Jaký šátek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1760
4.11.08 19:25

Jaký šátek?

Ahojte holky,
můžete mi někdo poradit jaký šátek koupit? Vůbec se v tom nevyznám a ani neznám nikoho, kdo šátkuje, že by mi poradil nebo bych si šátek od něj půjčila na vyzkoušení.
Nevím jestli pružný či pevný, jakou délku, zkosené či rovné konce …
V prosinci čekáme druhé mimi, tak to chci zkusit se šátkem. Předpokládám, že budu šátek využívat hned od začátku a jen doma. Mám 160 cm.
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
4.11.08 19:30

etosho - nepoložilas dvakrát triviální otázku. Mohla bych tu popsat celou stranu a nevykecala bych se. Nechceš mrknout do diskusí na nosenideti.cz?
Btw odkud jsi? Nejlépe jestli máš blízko nějakého prodejce, anebo vnutit se jiným šátkařkám na nějaký sraz (jsem si jistá, že jim to nebude vadit) a ozkoušet, co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
4.11.08 21:37

etosho - to máš těžký, musíš sama najít, co ti vyhovuje. Já jsem propadla Didymosu, jsou to pevné šátky se skosenými konci. Pro druhé jsem uvažovala o elastickém šátku, ale nakonec jsem se nerozhoupala a nekoupila ho a nevadí mi to. Myslela jsem, že ho budu vázat do kolébky, na kterou mi elastický přijde lepší, zkusila jsem kolébku jednou s pevným šátkem a moc mi to nešlo, a hlavně mi přišel malý do toho uvazu tak nějak moc velký nebo co :lol: Takže jsem vázala hned na stojáka do kříže s kapsou, na kterou mi teda elastický šátek vůbec neschází.
Lentilka už ti napsala odkaz, tam můžeš v diskusích o různých šátkách strávit hodiny pročítáním. :wink: Ohledně délky se jukni na stránky nějakého výrobce šátků, bude tam mít rozpis velikostí, ale pokud půjdeš do elastického, ty stejně jsou všechny dost dlouhé, kolem 5 metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
5.11.08 08:36

Ahoj my jsme měli šátek watanai, ale byl zbytečně drahý.

Koukni se na www.satkynamimi.cz.
Je tam i tabulka velikostí.
Kamarádka šátky od nich používala.

(já jsem se šátkování nikdy nenaučila, jsem na to nemotorná :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí