Léčba akné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10134
1.1.12 12:30
kryndy píše:
Ryor je už hodně překonaný, nijak zvlášť svou kosmetiku funkčně neinovuje. Jako je to lepší používat než třeba Alpu (ano, i to některé mé klientky dělají :zed: ) Spíš bych řekla, že neuškodí, ale ani nepomůže. O tý šalvěji už jsem tady psala. Kup si čaj v lékárně, vylouhuj si ho a namáčej do něj kapesník (já to dělala ještě když byl čaj horký) a ten pak přikládej na obličej. Dělej to pravidelně, ale max. 14 dní, pak si dej třeba dva týdny pauzu, ona je to dost agresivní bylinka, ale fakt účinná! :D

jo tak to s tou alpou dělám taky.. :oops: ale spíš jako desinfekci po vymáčknutí..
snažím se nesahat, no ale znáte to..
ale tu šalvěj ozkouším… dík za tip..

víš ono se v tom těžko orientuje, pokud o o tom nic moc nevíš.. já si třeba do včera myslela, že vichy je hodně dobré.. ale holt asi ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.1.12 12:53

Nee, prosím Alpu neee 8o To je fakt zlo. Na ženskou pleť musíš být něžná! Je plno věcí, co bych vám ráda řekla, ale nevím, kde začít, takže je nejlepší, když se takhle ptáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.1.12 13:40
kryndy píše:
Nee, prosím Alpu neee 8o To je fakt zlo. Na ženskou pleť musíš být něžná! Je plno věcí, co bych vám ráda řekla, ale nevím, kde začít, takže je nejlepší, když se takhle ptáte :)

Tý jo, já také používám Alpu jako desinfekci po vymáčknutí… 8o No… ne, že bych si nevěřila s mým předsevzetím, ale kdyby mi to přece jen nedalo a nějaký ten pupínek bych si chtěla vymáčknout, tak je tedy nějaké pravidlo, postup, ať už to tedy dělám co nejšetrněji? :nevim: Já jsem na to opravdu maniak, jak nejde něco vymáčknout, tak jsem schopná si doslova sedrat kůži, nevím, na toto jsem hrozně hloupá, i když vím, že tam budu mít jizvu, tak i tak to dělám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.1.12 14:35

Hele já to dělám taky :( Mačkejte zásadně jen ty s bílou hlavičkou. Nejlépe by bylo, kdybyste to dělaly ráno nebo večer po čištění. Jen tlačit prsty, ne nehty, to pak se dělají jizvy a strupy. Pak dát tonikum (pleťová voda), na celý obličej, v místě, kde jste vymáčkly, tak dát trochu víc a vklepat. A nakonec hydratace! Vypadá to zdlouhavě, ale pleť se odmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 15:12

Ahoj, pročítám vaše příspěvky a ráda bych se také zeptala na radu, mě se akné dělá snad úplně všude, na obličeji je to spíše na bradě a spáncích, taky občas najdu na krku a za ušima, nejvíc mě ale vadí akně v dekoltu, nejsou to takové ty boláky, ale spíše takové bouličky pod kůží, použila jsem snad vše ale nic mi nepomohlo, nejdříve jsem si myslela, zda to nejsou potničky, ale opravdu nevím, mohu vás také poprosit, jak by jste to řešily?

• Citovat
  • Upravit
349
1.1.12 15:23

Anonymní, když jsem šla na první tetování, bylo mi sedmnáct a měla jsem ty bouličky po celých zádech. Styděla bych se svléknout, ale po dvou týdnech šalvěje, tam nic nebylo! Co navíc nechápu, že už se to nikdy nevrátilo…Prostě ta zabírá na všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 15:27

kryndy, moc děkuji, četla jsem že jsi o té šalvěji už psala a mam v plánu koupit a vyzkoušet, doufám, že mi to pomůže. Jinak s tebou naprostou souhlasím co se týče kosmetiky v drogeriích, je teda pravda, že jsem si koupla kosmetiku s aloe z LR ale po tom se mi udělalo dost fleků v obličeji, tudíž jsem možná na aloe alergická i kosmetička mi doporučila nepoužívat, ale občas se mi fleky v obličeji udělají a také nevím jak se toho zbavit, ale ještě jednou děkuji za radu, zítra hned šalvěj koupím a zeptám se ještě kolikrá denně a kdy je nejlepší aplikace?

• Citovat
  • Upravit
349
1.1.12 15:33

Potřebovala bys nějakou hypoalergenní kosmetiku, nevím jak ostatní kosmetika z přímého prodeje, ale Mary Kay je. Dvakrát denně bych normálně čistila - čištění, tonikum, krém a šalvěj dej jednou denně. Já jsem to dávala, když jsem měla čas, ale jestli máš citlivější pleť, tak si to dej radši večer, abys třeba nemusela ven červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.1.12 15:39

o této kosmetice slyším poprvé, koukám na stránky a asi to není jednoduché objednat? když problém je ten, že moje kosmetička mi tvrdí, že mám mastnou pleť, ale já si myslím, že mám citlivou, tak nevím jakou kosmetiku používat zda na citlivou nebo mastnou, je v tom taky asi dost rozdíl co? nevím proč píšu jako anonymní :lol: t

• Citovat
  • Upravit
17050
1.1.12 15:51

Kryndy: co jsem se bavila s kožní, tak dle ní je v make-upech často silikon, který nám dělá zle. A taky ta kyselina salicidová, to zas vím ze své zkušenosti, že mi pleť fakt mastila. Vysuší, následně je ale pleť prostě mastná. Takže už to nepoužívám.

Hypoalergenní kosmetiky je určitě celá řada… Já zas nevěřím té Mary Kay.. Měla jsem možnost vyzkoušet.. Celá řada „keců“, jak to zaaaruuučeěěěněě všeeeem vyléčíí a nic z toho. Ještě, že jsem si to nemusela koupit a dávat za to nehorázný peníze :nevim: . Jinak hydratace je určitě důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.1.12 15:56

zeptám se a jaký make-up používáte? já jsem ho začala dost střídat, nedělá mi problém koupit drahý, je to jedna z věcí, kterou používám každý den, tak bych chtěla aby byl kvalitní?

• Citovat
  • Upravit
17050
1.1.12 15:59

domca: já už moc make-up nepoužívám. Výjimečně. Ale kožní mi doporučila přírodní kosmetiku- že i v DM mají dobrou. Tak nevím:). Jinak make-up i pudr mám ze Sephory, obojí za 800kč. Tak to taky snad žádný šmejd není a silikon jsem ve složení nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.1.12 16:04

DM myslíš drogerii DM? já jsem používala Loreal a teď přemýšlím nad Clinique, tak uvidíme,já se stejně vždycky rozhodnu podle toho jak se roztírá, nevím zda je to důležité, ale mě to vždy ovlivní :D

• Citovat
  • Upravit
17050
1.1.12 16:05
domca1221 píše:
DM myslíš drogerii DM? já jsem používala Loreal a teď přemýšlím nad Clinique, tak uvidíme,já se stejně vždycky rozhodnu podle toho jak se roztírá, nevím zda je to důležité, ale mě to vždy ovlivní :D

Jj.

Roztíratelnost je sakra důležitá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.1.12 16:39

:lol: to je asi pravda, zkusím zítra koupit ten šalvěj jak radí kryndy a uvidíme, zda to pomůže, mam v plánu u zajít do města a koupit i nový make-up, tak jsem zvědavá jaký vyberu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml