Kosmetika pro mimi

20885
19.12.11 12:01

kosmetika pro mimi

Ahoj holky,už nějakou dobu přemýšlím jakou značku kosmetiky nakoupím pro moji dcerušku kterou čekáme.Uvažuji o značce Nivea,ta není tak drahá a je snadno dostupná.Používáte taky tuto značku nebo by jste mi doporučili nějakou jinou.Všem co mi poradí moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6299
19.12.11 12:03

My používáme všechno od Hippu, mýdlo, olej, krém na opruzeniny, pěna do koupele, ale nejvíce Bepanthen, skoro na všechno i na tu pusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.12.11 12:06

jo nad hippem jsem taky uvažovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.12.11 12:07

Samozřejmě čím méně tím lépe ;)

Já používám jedině Niveu, žádné olejíčky (vysušují akorát ještě víc), krémem máznu po koupání a je to, občas dám kapku pěny do vody, a pak nemažu…

Na prdelku nic nepoužívám, opruzeninky nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.12.11 12:07

Lukinovi to sedí, ale to asi záleží na dítěti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
19.12.11 12:08

Já používám nejvíc Niveu,jsem s ní spokojená a pěkně mi voní,ale občas to vystřídám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.12.11 12:09

takže nivea i hipp budou asi v pořádku že?třeba na johnsons jsem slyšela jen špatné věci a třeba seba med je pro mě docela drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.12.11 12:09

My používáme olivový olejíček z lékárny a do koupele Balneo olej ten napíše pediatr. Jinak na obličej máme Klorane. Jsme 100% spokojeni, Niveu jsme koupili a bohužel se po ní malej hned osypal .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.12.11 12:12

ahojky,cim min kosmetiky,tip lepe :D

hned po porodun jsme pouzivali jen olejovou koupel linola a na mazani telicka leniens mast z lekarny,na zadek rybilku…

ted jsem koupila nivea nutri sensitive…gel na myti a sos krem na zadek a super…jinak porad promazavame lenienskou-miluji tu vuni…az dojde,tak koupime od nivei neco na mazani telicla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
19.12.11 12:13

ahoj, já používám na prcka jedině niveu a nikdy nebyl žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635

A jakou kosmetiku mimi potřebuje? 8o
Já měla akorát calcium pantohotenicum z lékárny, na případné opruzeniny a nyní i na odřeniny, koupal se v čisté vodě a používala jsem panenský olivový olej, víc toho nepotřeboval.
Teď už leze a vymetá všechny kouty, tak máme nějaký mycí gel od nivei, ale nic dalšího zatím nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

ono nivea ma vice rad kosmetiky na mimi…universalne ti radu nikdo neda,chce vyzkouset co miminku sedne,to je jak s jednorazovymi plinkami,kazda ti rekne neco jineho :lol: …ale neprehanet to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
19.12.11 12:16

Mycí gel od Nivei, do mrazu krém od Babylove, na opruzeniny Sudokrém ;)

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.12.11 12:21

Pouzivali jsme sebamed (ano, je drahy), pak jsme zkouseli niveu, ale zjistili jsme, ze toho sebamedu je potreba proste min (viz treba ta jejich koupel, tam staci par kapek), to same mleko, takze jsme se k nemu vratili. ;) (a i na dospelackych vecech je napsano, ze se maji pouzivat setrne) ;)

• Citovat
  • Upravit
14552
19.12.11 12:23

Na zadeček rybilku a případně bepanthen a teda na kůži jako takovou nám hipp nesedl a osypala se mi. Ted používáme excipial, protože máme vysušenou kůži a do koupele přidáváme mandlový olej z lékárny - ale máme to kvůli té suché kůži. Jinak doktorka radila od začátku - pokud to mimi snese koupat jen v čisté vodě a nemazat ničím…ale my jsme suší a ted to teda řešíme. JInak nám sedl sebamed krém, ale je pravda opravdu drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí