Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jaký test je nejlepší maminky protože nějaký obyčejný test mi ukázal ducha na testu a ráno mi je na zvracení ale nezvracim co myslíte?
![]()
Máte zkušenost s Dr. Max Těhotenský test 2v1 - Lady Max?
Přidejte zkušenost s Dr. Max Těhotensk...A kdy ti vynechala menstruace? Mě vždycky stačil obyčejný test od Dr. Maxe
Já si dělala digitální Clear blue když jsem si nebyla čárkou jistá. ![]()
Pokud máš po termínu menzes, je to úplně jedno. Spolehlivé jsou všechny. Dřív stejně nemá smysl testovat.
@JancaS84 já měla menstruaci jen 3 dny včera mi test ukázal ducha a mám 8 dní do ovulace ![]()
@Safrik píše:
Nejlip ukaze mama test.
Ten nemají ale nikde ptala jsem se a není
Tak to si mela mozna biochemicke těhotenství a ten duch je zbytek.
Ze si možná byla těhotná, ale nebylo to prosperující a s menstruací to odešlo a ten duch je ještě zbytek než se úplně vyloučí hcg.
@JancaS84 píše:
Ze si možná byla těhotná, ale nebylo to prosperující a s menstruací to odešlo a ten duch je ještě zbytek než se úplně vyloučí hcg.
To snad ne bo se snažíme o malé právě
@NIKOLKA30319 píše:
To snad ne bo se snažíme o malé právě
Takhle skončí velká část těhotenství. Ne každý vajícko, co ti dozraje, je geneticky v pořádku.
Ale je to zvláštní no přitom jsem včera jogurt vajecnou omeletu a okurky k tomu což mi nepřišlo normální já tak většinou nejim jak prasátko a každé ráno na zvracení a přitom jeden test mi jen ukázal ducha ![]()
@NIKOLKA30319 Netuším kolik jsi si dělala testů „přitom jeden test mi jen ukázal ducha“, ale třeba já se testovala až v sedmém týdnu, abych viděla jak vypadají dvě čárky a třeba u mne tam tehdy byla slabá druhá čárka a to jsem byla jak jsem psala výše v sedmém týdnu.
Takže pokud chceš vědět více, udělej si test další anebo si zajdi na krevní test do laboratoře (dělají i pro samoplátce).