Kosmetika pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
19.12.11 12:27

Ja pouzivam zwitsal a mala ma po nem krasnou kuzicku. Opruzenej zadecek jeste nemela, ale kdyz ho ma trosku cervenej, tak maznu bepantenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31385
19.12.11 12:30

taky mám raději spíš Hipp (hlavně krém na zadeček je parádní, protože je neparfémovaný jako jeden z mála a taky olejíček na tělo, je na bázi slunečnicového oleje, těch taky moc není), fajn kosmetika je kupodivu u velice levná řada Babydream z Rossmanna, je tam plno přírodních látek, bez parabenů, bez minerálních olejů (používám mycí gel, měla jsem i ten olejíček) atd.

co se Nivea týče, tak dobrá je podle mě ta bílá řada (Nutri Sensitive), ale ta modrá nic moc…krém na prdelku strašlivě tuhý a obsahuje tekutý parafín (ropný produkt), o oleji na tělo ani nemluvím, ten je rovnou celý na bázi t.parafínu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.12.11 12:30

Spolehlivou radu, jakou kosmetiku pro mimčo používat, ti nikdo nedá. Každému dítěti vyhovuje něco jiného. Navíc i každá maminka je jiná. Musíš prostě vyzkoušet.
My začínali na dětském mýdlu od Nivei, tělo mazali obyčejnou čistou vazelínou a na zadek Rybilku. Teď děti myju mýdlem Dove, na vlasy jsem jim koupila šampon „už ani slzu“ a Máju mažu dětským olejem od Manufatury (nádherně voní), ale plánuju se vrátit k vazelíně, nám vyhovuje nejvíc. Nic víc pro ně nemám.
Na netu se dočteš, že kosmetiku Johnson´s maminky nedoporučují, ale porodnice ju běžně používají :nevim: Kamarádce atopičce doporučila dermatoložka kosmetiku Sebamed - kamarádka skoupila celou řadu a používala jen mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.12.11 12:42

Příspěvek upraven 15.06.16 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.12.11 12:44

já používám mycí mlíko od nivey
http://1.2.3.9/…0/495836.jpg

zkusila sem olejíček od Johnsonu na dobrou noc, protože měl hodně suchou kůži, ale osypal se…i když kůže už suchá není, takže teď nemažu ničím…
na zadek rybilku, a když se zdá načervenalá, tak máznu bepanthenem (zatím asi dvakrát).

Spíš teď nevím, na obličeji se mu udělaly malinkaté červené pupínky, už se mu to po třech dnech objevilo i v „dekoltu“… a nevím co s tím a skoro se bojím ho něčím mazat…mám takový podezření, že to má od tatínkovo strniště jak ho chová na krknutí…a to netuším, jak vyřešit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
19.12.11 13:00

ja pouzivam Niveu (hlavne tu olejovou koupel, ta je super, protoze detatko ma potom kuzicku nadhernou a nemusi se tolik mazat po koupeli… :) A i jinak Niveu. :)

• Citovat
  • Upravit
20885
19.12.11 13:13

díky holky,trošku jsem si udělala obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
19.12.11 13:22

já měla mycí gel penaten (tím jsem myla zadeček) a pak infadolan a ničím jsem nemazala až těď (pul roku) mažeme mlíkem taky Penaten nebo Hipp a kremík do mrazu máme taky Hipp a meli jsme od Manufaktury kosmetiku a ta byla super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.12.11 13:23

Tak ja jsem do roka pouzivala jen mesickovou koupel od Weledy na koupani a na mazani zadecku i celeho tela se nam osvedcila Lenienska za 40Kc z lekarny (michaji do kelimku) ;) Fakt podle me nic vice nepotrebujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.12.11 13:32

Já mám nejradějí od rossmana tu jejich dětskou kosmetiku- babydream. Používám tu senzitiv řadu, bílou, i pro sebe. Není vůbec parfomovaná.

Třeba hipp a nivea mi nevyhovoval, tak jsme nedala ani dítěti, bylo to na mě moc vonavý a dráždivý

• Citovat
  • Upravit
31594
19.12.11 13:51

Mě přijde, že pro malinký mimino stačí ten bepanthen a nějaký mycí gel, když má jó hodně posranou prdelku, používala jsem od hippu (bylo fajn, že je v pumpičkovém dávkovači, tudíž jednou rukou můžu držet dítě a druhou rukou si nabrat gel na ruku, na žínku…), teď mám mycí gel od cutis help mimi, konopný, používám zřídkakdy. Po narození byl hodně vysušený, mazala jsem konopným bambuckým máslem.
Ubrousky beru od babylove ty bílé neparfémované, případně jsem měla nivea newborn tuším, taky bílé, taky neparfémované. Čím míň se toho na mimčo napatlá, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.12.11 13:55

Já osobně bepanten nemusím, je drahej a dost přecenovanej..nám nepomohl…
Na zadeček je dobrej sudocrem, rybilka, obyč indulona, nebo od jhonsona- to je od nich snad jedinej dobrej výrobek,takovej ten smooth

• Citovat
  • Upravit
81479
19.12.11 14:06

Podle mě není třeba téměř nic. Zadek meji pod tekoucí vodou, ubrousky nepoužívám, max. nastřáíhaný Perlan namočený ve vodě. Meju v čisté vodě, jen zadek namysdlím čistým olivovým mýdlem bez parfemace. Mažu buď olivovým olejem nebo bambuckým máslem. Zadek nemažu, jen když měla průjem a oprudila se, mazala jsem Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.12.11 14:12

no pokud vám to vyhovuje tak nepoužívejte nic,já teda aspoň tu základní kosmetiku použít chci tak mě spíš zajímá s kterou značkou jste spokojeny ;) děkuji za názory na určité značky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.12.11 14:19

bajco,myslim,ze vyber je na tobe,musis vyzkouset…

ale mozna bych nakoupila nejakou radu sensitive,at je tam co nejmin chemickych sracek,ta bila nivey nutri sensitive pekne zvlhcuje,jemne voni,obsahuje omega kyseliny a bamucke maslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí