Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, nevím kam to přesně zařadit
Prosím o rady všechny co mají Vodafone, se kterým tarifem jste nejspokojenější??, Mám O2 a jsem silně nespokojená, tak uvažuji o změně a přejít k vodafone.. děkuji za typy ![]()
Já si dala teď Fér 599, mám tam 100 volných minut, a hlavně neomezený smsky do všech sítí, a to potřebuju, já jich jsem za měsíc schopná poslat i 3000, takže tohle je pro mně fakt hodně výhodný:-D pak tam je 300MB internet, ale to nevyužiju. Mají ještě za 399 a pak dražší, ale tam už jsem nezkoumala podmínky.
No vidíš, a já jsem u Vodafone 10let a taky si připadám nespokojená. Už jsem několikrát chtěla řešit přestup, to pak vybalí něco z rukávu navíc, aby o mě nepřišli a teď mám 100 volných minut se slevou 50% a 200sms za 428kč msíčně…ale platné na rok..Jinak si můžeš u nich udělat tarif na míru a nejlépe si nechat doporučit přes operátora…Záleží, jaké máš požadavky
Nebylo by lepsi napsat, co od tarifu ocekavam, kam volam, jak moc, kolik pisu SMS, jestli i data, co ma za operatora moje okoli?
Nezlobte se na me, ale to je jak se zeptat: jake auto si mam koupit?
No já mám u Vodafonu tarif Odepiš, ale ten už se dneska neposkytuje… Paušál 10 Kč měsíčně, 50 volných minut po síti Vodafone (celá rodina má Vodafone), SMS za 1,60 Kč, ale do ostatních sítí hovory 12 Kč/min. (ale tam volám tak jednou za dva měsíce…)
Průměrně mě to vyjde na 70 Kč měsíčně.
@Lenka001 tarif na míru
300 minut volání, neomezené smsky, vše za 450 vč dph
ale jinak nově mají i pro nováčky.. je tam tuším 150 minut, neomezené smsky, 300 MB na stahování a to vše za 590 kč.. a teď ti nepovím, jestli těch minut není 300.. mám vodafone od roku 2001… nejlepší je zajít zeptat na prodejnu, nebo prostudovat stránky…
@pannda zavolej na operátora, řekni, že jsi tam 10 let, co Ti můžou nabídnout, že jinak jdeš ke konkurenci
mrkni, co jsem psala, platím směšné peníze za hodně věcí.. chce to umět si dupnout..
Neomezený tarif 1490 kč. Můžu volat do všech sítí a pevných neomezeně, mám neomezené SMS, neumezený internet. Byl to ale akční nabídka, už se za tutu cenu nesežene
Všichni mě prozvánění, takže v globálu celá rodina ušetří, kdo si potřebuje zavolat, volá ode mě a kdo mi něco chce, jen prozvání. Manžel má tarif za 120kč, protože voláme z mého. Měsíčně provolám kolem 100 hodin!!!
Děkuji všem za názory… Asi tam zajdu a poptám se co mi jako nováčkovi mohou nabídnout
Moc toho neprovolám spíš propíši a rodina mají někdo t-mobile někdo vodafone…
@martina.se no vidíš, záleží jak vysoký jsi asi měla tarif předtím, mě nabídli tohle..
Ahoj pakliže jste nespokojeni a mate paušal tak stači zavolat operatorovi ( pokud nejste vazaní smlouvou nebo vam brzy končí ) a řict že ke dni odstupujete at připraví veškere papiry k ukončení smlouvy. u O2 mi nabidly na rok a ted pozor tři tisice volnych minut měsíčně za 250 kč na rok. tudiž za rok 36 000 volnych minut za rok za 3000 kč ročně. nadhera volas jak chceš a stejně to neprovolaš ![]()
segra je u Tmobile paušal ma cca 500 a volani na naky čisla zdarma přesto moc nevola a plati cca 1000 ctela to zrušit nebo zmenit jo za osm let ani nabidku na slevněny telefon! tak jsem tam volala za ni ja jsem držka zeptala jsem se na podminky co mi muzou nabidnout prej nic zajimavyho tak jsem řekla ok tak nemam duvod zustavat u vaši společnosti a pujdu ke konkurenci kde mi daji toto a toto mobil za sedm korun apod. a oni joo?? počkejte podívam se co se stim da dělat a hned mi nabidly dalši paradni podminky a telefon za korunu ![]()
nicmene to jde i u vodafonu kde si to vydupal chlap a ten dostal slevu 50 procent na tarif a dva slevněne telefony
![]()
A PAK ŽE TO NEJDE!! JDE JEN ČLOVĚK SI MUSÍ DUPNOUT!! A OTEVŘIT PUSU JINAK S NAMA BUDOU VYTIRAT PODLAHU A SMAT SE NAM DO OČÍ.
a propo ted mam kredit u vodafonu jeden hovor klidne hodinovej do vod.za 7 kč do ost, sití za 2,50 za min a sms za 2.50 takže docela slušny když jen volam a sms nepíšu
SNAD JSEM VAM POMOHLA jo a nechodte na pobočku vždy volejte!
S tím dupnutím u operátora to je asi podle nálady, manžel teď na konci roku odešel od t-mobile. Byl u nich asi 13 let a rok od rohu horší a horší. Platil kolem 1300,– Teď je u vodafone a platí o 500,– méně. T. mobile mu vůbec nenabíl lepší podmínky, tak šel jinam. Když už měl vše domluvené a šel na t-mobile s nějakým kódem, tak najednou, že mu nabídnou lepší. No stejně odešel, protože vodafone měl ještě lepší
@Jura007
Taky mam Odepis, je to snad nejlepsi tarif pro ty co nevolaji. Za posledni rok jsem se nedostala nad 100 kc ![]()
@Balua píše:
Ahoj pakliže jste nespokojeni a mate paušal tak stači zavolat operatorovi ( pokud nejste vazaní smlouvou nebo vam brzy končí ) a řict že ke dni odstupujete at připraví veškere papiry k ukončení smlouvy. u O2 mi nabidly na rok a ted pozor tři tisice volnych minut měsíčně za 250 kč na rok. tudiž za rok 36 000 volnych minut za rok za 3000 kč ročně. nadhera volas jak chceš a stejně to neprovolaš
segra je u Tmobile paušal ma cca 500 a volani na naky čisla zdarma přesto moc nevola a plati cca 1000 ctela to zrušit nebo zmenit jo za osm let ani nabidku na slevněny telefon! tak jsem tam volala za ni ja jsem držka zeptala jsem se na podminky co mi muzou nabidnout prej nic zajimavyho tak jsem řekla ok tak nemam duvod zustavat u vaši společnosti a pujdu ke konkurenci kde mi daji toto a toto mobil za sedm korun apod. a oni joo?? počkejte podívam se co se stim da dělat a hned mi nabidly dalši paradni podminky a telefon za korunu
nicmene to jde i u vodafonu kde si to vydupal chlap a ten dostal slevu 50 procent na tarif a dva slevněne telefony![]()
A PAK ŽE TO NEJDE!! JDE JEN ČLOVĚK SI MUSÍ DUPNOUT!! A OTEVŘIT PUSU JINAK S NAMA BUDOU VYTIRAT PODLAHU A SMAT SE NAM DO OČÍ.
a propo ted mam kredit u vodafonu jeden hovor klidne hodinovej do vod.za 7 kč do ost, sití za 2,50 za min a sms za 2.50 takže docela slušny když jen volam a sms nepíšu
SNAD JSEM VAM POMOHLA jo a nechodte na pobočku vždy volejte!
taky kolikrat jsem dostala dobrou nabidku, aby se mi udrzeli…co popisujes u Vodafone karty, tak to teda je standarni nabidka pro kazdyho… ale jinak co se tyce tarifu, tak si zarid „in kartu“ od Ceskych drah, asi neco malo to bude stat cca 150,–?presne nevim, ale pak muzes mit specialni tarify, jsou tedy dva a to starsi „Nabito 119“ nebo „Nabito 350“ pricemz je to se 75% slevou… nabito 119 - mas tam na mesic 119,– muzes to propsat/provolat, to je jedno a platis 30,–/mesic pak volas za 6,–/min a 1,2SMS, u 350, je 350kredit za 88,–/mesic… vic info a diskuze zde: