Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
jo asi máš pravdu.nejspíš zvolím tu niveu bílou a pak by se vidělo
ale jak rikam,zacla jsem s tou niveou az ve 3mesici,do te doby jsme meli jen tu olejovou koupel linola z lekarny a leniens mast …podle potreby rybilku,mudra rikala,ze je skoda bepanten na prdel-kdyz neni problem,ze staci rybilka,nevim co je cerveny zadek,opruzenina… a to spi celou noc,takze ma jednu plinu…
koupeme 2× tydne,mam to tak zazity z porodnice,po kakani omyvam vodou a tou
niveou,po curani obcas cistou vodou,jinak ubrousky…
ahoj, tak já používám Nobilis. je sice dražší, ale já používám hlavně mandlový olej (je lepší než olivový, olivový prý ucpává póry) a případně něco do koupele. v poslední době ale koupeme v čisté vodě. a ten olej vydrží celkem dlouho.
Bajčo uvidíš, ta bílá Nivea je podle mě dobrá volba, ale pročítej i tak složení, jak tam bude tekutý parafín (parafinum liquidum), tak raději nebrat…ucpává to póry. Někdy není zbytí, když je dítě ekzematik, předepíše mu doktor třeba Excipial Lipolotio nebo Lipobase, v obojím ten parafín je taky…ale pokud se mu lze vyhnout, je to lepší.
jestli hledáš kosmetiku dobrou a levnou, tak (už se opakuju), ale někdo to tu psal taky, doporučuju ten Babydream z Rossmanna, moc není mezi maminkama rozšířen (víc jich používá asi Babylove z DM), ale podle mého je ještě lepší, není to parfémované (nebo jen jemňounce), je to bez parabenů, bývá v tom měsíček, výtažky z ovsa (koupel), mandlový a levandulový olej a je to fakt levné. Já dnes kupovala krém na zadeček, 100ml za 49kč a složení prakticky identické, jako Hipp
Jediné, čemu se případně od nich vyhni, jsou vlhčené ubrousky-ty totiž bohužel moc vlhčené nejsou ![]()
já teda jsem z rossmana s vlkejma ubrouskama spokojená…
jsou lepsi nez DM nejsou tak voňavé…
a maji i male baleníčka na cesty a do tašky to se pořád hodí…
My používáme Seba med mycí emulzi a tělové mléko. Malý má po mě sušší kůži, ale tohle mu sedlo, nedráždí a nevysušuje. Dáváme jen malé množství, dlouho vydrží. Na zadeček Bepanthen nebo Rybilku.
Ahoj holky, mě právě dnes přišla kosmetika pro mimi, kterou jsem si objednala přes internet. Viděla jsem jí poprvé v televizi v pořadu Sama doma. je to jedna z nejprodávanějších, přírodních kosmetických řad pro malé děti ve Velké Británii. ❤ hypoalergenní ❤ jemná a šetrná ❤ netestovaná na zvířatech ❤ poutavá a líbivá ❤ šetrná k životnímu prostředí ❤ bez syntetických parfémů a barviv ❤ bez parabenů, vazelíny a minerálních olejů ❤ suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
Vyzkoušíme a uvidíme… ![]()
Lucka
animasie píše:
Ahoj holky, mě právě dnes přišla kosmetika pro mimi, kterou jsem si objednala přes internet. Viděla jsem jí poprvé v televizi v pořadu Sama doma. je to jedna z nejprodávanějších, přírodních kosmetických řad pro malé děti ve Velké Británii. ❤ hypoalergenní ❤ jemná a šetrná ❤ netestovaná na zvířatech ❤ poutavá a líbivá ❤ šetrná k životnímu prostředí ❤ bez syntetických parfémů a barviv ❤ bez parabenů, vazelíny a minerálních olejů ❤ suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
Vyzkoušíme a uvidíme…
Lucka
a název prosím???
Pettynka píše:animasie píše:a název prosím???
Vyzkoušíme a uvidíme…
Lucka
http://www.detskeplenky.eu/…iendly-baby/
Mám doma už vše kromě měsíčkové mastičky a ubrousků na ruce… Myslím, že ty přípravky neuvěřitelně voní, mám jen levandulové, protože krásně voní a levandule uklidňuje, tak to zkusím až se malá narodí… Přítel mi to už chtěl zabavit, protože to tak krásně voní, opravdu jako miminko… ![]()
animasie píše:…no koukám že jsou trochu dražší než niveaPettynka píše:http://www.detskeplenky.eu/…iendly-baby/animasie píše:a název prosím???
Vyzkoušíme a uvidíme…
Lucka
Mám doma už vše kromě měsíčkové mastičky a ubrousků na ruce… Myslím, že ty přípravky neuvěřitelně voní, mám jen levandulové, protože krásně voní a levandule uklidňuje, tak to zkusím až se malá narodí… Přítel mi to už chtěl zabavit, protože to tak krásně voní, opravdu jako miminko…
Ale když si to vezmeš tak, že ta kostka mýdla něco vydrží a přece jen miminko budu koupat asi co druhý den, tak si myslím, že to zas tak drahé není… No to ostatní není moc levná záležitost, ale zase mám jistotu, že tam není žádná chemikálie. A ta vůně… ![]()
Já používám Biodermu, ale malá má sklony k ekzémům a tohle nám pomohlo. Dobrý je olivový olej z lékárny a nebo slunečnicový. Možná bych dopředu nic moc nekupovala a uvidíš, jaký bude mít mimčo kůži
. Jo a gratuluju k těhotenství ![]()
Tak když byl miminko, tak měl gel do vody od Klorane, na opruzeniny SOS nivea. Hrozně se mu vysušovala pokožka, tak na to měl modrou indulonu.
A ten slunečnicový, olivový olej z lékárny chválím taky, mažu ho s ním od miminka. Nedávno jsem koupila od astridu balíček,tři výrobky za 60 kč, tak jsem zvědavá. Jo a na vlásky jedině sebamed, to je bezvadná kosmetika ![]()
Je opravdu lepší toho nepořizovat toho moc,až podle toho co bude vyhovovat.
Zatím jsem koupila z každého výrobku jeden od té značky a pak uvidím… Samozřejmě toho zatím nekupuji kvanta… Ale myslím, že to bude super. ![]()
Ahoj, já používám sprchový gel od Biodermy ABCDerm mussant a ABCDerm Hydratant tělové mléko. Na prdelku mi vyhovuje Rybilka. A když jsem ještě kojila, mazala jsem si prsa a malé pusinku ABCDerm Perioral. Výborně mi pomáhal a pokud se mi prso podráždilo třeba od slin, tak se mi po namazání hned zase uklidnilo a mohla jsem kojit dál ![]()