Matka kradla v mé práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.20 11:04

@Monchichik bud to podepisete a mate tyden na to ten dluh uhradit nebo volame okamzite policii a uprimne tahat po soudech sem se fakt nechtela

• Citovat
  • Upravit
24379
8.3.20 11:05

Ty a jak jako ted s matkou fungujete? 8o…Jako sila toto.Sla bych na neschopenku, hanbou bych se propadala.Po RD bych zmenila praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
8.3.20 11:05

Tak mas delat praci, kde nic netahas. Vubec nechapu, proc by se ti mela vyplacet nemocenska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
8.3.20 11:08
@Anonymní píše:
@Monchichik bud to podepisete a mate tyden na to ten dluh uhradit nebo volame okamzite policii a uprimne tahat po soudech sem se fakt nechtela

a proč to nepodepsala tvoje matka? ty si s tím snad neměla nic společného, ne? takže bych je nechala zavolat policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.3.20 11:09

Tak záleží, cos vlastně podepsala a jak to bylo formulované, jestli jako že ten dluh (a tedy krádež) bereš na sebe, tak tě můžou vyhodit i těhotnou/na nemocenský. Když už jsi to ale splatila, tak by to tím mělo být vyřešené… Kdyby tě chtěli vyhodit, tak to nechají na té krádeži a nic by po tobě zatím nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 11:12

@Kaileee jako vedouci prodejny kde jsem byla sama a bylo tam zbozi ktery melo i 20 kilo plus tezko ve firme jsem pres 4 roky bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina

@Kaileee Co to je za blbost, když někde dělám před RD, tak snad nebudu měnit těhotná novou práci proto, abych tam mohla být do nástupu na RD. Jsou prostě zaměstnání, kde nejde aby dělala těhotná. Já nikdy nemarodila, ale když mi doktorka doporučila jít na neschopenku v těhotenství, tak jsem to udělala. Určitě mě nenapadlo dát po letech výpověď, kde mám místo i po RD a jít na pár měsíců jinam. Jinak zakladatelko nechápu, proč si podepisovala ty uznání dluhu a ne tvoje matka.

• Citovat
  • Upravit
24379
@Monchichik píše:
a proč to nepodepsala tvoje matka? ty si s tím snad neměla nic společného, ne? takže bych je nechala zavolat policii…

Dedukce moje, ze matku na brigadu doporucila zakladatelka. V premire trapnosti a ostudy to vzala na sebe, aby se dluh zamaznul hned.Ted je to sice zaplaceny, ale pada to papirove na jeji hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 11:13

@wildcherry nijak ona dela jako by se vubec nic nestalo jako by bylo vse ok jeste volala jestli ma jit ted o vikendu do prace.

• Citovat
  • Upravit
32079
8.3.20 11:15
@Anonymní píše:
@wildcherry nijak ona dela jako by se vubec nic nestalo jako by bylo vse ok jeste volala jestli ma jit ted o vikendu do prace.

tys matce nic neřekla? platíš za ní dluhy a mlčíš? a ona půjde znovu do práce a na tebe tam bude čekat další dluh, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@listento ne pouze ze uznavam svuj dluh ve vysi 48200 za penize a 18880 za zbozi ktere chybelo pri kontrolni inv. A tecy ze uznavam celkovy dluh ve vysi 67 tisic

• Citovat
  • Upravit
24379
@Anonymní píše:
@wildcherry nijak ona dela jako by se vubec nic nestalo jako by bylo vse ok jeste volala jestli ma jit ted o vikendu do prace.

To si delas prde. l ne :roll:?Nezavidim ti tu situaci s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 11:16

@wildcherry tak nejak

• Citovat
  • Upravit
4595
8.3.20 11:16

@Katchulina na tahani tezkych veci se neschopenka nedava. Zamestnavatel ma preradit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
8.3.20 11:17

Neměla jsi ji vůbec kryt a čekat, že to zaplati. Takhle na to zamestnavatel může klidně koukat jako ze ses na tom podílela, když peníze chyběly a tys to vedela a nikomu to nehlasila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat