Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sandra.B1 píše:
Tak asi sama víš, jaky typ šatů obecně ti sluší. Stejně je musíš zkusit. Spíš si najdi salon podle akceptovatelného cenového rozpětí a vydej se tam naživo
To teda právě moc nevím. Já šaty nosím minimálně. Naživo se samozřejmě vidám, bez zkoušení to nepůjde, ale chci jít už s nějakou jasnější vizí, abych tam byla co nejkratší dobu.
@MamkaDouDou tak pokud myslíš, že síťka je málo, tak bych volila šněrování a vyztužený košíček, jako třeba tady.
A pak taky hodně záleží jakou máš pleť a vlasy. Pokud jsi velmi světlý typ, nebrat čistě bílou. Pokud máš krátké vlasy, nehodí se úplně holá ramena, spíše vyšší dekolt nebo bolerko přes. ![]()
@Hellahel píše:
@MamkaDouDou tak pokud myslíš, že síťka je málo, tak bych volila šněrování a vyztužený košíček, jako třeba tady.
A pak taky hodně záleží jakou máš pleť a vlasy. Pokud jsi velmi světlý typ, nebrat čistě bílou. Pokud máš krátké vlasy, nehodí se úplně holá ramena, spíše vyšší dekolt nebo bolerko přes.
Otázka je jestli košíček mé velikosti seženu, asi bych se měla kouknout na nějaký xxl salón. Pleť světlou mám a vlasy krátké taky. Řešit vlasy mě teda nenapadlo zatím.
@MamkaDouDou nezoženieš, mne v salóne rovno povedali, že by museli dať ušiť nové šaty, lebo sa prsiami do tých čo majú nevojdem a sú za to zvlášť príplatky. A ak ťa budú presviedčať, že šnurovanie, tak fakt nie
bolo to dobrý deň, kozy ven. Ale choď do salónov, aby si získala predstavu (pred deťmi som mala veľkosť 70J), to pomôže čo od šiat budeš chcieť.
Já si nechala šít šaty v salonu Madora v Mikulově, ušité za měsíc. Mají i hotové modely ke koupi, dělají i pro plnoštíhlé. Určitě se podívej na jejich stránky. Dodávají šaty do salonů po celé ČR, lze i půjčit.
https://madora.cz/5-madora-plus
Jo a trocha samoopalovacího krému a z mé bílé pleti byla opálená, perfektní k sněhobílým šatům. Ale vyzkoušet předem! ![]()
Jake doporucite saty pro plnostihlou postavu cca 70Kg a kosicky velikosti 80K? Dost tezko se nekde shani a ze svatebnich salonu me s omluvou vyhazuji ![]()
Tak asi sama víš, jaky typ šatů obecně ti sluší. Stejně je musíš zkusit. Spíš si najdi salon podle akceptovatelného cenového rozpětí a vydej se tam naživo