla půjčenou jen jednou a rychlejší mi to přijde dělat pěnou na čištění oken s tou to dělám i za mrazu. jinak ta akustěrka je super spíš na kachličky do koupelny, ale to jde dobře zase i tím parním čističem když k tomu máte nástavce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monulin221 píše:
Mamka má tu od kachru, jako fajn pěkně se s tím okna čistí, ale rámy musím stejně očistit a když okno moc špinavé tak ho stejně musím před umýt a to leštění my už zase tolik nedá tak sem ji měla půjčenou jen jednou a rychlejší mi to přijde dělat pěnou na čištění oken s tou to dělám i za mrazu. jinak ta akustěrka je super spíš na kachličky do koupelny, ale to jde dobře zase i tím parním čističem když k tomu máte nástavce.
Ahoj monulin221, moc děkuji za radu. Tak nakonec jsem si tu akustěrku před týdnem koupila, tu od Karchru, oproti Nilfisku mi přišla taková bytelnější. A upřímně je to naprostá bomba. Od doby, co mám malou jsem okna nečistila, jsem ráda, že lezu
, navíc bydlím v rodinném domku a čištění oken je práce na den. Nebo alespoň doposud byla. Okna jsem předtim nemyla, prostě nalila do toho rozprašovače ten přibalený čistič, nastříkala ho, vysála tou akustěrkou a jeden pokoj mi zabral deset minut. Jen teda kolem rámů jsem to pak dočišťovala. takže za mne spokojenost, Taky jsem vzala ty kachle v koupelně, akvárium, zrcadla opatlané od malé a vše na jeden zátah a čistý.
Jen ještě jeden dotaz. K té akustěrce se musí dokupovat ten čištič od Kärcheru, nebo se může použít cokoliv? Hádám, že to je jedno, nebo to má nějaké speciální složení, aby se třeba ta akustěrka nezanášela.
No nic musím letět, malá se zase hlásí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může se tam dokoupit jakýkoliv ale nejlíp to čistí s tím jejich originálním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, obnovuji dotaz-jaký parní čistič?
moje představ je aby čistil žaluzie (v kuchyni takže mastná špína), okna, spáry, gauč(matrace)-to je to hlavní. je nějaký cenově přijatelný který to zvládne a neudělá potopu po čištění?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuju - chci parní čistič, ale nevím jestli je nutné investovat skoro 3 tisíce do Kärcheru, když parametrově srovnatelný od ETA stojí pod tisícovku. Máte někdo srovnání? Vyplatí se si připlatit nebo stačí levnější? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit