Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A proc si nenechas doporucit kadernici? Primo pro sve vlasy… Ja pouzivam Alcinu, ale vzdycky si konkretni typ necham doporucit kadernici, prd tomu rozumim, vyznat se ve vsech znackach a hlavne typech.
@Meha napadá mne tento: http://www.laroche-posay.cz/…rium-Gelový-šampon-na-mastné-lupy-p2196.aspx … celkově ujíždím na této značce
miluju ty jejich opalovací oleje ![]()
na vlasy mám teď tento:
http://www.laroche-posay.cz/…EXTRA-JEMNÝ-p2074.aspx
a spokojenost ![]()
ale pry ani Bioderma není špatná…
Leta sem verna L'oreal Professionnel samponu (absolute rep.) a masce Gestil Wonder, kterou pouzivam jednou za mesic.Po tech samponech totiz kondicioner nepotrebuju.
@suvik Kadeřnice používá Tigi, takže ta mi nic jiného nedoporučí;-). Alcinu používá kolegyně, četla jsem na ně recenze a spíše se mi zdá, že mají lepší pleťovou kosmetiku než vlasovou.
@andysssek Právě na tyto dvě značky jsem se dívala, děkuji moc za konkrétní tip.
@forstella Vůbec neznám, podívám se, děkuji.
@ne-silenamatka Děkuji za tip, mrknu na to. Kadeřnice mi říkala, že bych měla kondicionér používat vždy, že šampon vlas otevře a kondicionér ho uzavře. Tak nevím, co je na tom pravdy.
@Meha už nějaký čas na radu kadeřníků si kupuju u své kadeřnice toto a naprostá spokojenost http://revolutionhair.cz/…construction
S tim kondicionerem mi to moje kadernice rikala uplne stejne. Jinak uz chapu, tak to je jina.
Je fakt, ze zalezi…treba kdyz se mi objevi obcas lupy (mam taky mastici se korinky a citlivou pokozku plus barvene vlasy k tomu
), tak pouzivam sampon od Revlonu, na tuzeni zas Alternu, pricemz ta je tak vyborna, ze jsem poptavala i sampon a ten mi treba zrovna kamoska nedoporucila (je to dobra kamaradka, tak se nesnazi prodat, navic Alterna je dost draha).
Takze je to veda co
, vybrat dobre.
Mě na mastný vlasy nejvíc pomohlo nepoužívat kondicionér vůbec! Z dražších kadeřnických je dobrý Davines pro objem, když na něj nemám tak mám Ausie z DM pro objem (je skvělej). A na rozčesání a zkrášlení vlasů Absolutně zkrášlující olej od Davinesu! (na ten mám vždy) Což je ta nejlepší věc, jakou jsem si pro svoje vlasy kdy představovala
Nebalzámované vlasy se hůře češou a tak je potřeba tengel tezzer, dále upravit olejem. A je to nádhera ![]()
Příspěvek upraven 29.07.14 v 15:08
@ne-silenamatka píše:
Leta sem verna L'oreal Professionnel samponu (absolute rep.) a masce Gestil Wonder, kterou pouzivam jednou za mesic.Po tech samponech totiz kondicioner nepotrebuju.
Ráda vyzkouším, je dostupný ve všech drogériích?
Já používám jedině Head&Shoulders, kondicionéry nepoužívám.
Než jsem ho začala používat, vlasy se mi hodně mastily a teď nic. I když mně kadeřnice doporučila, nemýt si vlasy každý den. Musela jsem si je mýt každý den, měla jsem hrozný pocit, že je mám škeredé, mastné. Teď si je tedy myji obden a v pohodě.
S tou značkou je to ale strašně individuální, musíš asi zkoušet, co Ti bude vyhovovat. Zrovna jsme se o tom bavily se švagrovou. Ta nedá dopustit na Cien z Lidlu, jak vyhrály ten test. Já si je taky koupila a vůbec mi nevyhovuje, mám po něm vlasy strašně splihlé.
@Meha Používám šampon i masku od L'oreal Professionnel. A jsem spokojená ![]()
Mimochodem davines má i přímo léčivou řadu produktů na vlasy. Mrkni na tu značku stojí to za to
Určitě vybereš.
@Meha taky musím doporučit L´Oreal Professional. Já mám teda jiný typ vlasů, ale dělají i na citlivou pokožku hlavy. Jinak dobré značky Wella Proffesional, Revlon, Kerastase (ale tam je cena někde jinde), Matrix…
Z lékárny Klorane.
Jinak kondicionér používám po každém umytí. Stránky na nákup doporučuji ty z odkazu, co jsem dávala výše. Cenově vychází fakt dobře.
Vím, že už některé diskuse na toto téma zde jsou, ale buď staršího data nebo trošku s jiným obsahem, proto jsem se rozhodla založit raději novou
.
Hledám kvalitní šampon a kondicionér vhodný na mastící se kořínky a citlivou pokožku hlavy.
Ráda bych nějaké profi kadeřnické či lékarénské výrobky, k těm drogerkovým nemám důvěru, i když vím, že třeba Cien z Lidlu nějaký test vyhrál.
Poslední 4 roky jsem byla věrná značce Tigi, ale už mi nevyhovuje a ráda bych vyzkoušela něco jiného.
Budu tedy ráda za vaše tipy a doporučení, děkuji;-).