Matka kradla v mé práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@listento ne pouze ze uznavam svuj dluh ve vysi 48200 za penize a 18880 za zbozi ktere chybelo pri kontrolni inv. A tecy ze uznavam celkovy dluh ve vysi 67 tisic
a vzala to opravdu všechno tvoje matka? jak si můžeš být jistá? ty jim jako zatáhneš co jim chybí v inventuře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik rekla a stavi se k tomu tak ze ona nic a este mi vyklada ze se ptala lidi co kradou na firmach ze velky veci se nekradou ze jen ty maly a kdyz vam pak chybi vec co se prodava za 10 litru…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@bobulka88 taham v praci tezke veci a jak jsem psala jsem tehotna a bylo to po domluve s moji nadrezenou
Na to se neschopenka nedava. Tvoje nadrizena te ma preradit na praci vhodnou pro tehotny. A tvoje nadrizena opravdu nema jak naridit neschopenku. Takze tvoje matka krade v praci a ty budes vlastne okradat stat po domluve se zamestnavatelem. A to je fer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchulina píše:
@Kaileee Co to je za blbost, když někde dělám před RD, tak snad nebudu měnit těhotná novou práci proto, abych tam mohla být do nástupu na RD. Jsou prostě zaměstnání, kde nejde aby dělala těhotná. Já nikdy nemarodila, ale když mi doktorka doporučila jít na neschopenku v těhotenství, tak jsem to udělala. Určitě mě nenapadlo dát po letech výpověď, kde mám místo i po RD a jít na pár měsíců jinam. Jinak zakladatelko nechápu, proč si podepisovala ty uznání dluhu a ne tvoje matka.
Ne jinam proboha, ale na pozici vhodnou pro tehotnou. U ni to do ted slo a najednou nejde protoze matka krade.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Monchichik rekla a stavi se k tomu tak ze ona nic a este mi vyklada ze se ptala lidi co kradou na firmach ze velky veci se nekradou ze jen ty maly a kdyz vam pak chybi vec co se prodava za 10 litru…
neměla si nic podepisovat…jsou důkazy, že to vzala? nebo si to vedoucí jen myslí? ptala se lidí co kradou ve firmách? to jako vážně? že se kradou jen malé věci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik ano protoze mam hmotnou odpovednost a ja nemuzu na 100% rict ze to byla ona ale kdyz vim s jakou existenci se stýká tak co jineho…nikdo jiny tam nebyval jen ona a ja
- Citovat
- Upravit
@Kaileee beslo to uz delsi dobu delo se mi spatne chemky s kterymi se pracovalo a celkove i problem s krvacenim a tak dal…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Monchichik ano protoze mam hmotnou odpovednost a ja nemuzu na 100% rict ze to byla ona ale kdyz vim s jakou existenci se stýká tak co jineho…nikdo jiny tam nebyval jen ona a ja
hmotná odpovědnost je ale do nějaké výše, ne? a proč si tam bereš svojí matku na brigádu, když víš, co můžeš čekat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik vedouci jsem tam ja pak az oblastni manazer a jelikoz jsem na te pozici 4 roky a 2 roky nebyl semnoh pri inventurach atd zadny problem a posledni 2 roky to bylo hranicni… a tex to vybrcholilo tak co si tak muzeme myslet…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kaileee beslo to uz delsi dobu delo se mi spatne chemky s kterymi se pracovalo a celkove i problem s krvacenim a tak dal…
Takze chces rict, ze jsi do ted vedome ohrozovala dite a nesla na nemocenskou a ted najednou na ni jdes by se to vyresilo v praci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me vzdycky pobavi, jak se ta rizikovost tehotenstvi objevi, kdyz je potreba. Do ty doby, nez tvoje matka kradla, to bylo v cajku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee neni to trichu jinak. Byla jsem domluvena se svou nadrizenou ze zauci novou vedouci a ja odejdu na neschopenku a mezi tim se prislo tady na ty problemy vsechny
- Citovat
- Upravit
@bobulka88 nebylo to v cajku uz jak jsem psala a cyse ted komentar cekala jsem na zauceni nove vedouci
- Citovat
- Upravit