Jaký typ svatebních šatů pro prsatou

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
10.1.24 22:48

Tak asi sama víš, jaky typ šatů obecně ti sluší. Stejně je musíš zkusit. Spíš si najdi salon podle akceptovatelného cenového rozpětí a vydej se tam naživo :)

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
10.1.24 23:18
@Sandra.B1 píše:
Tak asi sama víš, jaky typ šatů obecně ti sluší. Stejně je musíš zkusit. Spíš si najdi salon podle akceptovatelného cenového rozpětí a vydej se tam naživo :)

To teda právě moc nevím. Já šaty nosím minimálně. Naživo se samozřejmě vidám, bez zkoušení to nepůjde, ale chci jít už s nějakou jasnější vizí, abych tam byla co nejkratší dobu.

• Citovat
  • Upravit
19
11.1.24 08:12

@MamkaDouDou tak pokud myslíš, že síťka je málo, tak bych volila šněrování a vyztužený košíček, jako třeba tady.
A pak taky hodně záleží jakou máš pleť a vlasy. Pokud jsi velmi světlý typ, nebrat čistě bílou. Pokud máš krátké vlasy, nehodí se úplně holá ramena, spíše vyšší dekolt nebo bolerko přes. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
11.1.24 10:29
@Hellahel píše:
@MamkaDouDou tak pokud myslíš, že síťka je málo, tak bych volila šněrování a vyztužený košíček, jako třeba tady.
A pak taky hodně záleží jakou máš pleť a vlasy. Pokud jsi velmi světlý typ, nebrat čistě bílou. Pokud máš krátké vlasy, nehodí se úplně holá ramena, spíše vyšší dekolt nebo bolerko přes. :kytka:

Otázka je jestli košíček mé velikosti seženu, asi bych se měla kouknout na nějaký xxl salón. Pleť světlou mám a vlasy krátké taky. Řešit vlasy mě teda nenapadlo zatím.

• Citovat
  • Upravit
14420
11.1.24 10:39

@MamkaDouDou nezoženieš, mne v salóne rovno povedali, že by museli dať ušiť nové šaty, lebo sa prsiami do tých čo majú nevojdem a sú za to zvlášť príplatky. A ak ťa budú presviedčať, že šnurovanie, tak fakt nie :roll: bolo to dobrý deň, kozy ven. Ale choď do salónov, aby si získala predstavu (pred deťmi som mala veľkosť 70J), to pomôže čo od šiat budeš chcieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2019
11.1.24 18:14

Já si nechala šít šaty v salonu Madora v Mikulově, ušité za měsíc. Mají i hotové modely ke koupi, dělají i pro plnoštíhlé. Určitě se podívej na jejich stránky. Dodávají šaty do salonů po celé ČR, lze i půjčit.
https://madora.cz/5-madora-plus
Jo a trocha samoopalovacího krému a z mé bílé pleti byla opálená, perfektní k sněhobílým šatům. Ale vyzkoušet předem! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.2.24 13:47

Jake doporucite saty pro plnostihlou postavu cca 70Kg a kosicky velikosti 80K? Dost tezko se nekde shani a ze svatebnich salonu me s omluvou vyhazuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková