Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Make - up, který mám normálně přes den, nikdy se nic neobtisklo ![]()
@Th.eaaaa jelikož se před tím obvykle sprchuju já i on tak se pak už nelíčím, myslím že pokud tě má rád není snad nutný tohle řešit ![]()
@Th.eaaaa tak takový problém jsem nikdy neměla. Tedy jo, pokud jsem se na chlapa nalepila těsně potom, co jsem si make-up dala.. jinak ale ne ![]()
Líčím si pouze oči a tam nehrozí, že by se někam něco otisklo. Make-up na tvář nepoužívám a mám po starostech
.
Bývám namalovaná tak, jako jindy…jak píšeš mazlení a pusinkování
Tak to většinou make-up přežije bez újmy. Po tom ostatním, když někam pak ještě jdeme, tak si obličej trochu poupravím…
@lyrica píše:
Ty jo, ještě se kvůli sexu speciálně líčit?
Tak zakladatelka nemysli kvuli sexu, ale treba asi kdyz jdou nekam na prochazku, sednou si na lavicku a libaj se apod.
ze se ji to pak setre a ma to pritel na triku a tak ![]()
@Th.eaaaa Co treba samoopalovaci krem a vylezt tedka trochu na slunicko a opalit se
bylo by po starostech
nebo navstivit nejakou kosmeticku at ti poradi, pac kazdymu muze vyhovovat neco jineho ![]()
Příspěvek upraven 29.07.14 v 12:39
@Hanka79 píše:
Tak zakladatelka nemysli kvuli sexu, ale treba asi kdyz jdou nekam na prochazku, sednou si na lavicku a libaj se apod.ze se ji to pak setre a ma to pritel na triku a tak
Ano, moc dekuju, myslela jsem, ze z toho meho popisu to bylo jasne, ale ocividne ne ![]()
Tak mě se to nikdy neobtisklo, speciálně na sex se nelíčím možná když chci chlapa nějak překvapit,–) a obleču si něco sexy tak se trochu namaluju, ale to je jednou za uherák,–)
Jinak mě napadlo třeba dát toho makeupu mín? Není to tím, že ho máš hodně a pak se takto obtiskne?
Kdysi dávno
v době, kdy jsme ještě věděla co to je make-up a chodila na rande, jsem si dávala bacha jen na rtěnku, jinak jsem s ničím něměla problém ![]()
Dnes jsem ráda, když nemáme na sobě ani jeden vařenou mrkev a neválíme se na gauči po rozdrobených sušenkách ![]()
@Th.eaaaa píše:
Ano, moc dekuju, myslela jsem, ze z toho meho popisu to bylo jasne, ale ocividne ne
Tady musis neco obcas napsat polopaticky
![]()
Já jsem to samozřejmě pochopila, jen jsem tohle nikdy neřešila a ani by mě to nenapadlo ![]()
Když je navíc sex prvoplánově, tak už vůbec neřeším, co mám za makeup a případné,,otisky,, už vůbec ![]()
@Hanka79 píše:
Tady musis neco obcas napsat polopaticky![]()
Pro nekoho uhozene tema, avsak me by hrozne zajimalo, jestli se licite a hlavne jaky make-up pouzivate pri hezkych chvilkach s vasim pritelem. Ja jsem 10 mesicu v roce bledule a make-up s tvarenkou musim mit neustale, jinak vypadam jak nemocna, ale bohuzel casto konci priteli na tricku nebo tvari a ja bych se mohla malovat znova. Nemyslim vylozene jen pri sexu, ale pri mazleni, pusinkovani. Pouzivate nejaky fixovac, podkladove baze nebo mate nejaky vodeodolny make-up? Diky za rady