Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím všechny a chci se zeptat jaký používáte parfem ?
Ten co jsem měla já (Givenchy extravaganca)celé roky tak oblíbený, už mi ted po těhotenství nevoní.
Koukala jsem na internet a nevím, který si vybrat.
No a s prckem nemám čas chodit po obchodácích a očuchávat
co by se mi tak líblo ![]()
Tak Vám budu holky vděčná za každý nazor a radu.
Ja jsem ted uplne,ale totalne zblaznena do Womanity od Muglera ![]()
Já používám spíše vyraznější a těžší vůně jako je Alien od TM, Poeme od Lancome, Cinemu od YSL.
Chance od Chanelu; a scent by issey miyake; Escada Tai Sunset; Esteé Lauder Pleasures; Lancome O Oui
Tak v současné době Avril Lavigne světlou a tmavou verzi parfému 150ml od tchyně z drogerie ( dostávám velké neprodejné testry) ![]()
karolínka12 píše:
Chance od Chanelu; a scent by issey miyake; Escada Tai Sunset; Esteé Lauder Pleasures; Lancome O Oui
Chance od Chanelu jsem vždy chtěla vyzkoušet, četla jsem na ní jenom chválu a paní prodavačka mi říká, na vás sedět nebude, vy nejste blondýna a měla pravdu…
já používám z Avonu Perceive a jinak nejvíc mi vždy voněl J´adore od Diora, ale z finančníc důvodů jsem zůstala u Perceive ![]()
Jil Sander. Dříve PURE, nyní už delší dobu STYLE. Style je trochu těžší a slavnostnější ![]()
Eemii píše:
Ja jsem ted uplne,ale totalne zblaznena do Womanity od Muglera
Womanity to má ten super flakon, na tu jsem koukala na internetu
Jak voní, je spíš kořenená, nebo květinová ?
Mám Hugo Boss Femme a má srdcovka Nina Ricci zelená (jenže ta už se nedá sehnat, ještě že mám zásoby:-))
Angel od TM, Hypnose od Lancome.Hned bych šla do parfumerie přivonět k parfémům. ![]()
Today Tomorrow Always od Avonu a k Vánocům jsem dostala Gucci Guilty a je překrásná ![]()