Jaký šampon? Svědí mě pokožka, 5 měsíců po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
17.8.14 17:26

Jaký šampon?

Jsem 5. měsíců po porodu a v noci se strašně potím, nejvíce u krku a na hlavě, resp. ve vlasech, s tím souvisí i můj druhý problém - strašně mě svědí pokožka hlavy, tvoří se mi tam lupy a když se drbu tak i stroupky. Když si myji hlavu ob den, je svědění mírnější. S pocením asi nic neudělám, ale prosím neznáte nějaký šampon, který by mi pomohl. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
17.8.14 17:32

Zakládala jsem obdobnou diskusi, je tam spoustu tipů:
 https://www.emimino.cz/…oner-198168/

Já jsem nakonec pořídila přírodní šampon Lavera a je to lepší.
Kupovala jsem ho přes net, ale mají ho i v DM.
Občas to proložím Nizoralem z lékárny.

• Citovat
  • Upravit
14895
17.8.14 17:34

A jaký jsi používala do tedka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
17.8.14 17:38

Mně naprosto prekvapive pomohl fructis na lupy. Jinak jsem jela jen na H&S. Taky jsem jednu dobu mela panthenolovy z lekarnx, cena prijatelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 17:47

Ja bych treba krom nejakeho samponu co ti tu nekdo doporuci zkusila venku na trhat koprivy sparit a pak si tou vodou nekolikrat vlasy oplachnout…taky to umi zazraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.8.14 17:51

@Hanka79 Fakt to pomáhá? Zatím jsem o tom jen četla, ale nikdy to nevyzkoušela.

Já jsem teď i studovala mytí hlavy bez šamponu - jen s jedlou vodou a jablečným octem, nemáš s tím zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1346
17.8.14 17:55

Mě na svědění hlavy kvůli alergické reakci na barvu pomáhala dubová kůra tak třeba by byla vhodná i na tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.8.14 18:01

@Saneska Kde se to kupuje? Nebo samovýroba? Něco přírodního bych chtěla vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
18259
17.8.14 18:11
@Meha píše:
@Hanka79 Fakt to pomáhá? Zatím jsem o tom jen četla, ale nikdy to nevyzkoušela.Já jsem teď i studovala mytí hlavy bez šamponu - jen s jedlou vodou a jablečným octem, nemáš s tím zkušenost?

Nene tohle jsem nikdy nezkousela, ale taky jsem o to m octe cetla :) ty koprivy pouziva spis moje mamka, ze mela driv dost vysuseny vlasy a mela je lepsi, ja jsem to zkousela asi 3× :)je jasny, ze nekomu to pomoct muze a nekomu ne, ale kdyz to nepomuze, tak to neublizi :)a je to zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.8.14 18:13

@Hanka79 Asi ty kopřivy zkusím ;)

• Citovat
  • Upravit
18259
17.8.14 18:17

@Meha Zkus, za to nic nedas :) samozrejme to chce ale vickrat opakovat…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.8.14 18:24

@Meha v lékárně, používá se to i na hemeroidy, je to krabička o něco větší než krabička od čaje za 35 korun :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek