Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jaký byste doporučily teploměr? vhodný jak pro dospělé tak i pro batole? chci zainvestovat do nějakého kvalitního, příjde mi, že ty co máme si měří jak chcou ![]()
Mam thermofocus bezkontaktni (mevim, zda je i jiny thermofocus) a jako jediny teplomer domu bych to nedoporucila.Ma svoje omezeni, funguje skvele, ale ne za vsech situaci. Rozhodne jsem ale rada, ze o mam.
Ja koupila digitalni a jsem z neho FAKT zklamana. Vyhral v nemecku dokonce nejake testy. Jenze jsem si s nim zmerila nahodou teplotu a mela jsem sama 35,5 (moje bezne teplota je cca 36,5), takze mu vubec neverim… U miminka uz vubec ne.
@syselinka
Merime sa tymto vsetci..
Odchylky max 0,2-0,3
http://www.cemio.net/…-ultrarychly
Já utratila dohromady už přes tři tisíce za digitální teploměry různých značek, a všechny mi měří tak o 1,5 stupně míň, běžně i 34,9. Když jsem měla 38 s galiovým klasickým, tak digitální mi ukázal 36,9. Miminku v zadečku neměřily úplně zle, ale v podpaží katastrofa. Teď i batole měříme klasickým galiovým (nahradil rtuťové), máme ho na klíně a pouštíme mu fotky nebo pohádku a nechá se změřit. Digitálním nevěřím ![]()