Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Koupila jsem synovi dětské hodinky Helmer, aby byl pro mě dostupný, když půjde sám do školy. Netuším ale, jakoz sim kartu/jaký tarif… Aby měl data i volání, ale nesežral mě cenově…
Neřešil někdo z vás? Moc díky za případné odpovědi ![]()
Kaktus ( síť T-mobile ) data se účtují po kB, jednou nebo 2× za měsíc je akce na dobíjení kdy dostanete dvojnásobek kreditu. Pokud máte paušál tak bych hledal asi tam, zkusil zavolat na retenční oddělení. Univerzální rada není. Pokud budete mít více služeb nebo paušálů tak jde čerpat sdílená data, jde všemožně kombinovat paušál. Popřípadě dostanete tarif zdarma. Bylo by lepší upřesnit situaci.
My máme Helmer s go mobil, tarif na míru za 50,– na měsíc. Je tam 20 minut v ceně a data platím, co stáhnu. Bere to minimum.
@KacenkaKKK díky za tip 👍 přesně tohle jsem si představovala
už jsem zařídila ![]()
@jesterka001 když uděláte druhou, tak si mohou neomezeně volat a ještě je tam kód na 150,– slevu, tedy tři měsíce zadarmo. My jich máme 6 kusů. Platím i dědečkovi a babičce. Původně jsme měli za tu cenu jednu. Ale mám služební, tak když už nemají volné minuty, tak jim to tipnu, zavolám a mají to zadarmo.