Jaký sporťák pro 7,5 měsíční dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
24.5.17 14:09

Jaký sporťák pro 7,5 měs dítě?

Dobré odpoledne, dcera má 7,5 měsíců a už jsem ji dávala do sporťáku, který máme od dvojkombinace, ale samotný kočár má kolem 15 kg + věci + skoro 10 kg dcera, takže je to pro mě šílené tahat takovou váhu třeba z busu či vlaku, jsem drobná. Sháním lehký skladný kočár - možná i golfáč, váha by byla ideal 6-8 kg, cena do 7 tis, aby byl polohovatelný - jak záda, tak nohy, nastavitelné popruhy, jednoduché ovládání a aby kola něco vydržela - některé sporťáky prý mívají problém v terénu - z chodníku na cestu či trávník atd. Bylo mi doporučeno Valco Snap 4, Maclaren Techno XT a Britax Motion, máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
24.5.17 14:11

Mame valco snap 4 sport, nafukovaci kola. Super kocar.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
24.5.17 14:12

A meli jsme i ten maclaren techno xt, a zlatej valco. Maclaren predrazeny nepohodlny golfky.

• Citovat
  • Upravit
6
24.5.17 14:15

@Verun83 právě já se bojím u jiných sporťáků těch gumových koleček, že se to musí asi brzo odrbat. Jsme z vesnice a ne všechny cesty jsou vyasfaltované a bojím se jak se s těmi malými gumovkami jezdí, ten Valco Snap 4 Sport má nafukovačky jak se dívám, to by mohlo být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.5.17 14:18
@ivuliiii píše:
@Verun83 právě já se bojím u jiných sporťáků těch gumových koleček, že se to musí asi brzo odrbat. Jsme z vesnice a ne všechny cesty jsou vyasfaltované a bojím se jak se s těmi malými gumovkami jezdí, ten Valco Snap 4 Sport má nafukovačky jak se dívám, to by mohlo být v pohodě.

Jj ten zvladne vsechno, taky s nim trajdam pres polnacky. Kde v nem kolikrat sedi dvouletacka. Lituju, ze u prvniho jsem mela tezkej z trojkombinace a hruza, jak jsem se nadrela.

• Citovat
  • Upravit
6243
24.5.17 14:21

@ivuliiii snap! Je lehkej a super se skládá. Ještě mám sporťák a už se těším do Valca. Mám ale moc malý dítě na to, aby sedělo jen zády ke mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
24.5.17 14:22

Jinak já mám snap 4 s obyč kolama a taky všude projel. Na výletech, na horách, ve sněhu, všecko. Když je terén echt protikocarovej, tak ten kočár zvedněte a jděte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.17 14:25

Ty jo, ja jsem asi nějak pozadu, ale mám 8,5mesicni dítě a ještě má korbu, protože ani nesedime. To vám děti už takhle pěkně sedí na sporťák jo :(

• Citovat
  • Upravit
361
24.5.17 14:28

Taky mame Valco snap 4 sport a neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.5.17 14:31

Malá ještě nesedí, ale prý už sporťák používat můžu. V hluboké mi nevydrží, furt se zvedá do polosedu a vzteká se, že nevidí. A tahat ji v nosítku, když má skoro 10 kg, to by mi praskly záda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.5.17 15:07

My tedy mame také valco, ale oproti klasickému kočárku je to takové kostitrasove hrkatko s malým kosikem. Plus je skladnost a lehkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.5.17 20:33

Na ten Valco snap jsem se dívala a pokud dobře chápu, tak je verze s pěnovými koly a pak klasickými nafukovacími. Myslíte, že ty pěnovky zvládnou aj polňačky? Mně se to moc nezdá teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
24.5.17 20:53
@Anonymní píše:
Ty jo, ja jsem asi nějak pozadu, ale mám 8,5mesicni dítě a ještě má korbu, protože ani nesedime. To vám děti už takhle pěkně sedí na sporťák jo :(

U nas se v kocarku bud spi a nebo v nem mrne jezdi na brisku a kouka ven. Sportak mame otocny a jde do uplne roviny, dokud nebude dite zcela samo sedet, tak ho zvedat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.5.17 21:20

Mám britax b-motion čtyřkolku a na krabici je váha 8,6kg. Já bych do sporťáku bez nafukovacích kol už bych nešla když bych ho chtěla využívat na polňačky, lesní cesty, štěrk a podobné cesty. Řešila jsem to loni na konci léta, kdy měl syn 10m a 12kg, měla jsem Mutsy, který byl do terénu max úžasný, ale tlačit ho do kopce s 12 kilovým synem, byl pro mě masakr. Mám 164cm a 52kg kočár se synem + nákup 30kg.
Britax je prostorný, odpružený s nafuk.koly, lehce skladný a ovladatelný jednou rukou. Projela jsem zatím vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.5.17 21:38

Zkusím někde dohledat fotku, fotila jsem to kamarádce, proto si to pamatuji :-) jinak krabice neschovávám takže už ji nemám, každopádně pro mě je lehoučký a snadno ovladatelný. Já jsem ho vybírala kvůli nafukovacím kolům a velkému prostoru uvnitř kočárku. Syn je od miminka obřík, kočárek už máme jen na spaní po obědě a s mírami 90cm, 13kg 19,5m ho ještě na spaní budeme chvíli potřebovat. Zatím se vejde krásně a stále má ještě rezervu a hl. v něm nevypadá přerostle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí