Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, vím, že to sem asi nepatří, ale potřebovala bych moc poradit s jakou vůní parfému jste opravdu nej nej spokojené…
Vyzkoušela jsem jich hodně, ale žádný nebyl takový ten TOP! Má nějaká návrh opravdu osvěžujícího, lehkého a ne moc sladkého parfému. Jen opravdu lehoučkou vůni a ne žádný večerní slaďák pro dámy nad padesát let. Tak, aby se tím dalo vonět i přes den, když jsou třiceti stupňová vedra, aniž by z toho lidi kolem mě nebolela hlava a nedělalo se jim špatně od žaludku? Myslím takové vůně jako je třeba Chanel Coco, takový výrazák opravdu ne. Díky za pomoc… ![]()
@casper píše:
Ten mám a je hrozně aromatický a těžký…
Fakt?
Tak to teda na mě vůbec nepůsobí, právě naopak ![]()
Já roky používám Tommy girl, lehká vůně, základ citrus a přesto lehoučká pudrová vůně, je to taková svěží dívčí vůně, vlastně mi nic moc jiného na denní nošení nevoní
Já používám parfém Jean P. Gaultier - Classique, nebo Calvin Klein - Eternity, ale těžko radit, každému voní něco jiného ![]()
@casper píše:
Tak já si to schválně někde očichám…Děkuji…
Není zač, jsou to moc krásné vůně, hlavně ta J. P. Gaultier, pro mě nej ![]()
@Mysicka82 píše:
Já používám parfém Jean P. Gaultier - Classique, nebo Calvin Klein - Eternity, ale těžko radit, každému voní něco jiného
Eternity od CK je hodně výrazná a těžká vůně, jemnější jsou letní variace Eternity.
Jinak já mám nejraději od Gucci Envy me, je to jemná vůně nebo Davidoff Cool Water Sea rose, případně Cool Water wave.
Opravdu lehka je stara klasica DG Light blue, nezkousela?
Docela rada mam i Lanvina Eclat d´arpege, k tomu se rada po nejakem tom roce vracim.
Momentalne je u me top Swarovski Aura ![]()
Můj topík
..v posledních měsících je Boss na den bílej a na večer černej..hmmmmm ![]()
Diesel
tu vůni jsem si zamilovala před 3 lety a drží me do ted.
Nejlevnejsi je v Sephoře, ale je vice druhu já mám na mysli tento :