Matka kradla v mé práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To byla od tebe fakt neuvěřitelná hloupost
Tvoje matka krade, oficiálně je čistá a z tebe je zlodějka
Ty se trápíš a tvoje matka má z toho srandu
Ví v práci, že to ve skutečnosti ukradla tvoje matka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla neschopenku od začátku těhotenství. V práci jsem dělala 12cky ve stoje. Vzduch také moc nebyl čistý (výroba plastových dílů. Navic mi nebývalo moc dobře, hlavně že začátku.
- Citovat
- Upravit
Mě to teda přijde tak, že zakladatelka jakožto vedoucí má hmotnou odpovědnost, tudíž povinnost si podřízené hlídat a dluh při inventuře by platila ona ať by to ukradl kdokoliv
aspoň tak mi to z toho chaotickýho projevu vyplývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DruhaStrana píše:
Mě to teda přijde tak, že zakladatelka jakožto vedoucí má hmotnou odpovědnost, tudíž povinnost si podřízené hlídat a dluh při inventuře by platila ona ať by to ukradl kdokolivaspoň tak mi to z toho chaotickýho projevu vyplývá.
taky mi to tak prijde, ale nebyva na hmotnou odpovednost pojisteni? nicmene, autorka mi neprijde moc inteligentni… a je znamo, ze „chytri“ lide se po takovychto hlupacich vozi bo vedi, ze jim to „sezerou i s navijakem“. jako tento pripad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsem dekuji za nazory a i za rady. Dnes proběhla predavaci inventura nastesti jsem mela vse ostatni poradku bylo pritomno i nejvyssi vedení firmy kdyz jsem podepisovala predani ptala jsem se na vypoved ktera mi byla recena nadrizenym me nadrizene. Ovsem vedeni nevidelo duvod mě vyhazovat nechají mi dobehnout smlouvu az do rodicovske a jejiho skonceni a pak mi smlouva stejne konci protoze se ma centrum kde jsme za 2 roky bourat. Dekuji všem
- Citovat
- Upravit