Léčba akné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
noren
2.1.12 11:08
marinka5 píše:
Ahoj tak já si niveu koupila nedávno a musím zaklepat, že mi to trošku pomáhá, ale jakmile nanesu make-up tak jsem tam kde jsem byla. Holky a neexistujou make-upy, které spíše jakoby pomáhají??

Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.

• Citovat
  • Upravit
349
2.1.12 11:22

Noren, tohle sem nejspíš nepatří (myslím teď můj příspěvěk), ale děkuji Ti za odkaz stránky. Našla jsem tam toho spousty od Mary Kay a firma včetně všech poradkyň proti internetovému prodeji bojujeme… Internetové prodeje nám berou práci a klientky navíc okrádají o servis, který by mohly mít… Takže ještě jednou moc moc děkuji.. :kytka:

P.S. Ten Tvůj make-up musí být velice kvalitní :palec: :palec: Pokud zvládá vše, co píšou, tak schvaluju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.1.12 11:25
noren píše:
marinka5 píše:
Ahoj tak já si niveu koupila nedávno a musím zaklepat, že mi to trošku pomáhá, ale jakmile nanesu make-up tak jsem tam kde jsem byla. Holky a neexistujou make-upy, které spíše jakoby pomáhají??
Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.

a kolik tak přibližně stojí?? nemůžu tam vyhledat cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
2.1.12 13:23

Jo taky jsem na to koukala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.1.12 18:00
marinka5 píše:
noren píše:
marinka5 píše:
Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.
a kolik tak přibližně stojí?? nemůžu tam vyhledat cenu

Hoď do heureky a vyjede ti cca 450 - 520 Kč, taky mě to zaujalo ;) :mrgreen:
Jinak ohl makeupu, jak píše Kryndy, že nevylézat bez ochrany, tak to mě moc nebere ta ochrana :oops: ale já se s akné styděla prostě vylézt mezi lidi, fakt jsem si přišla jak nahá a sehnat dobrý makeup, to byl kumšt. Naštěstí mi sedl Acnecolor, ale to byla fakt pevná fasáda :mrgreen: a fakt nic neléčil, jen dobře kryl. Nakonec jsem skončila u Maybelline, ale že bych ho do nebes vychvalovala, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.1.12 20:13

Holky ja kdyz kliknu na odkaz makeupu,tak mi vyjede obecna stranka lekarny :zed: jak se prosim vas ten makeup jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
2.1.12 20:18
Mirii píše:
Holky ja kdyz kliknu na odkaz makeupu,tak mi vyjede obecna stranka lekarny :zed: jak se prosim vas ten makeup jmenuje?

je to La Roche Toteriane Make up Fluid č.11 :palec:

já taky dřív používala manhattan, jenže se strašně blbě shání.. ale na netu jsem ještě nezkoušela.. :think:

teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
2.1.12 20:47

teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?

Z mý zkušenosti jsem jen vyšla, zafoukal vítr a make-up nikde, natož aby to vydrželo déšť. Nikdy víc… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
2.1.12 20:55
kryndy píše:
teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?Z mý zkušenosti jsem jen vyšla, zafoukal vítr a make-up nikde, natož aby to vydrželo déšť. Nikdy víc… :?

tak já make up používám jen jako krytí, a pudr abx se mi pleť tolik neleskla.. jo holt se v tom nevyznám, a pak to takle dopadá… já si třeba myslela, že když je vysoká cena, tak je kvalita, ale díky tady té diskuzi zjišťuju, že ani tady to neplatí, bohužel..
a nikdo ti to ani neřekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.1.12 22:18

Jo, Manhattan jsem taky mívala - korektor i pudr - nebylo to špatný, ale snad existujou lepší věci. Dělaj snad i makeup, ale už si nepamatuju, zda byl dobrý. Teď už je to OK, mívaj ho i v DM? ale dřív byl fakt jen v lékárnách a jednou jsem na jakéhosi poďobaného magistra vybafla, že chci pudr manhattan proti akné a vyhodil mě s tím, že ho nemaj, přestože jsem ho tam vždy sehnala :mrgreen:
Jo a Avon taky nee, nemám s tím dobré zkušenosti a to jsem bývala avonlady - ehm asi tak 14 dnů :mrgreen: Ty jejich vůně nic nevydržely, korektor mívaly takovou světle zelenou řadu jakože pro mladé, ale fakt se hned setřel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.1.12 22:32

Manhattan pudr protizanetlivy jsem pouzivala taky, nejlepsi z pudru co jsme kdy mela…oni nejak ale zmenili obal a nejde uz tusim sehnat tak lehce jako predtim…mozna uz v lekarnach ani neni :nevim: ja po nem ted naposledy koukala a nenarazila jsem na nej :zed: mam nejaky od NO7 a moc spokojena nejsem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.1.12 22:40
Gina108 píše:
Jo, Manhattan jsem taky mívala - korektor i pudr - nebylo to špatný, ale snad existujou lepší věci. Dělaj snad i makeup, ale už si nepamatuju, zda byl dobrý. Teď už je to OK, mívaj ho i v DM? ale dřív byl fakt jen v lékárnách a jednou jsem na jakéhosi poďobaného magistra vybafla, že chci pudr manhattan proti akné a vyhodil mě s tím, že ho nemaj, přestože jsem ho tam vždy sehnala :mrgreen:
Jo a Avon taky nee, nemám s tím dobré zkušenosti a to jsem bývala avonlady - ehm asi tak 14 dnů :mrgreen: Ty jejich vůně nic nevydržely, korektor mívaly takovou světle zelenou řadu jakože pro mladé, ale fakt se hned setřel :roll:

Já kupovala Manhattan normálně v Rossmanovi… A s tím Avonem je to úplná pravda co říkáš :) sestra byla Avon lady tak 3 roky, takže jsme měly většinu z tama a měla jsem snad celou tu jejich řadu pro tu mladou pubertální pleť no a hnus, jen to pálilo, jinak nic, ale já jim bezmezně věřila, že když budu používat jejich gel, peeling, emulzi denní a noční plus gel přímo na boláčky, korektor, že budu mít pleť jak slečna na fotce a ono nic :mrgreen: v té době jsem měla 14-15, to mě omlouvá :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.1.12 11:38

Elleonorko, to jsi byla v těch 14 docela disciplinovaná, co se týče pleti… Já bych si nafackovala, že jsem nic nedělala. :evil: Sice to byl AVON, ale aspoň něco :palec: Jééé, to je super, jak si tady vyměňujem zkušenosti. O Manhattanu jsem třeba nevěděla! Hele holky, a zkoušely jste inhalovat bylinný vývar v pod ručníkem? To prej dělaly naše mámy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
3.1.12 13:11

já nevím jak v rossmanovy ale tady v Plzni v DM ten manhattan nemají, rušili to, ale dík za tip na rossmanna kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.12 13:29
kryndy píše:
Elleonorko, to jsi byla v těch 14 docela disciplinovaná, co se týče pleti… Já bych si nafackovala, že jsem nic nedělala. :evil: Sice to byl AVON, ale aspoň něco :palec: Jééé, to je super, jak si tady vyměňujem zkušenosti. O Manhattanu jsem třeba nevěděla! Hele holky, a zkoušely jste inhalovat bylinný vývar v pod ručníkem? To prej dělaly naše mámy… :)

Ty jo, to jsem párkrát zkusila ani ne tak inhalovat, jako spíš napařit pleť heřmánkovým odvarem. No nic moc příjemného, byla jsem akorát spařená jak prasátko, ale šlo to dobře vymačkat :oops: a celkový efekt u mne nic moc :nevim: Pak jsem si někde přečetla, že napařování pleti je nezdravé, že mohou praskat žilky, což se mi teda nestalo, na to naštěstí netrpím, ale přestala jsem s tím.
Jinak jako malá nás máma nutila inhalovat pod ručníkem horký solný roztok, když jsme mívali rýmu a zánět dutin. Dneska už se to prý taky moc nedoporučuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí