Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Noren, tohle sem nejspíš nepatří (myslím teď můj příspěvěk), ale děkuji Ti za odkaz stránky. Našla jsem tam toho spousty od Mary Kay a firma včetně všech poradkyň proti internetovému prodeji bojujeme… Internetové prodeje nám berou práci a klientky navíc okrádají o servis, který by mohly mít… Takže ještě jednou moc moc děkuji.. ![]()
P.S. Ten Tvůj make-up musí být velice kvalitní
Pokud zvládá vše, co píšou, tak schvaluju!!
noren píše:marinka5 píše:Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.
Ahoj tak já si niveu koupila nedávno a musím zaklepat, že mi to trošku pomáhá, ale jakmile nanesu make-up tak jsem tam kde jsem byla. Holky a neexistujou make-upy, které spíše jakoby pomáhají??
a kolik tak přibližně stojí?? nemůžu tam vyhledat cenu
marinka5 píše:noren píše:a kolik tak přibližně stojí?? nemůžu tam vyhledat cenumarinka5 píše:Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.
Ahoj tak já si niveu koupila nedávno a musím zaklepat, že mi to trošku pomáhá, ale jakmile nanesu make-up tak jsem tam kde jsem byla. Holky a neexistujou make-upy, které spíše jakoby pomáhají??
Hoď do heureky a vyjede ti cca 450 - 520 Kč, taky mě to zaujalo
![]()
Jinak ohl makeupu, jak píše Kryndy, že nevylézat bez ochrany, tak to mě moc nebere ta ochrana
ale já se s akné styděla prostě vylézt mezi lidi, fakt jsem si přišla jak nahá a sehnat dobrý makeup, to byl kumšt. Naštěstí mi sedl Acnecolor, ale to byla fakt pevná fasáda
a fakt nic neléčil, jen dobře kryl. Nakonec jsem skončila u Maybelline, ale že bych ho do nebes vychvalovala, to ne.
Holky ja kdyz kliknu na odkaz makeupu,tak mi vyjede obecna stranka lekarny
jak se prosim vas ten makeup jmenuje?
Mirii píše:
Holky ja kdyz kliknu na odkaz makeupu,tak mi vyjede obecna stranka lekarnyjak se prosim vas ten makeup jmenuje?
je to La Roche Toteriane Make up Fluid č.11 ![]()
já taky dřív používala manhattan, jenže se strašně blbě shání.. ale na netu jsem ještě nezkoušela.. ![]()
teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?
teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?
Z mý zkušenosti jsem jen vyšla, zafoukal vítr a make-up nikde, natož aby to vydrželo déšť. Nikdy víc… ![]()
kryndy píše:
teď mám od Avonu, make up i pudr, a to asi není nic moc co?Z mý zkušenosti jsem jen vyšla, zafoukal vítr a make-up nikde, natož aby to vydrželo déšť. Nikdy víc…
tak já make up používám jen jako krytí, a pudr abx se mi pleť tolik neleskla.. jo holt se v tom nevyznám, a pak to takle dopadá… já si třeba myslela, že když je vysoká cena, tak je kvalita, ale díky tady té diskuzi zjišťuju, že ani tady to neplatí, bohužel..
a nikdo ti to ani neřekne..
Jo, Manhattan jsem taky mívala - korektor i pudr - nebylo to špatný, ale snad existujou lepší věci. Dělaj snad i makeup, ale už si nepamatuju, zda byl dobrý. Teď už je to OK, mívaj ho i v DM? ale dřív byl fakt jen v lékárnách a jednou jsem na jakéhosi poďobaného magistra vybafla, že chci pudr manhattan proti akné a vyhodil mě s tím, že ho nemaj, přestože jsem ho tam vždy sehnala ![]()
Jo a Avon taky nee, nemám s tím dobré zkušenosti a to jsem bývala avonlady - ehm asi tak 14 dnů
Ty jejich vůně nic nevydržely, korektor mívaly takovou světle zelenou řadu jakože pro mladé, ale fakt se hned setřel ![]()
Manhattan pudr protizanetlivy jsem pouzivala taky, nejlepsi z pudru co jsme kdy mela…oni nejak ale zmenili obal a nejde uz tusim sehnat tak lehce jako predtim…mozna uz v lekarnach ani neni
ja po nem ted naposledy koukala a nenarazila jsem na nej
mam nejaky od NO7 a moc spokojena nejsem.....
Gina108 píše:
Jo, Manhattan jsem taky mívala - korektor i pudr - nebylo to špatný, ale snad existujou lepší věci. Dělaj snad i makeup, ale už si nepamatuju, zda byl dobrý. Teď už je to OK, mívaj ho i v DM? ale dřív byl fakt jen v lékárnách a jednou jsem na jakéhosi poďobaného magistra vybafla, že chci pudr manhattan proti akné a vyhodil mě s tím, že ho nemaj, přestože jsem ho tam vždy sehnala
Jo a Avon taky nee, nemám s tím dobré zkušenosti a to jsem bývala avonlady - ehm asi tak 14 dnůTy jejich vůně nic nevydržely, korektor mívaly takovou světle zelenou řadu jakože pro mladé, ale fakt se hned setřel
Já kupovala Manhattan normálně v Rossmanovi… A s tím Avonem je to úplná pravda co říkáš
sestra byla Avon lady tak 3 roky, takže jsme měly většinu z tama a měla jsem snad celou tu jejich řadu pro tu mladou pubertální pleť no a hnus, jen to pálilo, jinak nic, ale já jim bezmezně věřila, že když budu používat jejich gel, peeling, emulzi denní a noční plus gel přímo na boláčky, korektor, že budu mít pleť jak slečna na fotce a ono nic
v té době jsem měla 14-15, to mě omlouvá
![]()
Elleonorko, to jsi byla v těch 14 docela disciplinovaná, co se týče pleti… Já bych si nafackovala, že jsem nic nedělala.
Sice to byl AVON, ale aspoň něco
Jééé, to je super, jak si tady vyměňujem zkušenosti. O Manhattanu jsem třeba nevěděla! Hele holky, a zkoušely jste inhalovat bylinný vývar v pod ručníkem? To prej dělaly naše mámy… ![]()
já nevím jak v rossmanovy ale tady v Plzni v DM ten manhattan nemají, rušili to, ale dík za tip na rossmanna kouknu
kryndy píše:
Elleonorko, to jsi byla v těch 14 docela disciplinovaná, co se týče pleti… Já bych si nafackovala, že jsem nic nedělala.Sice to byl AVON, ale aspoň něco
Jééé, to je super, jak si tady vyměňujem zkušenosti. O Manhattanu jsem třeba nevěděla! Hele holky, a zkoušely jste inhalovat bylinný vývar v pod ručníkem? To prej dělaly naše mámy…
Ty jo, to jsem párkrát zkusila ani ne tak inhalovat, jako spíš napařit pleť heřmánkovým odvarem. No nic moc příjemného, byla jsem akorát spařená jak prasátko, ale šlo to dobře vymačkat
a celkový efekt u mne nic moc
Pak jsem si někde přečetla, že napařování pleti je nezdravé, že mohou praskat žilky, což se mi teda nestalo, na to naštěstí netrpím, ale přestala jsem s tím.
Jinak jako malá nás máma nutila inhalovat pod ručníkem horký solný roztok, když jsme mívali rýmu a zánět dutin. Dneska už se to prý taky moc nedoporučuje ![]()
Já používám tenhle: http://www.lekarna.cz/…0ml-7172831/#…. Mám už několikáté balení a je super, vůbec nezatěžuje pleť. Prodává se v lékárnách, ale je lepší poprosit nejdřív o vzorek. Já jsem si taky nejdřív vzala vzoreček a vyzkoušela, jestli mi sedí.