Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
chtěla bych vědět, jestli existuje nějaký spací pytel větší než „obvykle“. Naší malé bude 15M a spí v něm ráda, ale teď mám pocit, že když v něm natáhne nohy, už jí dlouho nebude.
ahoj, naše dcerka ho měla snad do 2,5 let. Jeden velký jsem koupila v H&M a druhý na Mimibazaru. Takže velké pytle existují ![]()
Ahoj,
mame jeden ze sekace - letni, a jeden Sterntaler - zimni a oba jsou nam jeste bohate. Kuba ma skoro metr na vysku.
Ja mam spaci pytel 18 m az 3 roky. Julda v nem spala hlavne na chalupe, byl docela teply. Je ze sekace, znacku uz jiste nevim, je ulozeny na chalupe, ale myslim, ze to byla anglicka znacka Grobag.
Ahoj.My máme do 3let z nextu,je užasný a sametový a pak máme jeden z mimibazaru,je taky do 3let,dá se upravovat do ruzných velikostii,ale vyprala jsem ho 2× a vypadá jak když je 10let jetej
,samej žmolek
My máme tenhle v délce 120cm a je bezva. Tam se prcek vejde až do 3 let.
http://www.andilkove.cz/…i-pytel.html
Já mám doma dva velké, v jednom spával starší syn do 3 let, ted je v něm menší, a pak jsem v nějakém e shopu z Brna našla ještě větší, i za dobrou cenu a do něj se stále vleze i starší syn 4letý…:) musíš hledat.