Pupínky aneb jak na akné?

13.12.11 11:17

Pupínky, aneb jak na akné?

Ahoj holky, už nevim jak dál…mám velký problémy s akné,jenom na obličeji a nejčastěji kolem pusy…už sem vyzkoušela snad všechno,co se nabízelo a účinek skoro nulovej:-( Neznáte nějakej recept,nebo opravdu dobrou kosmetiku? Děkuju všem za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
13.12.11 11:28

Také bych uvítala nějaké typy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.12.11 11:34

No a u kozni jsi byla? Me predepsala Eryfluid a bezvadne pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
13.12.11 11:34

Mi pomáhá řada tea tree, sice netrpím na akné, ale když už se mi něco udělá, tak hned aplikuju olejček, pak krém a za dny už to ani necítím, dělám i poradce, tak kdo by měl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.12.11 11:39

U mě aspoň trochu zabrala dobrá antikoncepce :pankac: A minimum kosmetiky na obličej. Žádný make-up, žádný pudr, na to nejhorší korektor (pro svůj dobrej pocit), nemastnej krém, mýdlo. Tečka. Hlavně jsem přestala používat kosmetiku pro aknózní pleť a hned to bylo o něco lepší :nevim: Jediný na akné, co mi pleť nezhoršilo, je Normaderm od Vichy.
A nesahat si na obličej, zrušit ofinu.
Ještě bych měla trochu promyslet jídelníček. Vždycky když se cpu čokoládou, vypadám pár dní „po“ hrozně :oops: Takže třeba teď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.12.11 11:39

Zašla bych určitě ke kožní. Já měla akné ve velkém a žádné krémy a vody nepohli a když tak jenom krátkodobě po týdnu to byla zase zpátky :pocitac:
Na kožním mě vyšetřili a přišli, že si na sebe můžu plácat cokoliv a stejně to nepomůže a nasadili léčbu Aknenorminem…beru už měsíc a takovou pleť jakou mám teď jsem měla naposledy snad v 10 letech :mrgreen:
Takže než utrácet za kosmetiku nechala bych se první vyšetřit u kožní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.12.11 11:41

když jsem přestala brát HA, tak jsem byla jedna velká uhří farma… fakt děs, nemohla jsem se na sebe dívat. Vyzkoušela jsem kdeco a nic nepomohlo… a pak jsem šla na kožní a ta mi napsala Eryfluid a pomohl bezvadně! :mrgreen:
nebo taky docela pomáhá doma dělaná mast z konopí. To je snad na všechny kožní neduhy :P
každopádně bych nervala prachy do různých drahých přípravků a došla si na to kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 11:43

Kožní byla moje první zastávka,ale to,co mi pomáhalo už přestali vyrábět:-( taková čára přes rozpočet…nosit roláky už mě nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.12.11 11:50
Ywett píše: …
Ještě bych měla trochu promyslet jídelníček. Vždycky když se cpu čokoládou, vypadám pár dní „po“ hrozně :oops: Takže třeba teď :oops:

Mě perfektně zabíral recept, co jsem si kdysi přečetla v nějaké bylinkářské knížce: kopřivový čaj. Říká se, že to čistí krev, a tím pádem to má pozitivní vliv na pleť. Takže já jsem si krev zasviněnou špatným jídelníčkem čistila kopřivovým čajem :oops: Pila jsem litr denně. Pozor, veškeré bylinkové čaje jsou považované tak trochu za léky a neměly by se užívat dlouhodobě (což já jsem samozřejmě jako mladá a blbá nedodržovala, čistá pleť mi byla přednější :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
13.12.11 12:09

U mě nápodobně.Žádná kosmetika nezabírala,tak jsme zašla na kožní.Napsala mě atb a Erifluid a dobrý :palec: Nemám pleť jak dětskou prdýlku,ale mnohem lepší než před tím ;)
Vždycky jsme si musela hrozně sahat na obličej,hlavně kolem pusy! Ale teď už vůbec nemám potřebu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.12.11 12:14
maminabublina píše:
Ahoj holky, už nevim jak dál…mám velký problémy s akné,jenom na obličeji a nejčastěji kolem pusy…už sem vyzkoušela snad všechno,co se nabízelo a účinek skoro nulovej:-( Neznáte nějakej recept,nebo opravdu dobrou kosmetiku? Děkuju všem za radu :hug:

Mne pomohla HA Diane 35, levnejsi varianta ( stejne slozeni, jen jina firma) je Chloe. Nic jineho mi nepomaha a nepomohlo a to jsem mela fakt bolaky.
V tehu a po tehu mi bohuzel, samozrejme, opet vyrasily a pomahalo mi ve sprse od Lorealu peeling tenhle http://www.vmd-drogerie.cz/…eling-150-ml
Pak jeste od Vichy pletova voda, make up - vse urceno na akne. A bylo to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
13.12.11 12:27

me teda pomohla taky jen ta HA. brala jsem yadine a Yaz. a pak hodne pit, nejist moc mastny. pry s tou cokoladou je to jen „povera“. ten Erifluid mi moc myslim nepomohl, pouzivala jsem ho v puberte. kazdopadne ted taky premyslim nas navstevou kozni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
13.12.11 12:31

Tak mi Erifluid taky moc nepomohl, v těhu se mi to hodně zlepšilo a po porodu zase hrůza. Teď už beru prášky - Chloe a fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.12.11 12:33

taky jsem na to hodne trpěla. Pomáhalo mi od kožní již zmíněný Eryfluid, Eclaran a Acnecolor- ten je i volně prodejný a dá se používat jako korektor. Definitivně mi pomohla až HA Chloe. Po porodu se mi to vrátilo, ale už to není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.12.11 12:43

Ahoj,samozřejmě,že vysvobozením je dobrá HA. Z kosmetické pomoci jsem vyzkoušela Eryfluid, Zineryt atp. antibiotické vody a nic moc. Pomoc na chvíli. Kosmetika na akné mi spíš pleť ještě víc vysušila a boláky zůstaly. Momentálně nepoužívám žádný krém, jen Jarischův roztok - ráno a večer. Na boláky u pusy mi pomohlo vysadit zubní pastu s fluorem, přišlo mi,že to zhoršovala. Když je venku opravdu chladno, mažu pleť leniens. Vzpomněla jsem si na citát Dustina Hoffmanna - „Byl jsem králem Acné a rovnátka byla mou korunou…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí