Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@tiffany píše:
http://www.arome.cz/…chanel/coco/
tak to čumim..byla jsem přesvědčená, že je jen coco mademoiselle..tak si mně vyvedla z omylu.. ![]()
@tiffany Ale to nemění nic na tom, že Chanel nemůže znát, protože má i parfémy které nejsou těžké jak pro babky..
@RyBANA píše:
@Leniczka23 ale to si piš, že existuje.
Vždyť už koukám..
@RyBANA píše:
@Leniczka23 no a proto se ptá
Taky jsem jí na začátku doporučila ať zkusí očuchat i když psala že né.. ![]()
@RyBANA píše:
@tiffany tak jestli zná po čuchu jen „pětku“, tak se nedivím, že ji to odradilo - většině to připadne jako vůně pro seniorkyAle Mademoiselle nebo Chance jsou úplně někde jinde.
no „pětka“ mi třeba vyloženě smrdí a řídit se jen jí řekla bych jak si může Chanel vydělat na slanou vodu
![]()
@jdukolem mě ještě před nedávnem smrděla taky a najednou jako bych zestárla o dvacet let
a strašně mi voní, stejně jako Elixir od Clinique…to je taky taková staroba ![]()
@Leniczka23 píše:
@tiffany Ale to nemění nic na tom, že Chanel nemůže znát, protože má i parfémy které nejsou těžké jak pro babky..
Chanely spíš neznáš ty. Zakladatelka psala, že zkoušela ten konkrétní a že jí nevyhovuje. Nic o tom, že by nechtěla žádný Chanel nikde nepsala. ![]()
@jdukolem píše:
no „pětka“ mi třeba vyloženě smrdí a řídit se jen jí řekla bych jak si může Chanel vydělat na slanou vodu![]()
Pětka je nádherná.
Já zase nepochopím, jak někomu můžou vyhovovat ty ředěné ovocenky ![]()
@RyBANA píše:
@jdukolem mě ještě před nedávnem smrděla taky a najednou jako bych zestárla o dvacet leta strašně mi voní, stejně jako Elixir od Clinique…to je taky taková staroba
@tiffany píše:
Pětka je nádherná.Já zase nepochopím, jak někomu můžou vyhovovat ty ředěné ovocenky
no jo no.. mě přijde jak mydliny s čímsi no a hlavně se to divě rozkládá na mě čili pro mě smrad
![]()
@jdukolem snad ne
ne už to trvá nějakou dobu, to už bych si břicha musela všimnout ![]()
Jinak v těhotenství mi všechno smrdělo rybinou, lahůdka…
@jdukolem píše:
no jo no.. mě přijde jak mydliny s čímsi no a hlavně se to divě rozkládá na mě čili pro mě smrad![]()
No ale alespoň se to rozkládá, což se o těch novodobých syntických pičifukách (pardon), nedá říct. Já jsem prostě konzerva. ![]()