Make-up při mazlení, sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
29.7.14 12:39

Tak mě se to nikdy neobtisklo, speciálně na sex se nelíčím možná když chci chlapa nějak překvapit,–) a obleču si něco sexy tak se trochu namaluju, ale to je jednou za uherák,–)
Jinak mě napadlo třeba dát toho makeupu mín? Není to tím, že ho máš hodně a pak se takto obtiskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842

Kdysi dávno :roll: v době, kdy jsme ještě věděla co to je make-up a chodila na rande, jsem si dávala bacha jen na rtěnku, jinak jsem s ničím něměla problém :think:

Dnes jsem ráda, když nemáme na sobě ani jeden vařenou mrkev a neválíme se na gauči po rozdrobených sušenkách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Th.eaaaa píše:
Ano, moc dekuju, myslela jsem, ze z toho meho popisu to bylo jasne, ale ocividne ne :mrgreen:

Tady musis neco obcas napsat polopaticky :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.7.14 12:41

Nebo solárko, ted svítí sluníčko tak se jít opalovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.7.14 12:43

Já jsem to samozřejmě pochopila, jen jsem tohle nikdy neřešila a ani by mě to nenapadlo :nevim:
Když je navíc sex prvoplánově, tak už vůbec neřeším, co mám za makeup a případné,,otisky,, už vůbec :mrgreen:

@Hanka79 píše:
Tady musis neco obcas napsat polopaticky :lol: ;)
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Th.eaaaa
29.7.14 12:44

No, nekdo ma bohuzel solarni alergii a kdyz zmizim na dva mesice pracovne pryc pres leto, tak mam sice trochu hezci barvu i pres faktor 50+, ale zato problemy s kuzi. Proto musim pouzivat specialni make-up pro muj typ kuze a tvarenku, jinak bych si mohla zahrat zombie. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14637
29.7.14 12:45

Nic si na sebe nepatlám, protože by mě muž už ani mazlit nechtěl. Já bych taky nechtěla pusinkovat nános makeupu a pudr a všechny tyhle vrstvy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Tak já se líčím každé ráno i make up i pudr, nestalo se mi, že by se někde otiskly šmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

@lyrica Tak to ja taky ne, maluju si jen oci..v lete si ten oblicej dokonce i opalim…ale nekdo s tim ma problemy, treba moje mamka ma i spatny pigment a nikdy se neopalovala a taky ma ten oblicej belejsi…tak chapu zakladatelku, ze nechce vypadat jak reditelka vapenky…a ze se chce libit…ale jak jsem psala, zkusila bych samoopalovak a trochu slunicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.7.14 12:47

@Th.eaaaa To me mrzi, bych zkusila tu kosmeticku, urcite neco doporuci co vydrzi, bude to mozna drazsi, ale kvalitnejsi nez co treba pouzivas ty ;-)hlavne tu tvou plet uvidi a rekne co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
29.7.14 12:50
Dnes jsem ráda, když nemáme na sobě ani jeden vařenou mrkev a neválíme se na gauči po rozdrobených sušenkách :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.7.14 12:59

Zajdi za kosmetickou a na kozni-tam si budou vedet rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
29.7.14 13:04

@Th.eaaaa co třeba fixační pudr? ten je teda bezvadný nejen na sex, ale i třeba do tohoto počasí kdy je jak v prádelně a makeup se roztéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.14 13:04

Ty řešíš otisky od šmínek a já, že si umyju v průběhu dne vlasy, vyžehlím, hezky upravím a v noci mi je muž zničí troufalec :mrgreen: protože po každém sexu můžu jít ždímat pot z vlasů :pankac: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.7.14 13:05

Nevím, co požíváš třeba astor make up, prostě tolik nevydrží jako Max faktor. Zafiksovávám pudrem, bronzerem a dávám ještě tvářenku. Jinak pod make up je dobrá báze od Dermakolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí