Jaký příkrm místo kaše v 7 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaký příkrm místo kaše v 7měsících
Dobré ranko…tak po dnešní noci jsem se definitivně rozhodla, že už kaši malýmu dávat nebu, má po jakékoliv bolení bříška a celá noc je prokroucená, profňukaná a probrečená…
jen prostě nevím co dát místo kaše kterou normálně dostával kolem 19:00…pak ještě pije ve 21:OO 240ml UM ( je trošku jedlík
)
kousky zatím neji..krapet se dáví, tak nevím co kolemtý sedmý dávat??
budu ráda za rady porady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Náš malý nikdy kaši nejedl. VV 7m jsem před spaním jen kojila. Když by větší, dávala jsem navečer zeleninovou polévku a pak před spaním mléko. Prostě kaši jsem do něj nikdy nedostala ![]()
Příspěvek upraven 13.03.13 v 07:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrzule23 Tak nejprve napíšu mou zkušenost - pokud byl syn menší a dávala jsem kaši na noc (kolem té 19h), tak se pak budil asi žízní a chtěl pít. takže jsem kaši šoupla na cca 17hod (17:30) a než šel spát (19:30) dostal ještě UM a noc byla klidná, spal dobře. Pak se to zas otočilo a pokud jí dostal brzo měl hlad, takže zas na noc a bylo to taky o. k. - když byl už starší a prostě různě čas střídám, protože v každé období mu vyhovuje něco jiného, nebo alespoň mi to tak přijde. Pokud kaši dávat nechceš, tak bych asi dala normálně to, co měl k obědu, nebo vařit zvlášť obilninu se zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, co na oběd, třeba odlehčenou verzi bez masa..Mix různé zeleniny a přílohy..Je jen blbé, že pořád ještě není k mání čerstvá česká zelenina.
Moje prostřední dcera bez kaší vyrostla, nechutnaly jí..
Nejmladší taky zacpávaly rýžové kaše. Teď se zažívání zlepšilo, jak jsme najeli na lepek a dávám kaši krupičnou a obilnou s ovocem do Hami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý mi kaši nikdy nevzal
prostě mu nejela, tak jsem večer dávala zeleninové příkrmy a na noc kojila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem měla prvního syna kolem 8. měsíce, tak měl hlavně večer hlad a odmítal kaše…takže nám pediatrička poradila dát místo kaše UM a pak ještě před spaním…takže si pamatuji, že jsme měli UM v šest a další pak kolem půl deváté a začal mi pak spávat celou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už ti jí malý normálně masozeleninu? Klidně bych mu dávala to, co k obědu. Polívku a nebo klidně i kousek chleba s něčím. Malá kaše už taky moc nemusí, tak má třeba zbytek od oběda.
A zkoušela si dělat třeba i krupicovou? S trochou másla a skořicí? Ta u nás frčí. Jinak mě napadají ještě sladký nákypy, jáhlovej, rýžovej, mléčná rýže atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc děkuju…já místo kaše teda ještě zkusím vyždímat kozu (ikdyž ty pomalu ale jistě stávkují
) kojim už jen ráno a někdy místo sváči. pořípadě dám UM. ale kaši fakt prozatím vynechám.
moooc děkuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrul jí už skoro vše ale nesmějí to být kousky..to zatím jen trénujeme.
oni mu ty kaše chutnají..moc chutnají ale v noci se kroutí chuděra..já dneska třeba skoro vůbec nespala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom se zeptat jakou kasi? Treba by pomohla zmena kasicky, kdyz ji ma rad. Nase starsi mela cca do tri ctrvte roku jenom ty bezlepkove kase urcene detem od 4m (takove ty prvni kase), z jinych ji taky bolelo brisko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik no já zkoušela Kozí, rýžovou, obilnou…no a ještě nějakou. ta kozí byla dobrá první 3dny a pak na novo. já jí teď prostě vysadím a uvidím. třeba to není kaší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit