Léčba akné

Anonymní
29.12.11 10:05

Léčba akné

Ahoj chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s tímto přístrojem na léčbu akné http://www.zdravi-sport.cz/…eane-beauty/ na akné jsem vyzkoušela všechno možné, tak by mě zajímalo zda nemáte zkušenost s tímto??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
29.12.11 10:15

Zkoušela jsi vysadit sladké? U mě to bylo jediné co pomáhá…bohužel:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 10:19

sladké skoro vůbec nejim takže tím to neni

• Citovat
  • Upravit
349
29.12.11 10:32

Ahoj, já se péčí o pleť zabývám profesně. Můžu se zeptat, na kterých místech trpíš na akné? Často to jen upozorňuje na skrytý a závažnější problém. A čistíš pravidelně a správně pleť? Ona totiž nesprávně zvolená kosmetika z drogérky může akné i vyvolat. Kdyžtak můžeš napsat do SZ.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 10:54

Zjišťoval ti někdy někdo hormonální profil? Ve vyšším věku mohou za akné často zvýšené androgeny (testosteron..). Užíváš antikoncepci? Mě nepomáhalo taky skoro nic - mám to od hormonů a ani antikoncepce moc nezabrala, až teď v těhotenství to je lepší. Zkoušela jsem i laser + hloubkové čištění na kosmetice a bylo to o něco lepší, ale jak jsem přestala na něj chodit, tak byly během chvíle zpátky.

• Citovat
  • Upravit
23847
29.12.11 11:54
kryndy píše:
Ahoj, já se péčí o pleť zabývám profesně. Můžu se zeptat, na kterých místech trpíš na akné? Často to jen upozorňuje na skrytý a závažnější problém. A čistíš pravidelně a správně pleť? Ona totiž nesprávně zvolená kosmetika z drogérky může akné i vyvolat. Kdyžtak můžeš napsat do SZ.
E.

Jsi kosmetička, kožařka nebo prodejce?
Já to měla jako druhá anonymní, nezabrala žádná HA, ani kosmetické ošetření ani hloubkové čištění ani všelijaký pilule, bylinky a čaje, jen asi na týden antibiotika. Srovnalo se to až těhotenstvím a kojením a jsem zvědavá, co se stane až kojit přestanu a těhotná už nebudu, jestli se to vrátí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.12.11 12:06

Jsem kosmetická poradkyně. Kosmetičká pleť vyčistí jednorázově, já učím, jak čistit lehce pleť denně s dlouhodobějším účinkem. Ale sama na sobě vidím, že to je běh na dlouhou trať. Já mám třeba akné okolo pusy, a to znamená, že mám problémy s ženskými orgány, což skutečně mám (podezření na endo :( )
P.S. Nechci, abyste si tady myslely, že pokoutně hledám klientky, na emimino chodím kvůli radám a relaxaci a když i já můžu přispět do mlýna, tak neváhám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 12:14

Jj kryndy, v pohodě, já myslela, jestli nejsi spíš ta kožní, páč mně jen tak nějaké čištění fakt nepomůže :( i když k jedné kožařce jsem taky chodila a ta mi napsala akorát HA :roll: tak jestli má smysl chodit k jiné.
Teď si pleť čistím jako vždy, tedy moc tomu nedám :oops: a akné nemám, ale před těhotenstvím jsem to dělala stejně a akné jsem měla dost silné, tudíž u mne to čištěním nebylo, ale co člověk, to jiná příčina. No přemýšlím, kam se vrhnout jestli se to vrátí a koukám, že bych se měla obrátit někam na endokrinologii, nebo fakt už nevím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 12:31

Gino, on asi ani endokrinolog neporadí - já tam sledovaná jsem se stítnicí a řekl, že mám PCOS, tedy i vysoké androgeny, ale s nimi se nic dělat nedá. Mám i endometriozu, takže vždy doporučili jen HAK a někdy lokálně ATB, ale efekt stejně nic moc. Zkoušela jsem kde co a fakt nic nepomáhá - alespoň u mě. Pleť mám citlivou a suchou, což se s akné často vylučuje ( většina preparátů je na mastnou pleť ). Teď jsem spokojená a doufám, že se mi hormony těhotenstvím trochu srovnají a kůže zůstane taková, jako teď, bych byla šťastná!

• Citovat
  • Upravit
349
29.12.11 12:48

Holky, vyhněte se přípravkům z drogérky, které nejsou rozlišeny, na jaký druh pleti jsou. Jsou to hlavně takové ty nivey a garniery. To akné může i vyvolat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.12.11 12:53
kryndy píše:
Holky, vyhněte se přípravkům z drogérky, které nejsou rozlišeny, na jaký druh pleti jsou. Jsou to hlavně takové ty nivey a garniery. To akné může i vyvolat!

Používám právě Garnier a nic moc, co tedy používat, přes den se pleť mastí a po umytí je zase suchá a občas nějaký ten pupínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.12.11 13:03
Emillka píše:
kryndy píše:
Používám právě Garnier a nic moc, co tedy používat, přes den se pleť mastí a po umytí je zase suchá a občas nějaký ten pupínek.

To je typický příklad, že je na Tebe Garnier moc agresivní, pleť se pak přes den brání a tvoří více mazu! Napíšu Ti pak do SZ, jak bych to řešila já, to už jde o konkrétní postup :) Zaměř se na kosmetiku s více druhy podle typu pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.12.11 13:09
kryndy píše:
Emillka píše:
kryndy píše:
To je typický příklad, že je na Tebe Garnier moc agresivní, pleť se pak přes den brání a tvoří více mazu! Napíšu Ti pak do SZ, jak bych to řešila já, to už jde o konkrétní postup :) Zaměř se na kosmetiku s více druhy podle typu pleti.

zkoušela jsem toho víc i dražší Vichy, ale je to pořád stejný, kosmetika mi taky nepomáhá, tak už tam nechodím, jen v létě je ten obličej lepší, díky za SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
29.12.11 16:13

Ahoj. Využiju taky této diskuze teda :-) Nedá se říct, že bych na akné nějak moc trpěla, ale čím jsem starší, tím mě to otravuje snad víc.. v pubertě jsem neměla ani pupínek :-/
Používám kosmetiku Bioderma Sébium. Je pravda, že o něco lepší to je, ale taky je pravda, že jsem byla těhotná a dlouho jsem kojila, tak pleť byla lepší.
A co bych řekla, že má u mě taky vliv, jsou čisté štětce a různá ta nanášedla na makeup, pudr atp. … takže pravidelně přepírám nebo úplně vyměňuju a je to lepší. I jsem někde četla, že ty sajrajty v tom na pleť nemají dobrý vliv.
No, na závěr se tedy s dovolením zeptám Kryndy, co říkáš na tu Biodermu? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.12.11 17:38

Nečtu vše,ale mám problém s akné hlavně na bradě. Krindy co to značí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí