Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, jaký máte polštář pro roční dítě? děkuji
Neměli jsem žádný:-), když měla rýmu, tak jsme podkládali matraci.
@esmeralda44 Mám skoro dvouletou a nemá žádný polštář a ani necítím, že by ho měla mít.
Takovou tu placku ma ho asi od 8 mes.kdy sla z kolibky do postylky. Ted bude mit velkou postel, polstar jsem objednala uz normalni, tak uvidim jestli ho bude chtit. Ma 2 a pul.
Mam taky takovy placaty, byl v baleni s detskou perinou..dala jsem na roce, aby se mu lepe spalo nez na tvrde matraci. Myslela jsem, ze jak se „zabori“ tak se nebude tolik vrtet a docela to pomohlo.
Ideálně žádný případně co nejplacatější, to je ideální i pro dospělého. Vysoký polštář je zabiják páteře.
Má tenký polštářek, ale stejně spí obvykle hlavou obráceně na peřině, navíc často peřinu i polštářek nakope do kouta postýlky a spí jen tak na matraci se zadkem vystrčeným nahoru ![]()
@kittylittle presne tak spi nas malej (16m)
a starsi (skoro 4) ma polstatek placaty uz delsi dobu a taky spi vetsinou vedle bez neho
Nase dvouleta zadny, prvni mela az od 3let, ale ma dodnes maly placaty
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, jaký máte polštář pro roční dítě? děkuji
Ahoj ja dala v roce polštař ve tvaru,,U,,.Je placatý a pro mimča. Koupila jsem na www.4sleep.cz. ![]()
Náš 2.5 letý polštář nemá žádný, spí ještě v postýlce a tam se za celou noc otočí několikrát o 360', tak nevidím důvod proč by ho měl mít, stejně by na něm dlouho nespal..