Jaký tarif do dětských chytrých hodinek

691
7.8.22 13:41

Jaký tarif do dětských chytrých hodinek

Ahoj. Koupila jsem synovi dětské hodinky Helmer, aby byl pro mě dostupný, když půjde sám do školy. Netuším ale, jakoz sim kartu/jaký tarif… Aby měl data i volání, ale nesežral mě cenově… :D Neřešil někdo z vás? Moc díky za případné odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
7.8.22 14:14

Kaktus ( síť T-mobile ) data se účtují po kB, jednou nebo 2× za měsíc je akce na dobíjení kdy dostanete dvojnásobek kreditu. Pokud máte paušál tak bych hledal asi tam, zkusil zavolat na retenční oddělení. Univerzální rada není. Pokud budete mít více služeb nebo paušálů tak jde čerpat sdílená data, jde všemožně kombinovat paušál. Popřípadě dostanete tarif zdarma. Bylo by lepší upřesnit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.8.22 23:13

My máme Helmer s go mobil, tarif na míru za 50,– na měsíc. Je tam 20 minut v ceně a data platím, co stáhnu. Bere to minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.8.22 14:58

@KacenkaKKK díky za tip 👍 přesně tohle jsem si představovala :D už jsem zařídila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.8.22 15:37

@jesterka001 když uděláte druhou, tak si mohou neomezeně volat a ještě je tam kód na 150,– slevu, tedy tři měsíce zadarmo. My jich máme 6 kusů. Platím i dědečkovi a babičce. Původně jsme měli za tu cenu jednu. Ale mám služební, tak když už nemají volné minuty, tak jim to tipnu, zavolám a mají to zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.8.22 20:42

@KacenkaKKK slevu 150 Kč jsem dostala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie