Léčba akné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
3.1.12 13:34

A to mi s tím manhattanem ani neříkejte, že je tak nedostatkový. Já ho naposled teda kupovala před 2 lety, tak jsem tady byla vysmátá, jak jde lehce sehnat a ono toto :( To mě na tom kosmetickým trhu štve nejvíc - když už si jakž takž na nějakou značku a výrobek zvyknu, nebo dokonce oblíbím, tak ho okamžitě přestávaj vyrábět :pocitac: a nebo ho inovujou tak, že je pro mne nepoužitelný :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.12 14:10

Já ho právě také kupovala už tak 2 roky zpět v tom Rossmanovi, ale ještě jsem ho tam nedávno viděla, tak nevím :think:

Taky jsem ráda za tuhle diskuzi :pankac:

Jo a já mám nyní 2 makeupy, které střídám:
Ten nový od Rimmelu (Lasting Finish 25H make-up) a pak jsem na Vánoce dostala makeup od Dermacolu s výtažky z kaviáru. Musím říct, že jsem s oběma maximálně spokojená!!!

Jen mám otázku: Oba makeupy jsou celkem hutné, (kryjí a zmatňují perfektně, ale nejspíš na úkor, že pleť moc nedýchá, alespoň si myslím já :think: )

Takže když vím, že už dnes nikam nepůjdu, tak je lepší se odlíčit už nyní ať pleť dýchá a odpočine si, nebo stačí až večer? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.1.12 14:27

Holky koupit porad jde, kamoska ted dojela sem k nam s uplne novym :mrgreen: a prave rikala,ze zmenili obal a myslim ze jej v DM presunuli od pudru apod…ke klasicke manhatton kosmetice( pletove vody apod…) takze pochodit par drogerek a hledat ;) a pak hlavne napiste kde jste jej sehnaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
3.1.12 16:22

no u nás v Dmku ho právě vyprodávali a už ho nemaj.. ale byla jsem jen v jednom.. tak nevím.. zejtra jdu do města tak se podívám do toho rossmana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.12 16:54

Holky a jaký máte názor na Solárko a akné? Někdo říká, že to pomáhá, někdo říká, že ne :think:

Podle mě to jenom vypadá, že je na tom pleť líp, protože je tmavá a nejdou tak flíčky a pupínky vidět, nevím :nevim:

Jaké s tím máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.12 17:17

Eleanor, mejkap bych smyla hned jak bych ho už „nepotřebovala“ a nečekala na večer. Já mívala ten Rimmel Lasting Finish a i od Dermacolu, asi starší verze a oba to byly super kryvý, ale betony strašný. Když jsem to nosila víc dnů za sebou, tak se mi ucpaly póry a akné se rozjíždělo víc, já to musela střídat s tím manhattanem, tedy jen pudr a korektor, ale to zas moc nekrylo, já fakt potřebovala hodně maskovat :oops:
Nicméně odborník nejsem, jsem zvědavá, jestli někdo poradí něco jiného.

Já v solárku nikdy nebyla, po těch článcích, jak je to rakovinotvorné a v jakým bordelu jsou solárka v ČR vůbec nemám odvahu. Ale u moře a na sluníčku se mi pleť obecně zlepšovala, tak bych i věřila, že solárko pomoci může :nevim: Ale kdybych u moře trávila celý život, třeba vypadám ve třiceti jak indiánská babička, kdo ví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.1.12 18:00
Elleonora píše:
Holky a jaký máte názor na Solárko a akné? Někdo říká, že to pomáhá, někdo říká, že ne :think:

Podle mě to jenom vypadá, že je na tom pleť líp, protože je tmavá a nejdou tak flíčky a pupínky vidět, nevím :nevim:

Já teda mám zkušenost výbornou. Mě to fakt pleť zlepšilo hodně. Asi tím, že to tu kůži teplem otevřelo, vysušilo? Nevím. Ale rozhodně jsem nebyla tak opálená, aby to bylo vidět a zamaskovalo to pupínky. fakt jsem tu pleť měla skvělou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
3.1.12 19:32
Elleonora píše:

mě to doporučila i dr přímo na kožním se trošku opalovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
3.1.12 20:47
Elleonora píše:

se solárkem zkušenost nemám, ale sluníčko opravdu dělá divy, alespoň u mě. Akorát se mi pak zase dělají pigmentové skvrny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.1.12 21:04

ahoj,asi se k vám přidám… :mrgreen: taky zkouším kde co,střídá se období,kdy můžu vyjít ven jen s korektorem a vypadám k světu a období,kdy bych vyšla ven nejradši s papírovým pytlíkem na hlavě :lol: ted zrovna používám na mytí čistící neutrogenu a docela příjemná :palec: na noc mi sedí krém od Avonu rozjasňující a make-up maybeline,ale občas střídám.máte někdo zkušenost s přírodní kosm.Atok?????sestřenka to hrozně chválí,tak nad tím uvažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.12 21:24
lulushka píše:se solárkem zkušenost nemám, ale sluníčko opravdu dělá divy, alespoň u mě. Akorát se mi pak zase dělají pigmentové skvrny :roll:

právě u sluníčka mi kosmetička radila, že nemám… Taky mi přišlo, že mi celkem pomohlo, ale právě mi to nadělalo také pigmentové skvrny a hlavně pihy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.12 21:28
peprle píše:
ahoj,asi se k vám přidám… :mrgreen: taky zkouším kde co,střídá se období,kdy můžu vyjít ven jen s korektorem a vypadám k světu a období,kdy bych vyšla ven nejradši s papírovým pytlíkem na hlavě :lol: ted zrovna používám na mytí čistící neutrogenu a docela příjemná :palec: na noc mi sedí krém od Avonu rozjasňující a make-up maybeline,ale občas střídám.máte někdo zkušenost s přírodní kosm.Atok?????sestřenka to hrozně chválí,tak nad tím uvažuju

Vítejte v klubu :mrgreen:
Také se mi střídá období, kdy mám pleť jakž takž k světu, kdy mi také stačí málo, skoro se nemaluji.. Paradoxně to bývá v období kolem menstruace. :think:

A pak mám období, které je zrovna nyní, kdy mám pleť :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Nyní mám zkouškové, tak to přikládám stresu, ten také udělá své :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
4.1.12 10:57

Elleonorko, jestli ten make-up cítíš, tak bych ho sundavala, hned jak přijdu domů. Nebývalo mi to příjemný, ale se svym, co mám teď, ho na obličeji ani necítím. Jinak s tim opalováním - třeba na letním táboře mám pleť hezkou (jsme furt venku atd.), ale jinak jsem sněhurkovský tip, takže buď mám rudou bradu od pupínků, nebo lícní torbičky od sluníčka. Jak se furt směju, tak se mi hned spálí :zed: No ale obecně akné je v létě lepší, než v zimě, kdy furt přecházim z tepla do mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.1.12 19:49

a když masku sundám třeba ve 3 tak pak mám s pletí dělat co? mám to znovu mýt a mazat?nebo to stačilo jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.1.12 00:29

No já masku sundavám večer… takže s tímhle neporadím. Mně to vychází na ráno a večer. Ale asi bych jinak na noc ještě jednou vyčistila. Ve tři, to se dostane dovnitř ještě nečistot. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí