Jaký sporťák, golfák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
23.11.12 13:18

Jaký sporťáko golfák?

Ahojte, prosím o radu. Pořád se nemůžu rozhodnout jaký golfák nebo skladný sporťák vybrat..chci aby v něm malá byla tak od roku až do doby než nebudem potřebovat kočátek vůbec, aby byl zároveň skladný do auta a pěkný. Líbí se mi Quinny zapp xtra 2012 nebo FTK Dot 2012 taky hodně hlavně kvůli barvě (malinové) Jané Muum 2012 ten je perfektní ale zdá se mi malý, a je tam dost vysoká cena, tak se bojím aby jsme se do něj za pár měsíců vlezli..máte někdo prosím zkušenost s některým z uvedených kočárků nebo s nějakým podobným? moc děkuji za rady Jana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1430
23.11.12 13:23

Já si nemůžu vynachváli Nuna Pepp. Funkční a krásný golfáč :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.11.12 13:25

Jinak barvu má, mimo jiné, taky malinovou :srdce:, do auta ho krásně složíš (já ho převážím téměř denně). Fakt jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.11.12 13:26

Moc děkuji za odpověď, na nuna peep jsem se taky koukala, je pěkný hlavně ta malinová :dance: ale připadají mi malá kolečka, jak se v něm jezdí v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.11.12 13:34

Jezdí se s ním úžasně. Malá kolečka vůbec ničemu nevadí. Přecházela jsem z x-landeru (kolca jak od traktoru), takže dokážu porovnat malá a velká kolečka 8). Lituju jen toho, že jsem ho pořídila až tak pozdě (když byl malému rok a půl). Má tři polohy - leh, pololeh a sed. Hlavně ho můžeš jednoduše celý rozebrat a strčit do pračky (praktická věc ;) ). Jestli máš v okolí prodejnu s kočárky, tak si ho tam běž vyzkoušet (aby sees přesvědčila, jak dobře se s malýma kolečkama jezdí) :-). Taky má prodlouženou boudičku (na ofiko fotkách to ale není vidět). Dokonce kamarádka, co má Cybex callisto si pochvalovala, že se jí s tím mým jezdí lépe, než se Cybexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.11.12 13:46

Tak moc děkuju :srdce: ono to bude asi nejlepší zajet do obchodu omrknout a vyzkoušet ;), nikdy bych nevěřila jak je těžký vybrat golfáč :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.11.12 13:54

@Jeanettee babyjogger city mini 4 - super skladný, vhodný klidně do 4 let, lehký (7kg), snadno ovladatelný.

cybex callisto mám a je taky super.

pro starší dítě se hodí i Quinny senzz, kdo ho fyzicky má, v naprosté většině ho chválí. také vhodné pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.11.12 14:05

Děkuji :) ten babyjogger city mini 4 se mi líbí vzhledově i jak píšete skladný a zároveň velký :potlesk: jen ta barva červená.. líbí se mi u toho quinny ta jasně malinová ale zase ne moc vzhled. Červenou já moc nemám ráda, spíš bych volila černou a nebo tu malinovou, jenže jsem asi moc náročná :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.11.12 14:11

Máme TFK Buggster S Air - má větší nafukovací kola a označila bych ho jako supr golfky do terénu. Naprostá spokojenost, skladný, malý a LEHKÝ v MHD - a přesto hodně prostorný pro dítě, vše vypratelné.. Projede víc, než náš původní klasický kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.11.12 14:58

@Jeanettee Quinny mi přijde ve skutečnosti hezčí, než na fotkách.
snadno se skládá, do placky, která má i držátko..
U BJ je jen problém s dostupností, kočárky věčně nejsou, dodává se jich málo a hned jsou pryč, protože jsou super. (sama mám druhý od nich..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí