Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
buď jsi chtěla někam odpovědět, to se pak dělá přes ZAslat odpověď, takhle jsi založila nové téma.
A nebo jsi chtěla založit nové téma, a to by pak stálo za to třeba pozdravit, formulovt svou změť slov jako dotaz a na závěr se podepsat.
Jinak doporučuji čtyřkolku, tedy Xlander XA, bo je stabilnější. A kdyžž se ti zlomí zobáček, naroste novej ![]()
čus.
noemmi píše:
Ahoj,buď jsi chtěla někam odpovědět, to se pak dělá přes ZAslat odpověď, takhle jsi založila nové téma.
A nebo jsi chtěla založit nové téma, a to by pak stálo za to třeba pozdravit, formulovt svou změť slov jako dotaz a na závěr se podepsat.
Jinak doporučuji čtyřkolku, tedy Xlander XA, bo je stabilnější. A kdyžž se ti zlomí zobáček, naroste novej
čus.
Ahoj, to bylo dobře napsané, lépe bych to napsat nemohla.
PS: Chtěla jsem něco podobného napsat, ale pak bych tady zase byla za prudiče a toho HNUSNÉHO čertíka-bertíka, tak jsem si to rozmyslela. Ale příště už nezaváhám. ![]()
Přeji příjemný den
ja se pridam k prudickam
, ale tyto typy diskusi a la nepozdravim, nepodepisu se apod. mi take zdvihaji mandle…Hanka
rozhoduju se mezi x-landerem trojkolkou a čtyřkolkou.Stále vahám.Který je lepší.A hlavně jak budu nastupovat a vystupovat z mhd
s trojkolkou?!A co když se u těch popruhů zlomí zobáček?!