Jaký typ svatebních šatů pro prsatou

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MamkaDouDou
9.1.24 16:19
@Temnástranasíly píše:
Měla jsem šaty z Madory, vlastně je pořád mám v posteli :mrgreen: No a tam mi na míru udělali upnutý vršek korzetového typu s výstřihem co nebyl vulgární (dokud jsem se nepředklonila), vyšitá podprsenka a ta jejich ty moje F-G měkkého typu fakt udržela. A sukně vhodně aby nerozšiřovala nevhodně. Má to i trošku rukávky aby se to uneslo, ale přes vlasy nejsou vidět. Jsou jen pokryté krajkou.Pak jsem zhubla a teď už zase nabírám :mrgreen:

Seklo ti to :srdce: Ale to už by bylo přes limit finančně i možná moc “slavnostní” na tu naši pidi svatbu.

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
9.1.24 16:24
@Dea.Centaurea píše:
Nevím, zda případně ještě pořád nekojíte, tak co třeba přístupnější dekolt za tímto účelem? Jinak souhlasím s názory výše. Já si šaty nechala ušít, vstupu do svatebního salonu jsem se totiž vysloveně děsila. Sice jsem si trošku připlatila, ale krejčová udělala vše za mě, aniž bych musela zkoušet 20 modelů a ve všech se cítit blbě. Ale nevím, zda na to máte časový prostor a spolehlivé krejčové v dosahu.
Času právě moc není. Teď mám zkouškové, takže reálně začnu obcházet v půlce února a svatba je na začátku května. Těch salónů se taky děsím, na druhou stranu by mi asi nejvíc vyhovovalo půjčení… Jsem nějak nedomyslela, že i na mini svatbu nějaké zařizování bude.
  • Citovat
  • Upravit
320
9.1.24 17:02
@MamkaDouDou píše: Času právě moc není. Teď mám zkouškové, takže reálně začnu obcházet v půlce února a svatba je na začátku května. Těch salónů se taky děsím, na druhou stranu by mi asi nejvíc vyhovovalo půjčení… Jsem nějak nedomyslela, že i na mini svatbu nějaké zařizování bude.

My měli svatbu v první polovině dubna a krejčovou jsem začala řešit snad v listopadu (čekala jsem na ty kozačky), látky byly v prosinci, první zkouška na konci ledna. Stihlo se to. Ale půjčení je víc v klidu. Jo, nějaké zařizování je vždy i to sežere pár tisíc, ale pak větší pohoda když 50+ lidí nečeká, že se u nich zastavíš alespoň na pár vět. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.1.24 15:41

Ahoj, za mě třeba toto :))
Podle mě pro velká prsa je super takový něžný výstřih do V jako je na obrázku 2.
Nebrala bych nic upnutého ke krku, prsa to pak dle mého ještě opticky zvětší, což samozřejmě může být i záměr… :D ale to nezmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
10.1.24 17:57
@Hellahel píše:
Podle mě pro velká prsa je super takový něžný výstřih do V jako je na obrázku 2.
Nebrala bych nic upnutého ke krku, prsa to pak dle mého ještě opticky zvětší, což samozřejmě může být i záměr… :D ale to nezmiňuješ.

Ty jsou všechny moc pěkné, s tím výstřihem souhlasím, většinou mám ale problém, že je až moc nebo se mi tam prsa nevejdou, jakoby vylezou středem, jestli víš co myslím. Na druhou stranu ono zas tolik možností v tom dekoltu není.

• Citovat
  • Upravit
19
10.1.24 18:35

@MamkaDouDou vím co myslíš, i když osobně nemám prsa v podstatě žádná :D
A myslíš, že taková ta síťka ve výstřihu by to nevyřešila? Viz foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
10.1.24 18:40
@MamkaDouDou píše:
Ty jsou všechny moc pěkné, s tím výstřihem souhlasím, většinou mám ale problém, že je až moc nebo se mi tam prsa nevejdou, jakoby vylezou středem, jestli víš co myslím. Na druhou stranu ono zas tolik možností v tom dekoltu není.

No já nevím. Tyhle šaty pod prsy s nějakým upnutým páskem a širší sukní prsa naopak ještě zdůrazní a zvětší. Podle mě by to chtělo spíš nějaké volné, splývavé šaty s přiměřeným, spíš menším výstřihem, jen mírně nabrané v pase. A sukně také jen splývavá a ne široká. Látka třeba žoržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.1.24 19:24
@MamkaDouDou píše:
Já k nim zas úplně pozornost přitahovat nechci, i když mám žlab jak na kreditku. Se zavinovačkama mám většinou problém, že mají hodně velký výstřih.

Já si v zavinovacích připadám jako sud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.1.24 19:26
@Hellahel píše:

To je pravda, ke krku určo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.1.24 19:33

Co tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
10.1.24 21:45
@Sylvania 333 píše:
Co tyhle.

To si neumím na své postavě představit popravdě. Možná ty upnuté rukávy mi nesedí. Na modelce je to hezké, to jo.

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
10.1.24 21:48
@Da12 píše:
No já nevím. Tyhle šaty pod prsy s nějakým upnutým páskem a širší sukní prsa naopak ještě zdůrazní a zvětší. Podle mě by to chtělo spíš nějaké volné, splývavé šaty s přiměřeným, spíš menším výstřihem, jen mírně nabrané v pase. A sukně také jen splývavá a ne široká. Látka třeba žoržet.

Nemáš obrázek? Když si představím volné, tak vidím tuniku a to jsem si skoro jistá, že mi nesluší :lol:

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
10.1.24 21:51
@Hellahel píše:
@MamkaDouDou vím co myslíš, i když osobně nemám prsa v podstatě žádná :D
A myslíš, že taková ta síťka ve výstřihu by to nevyřešila? Viz foto.

Myslím, že síťka nemá šanci. :mrgreen: Mám podprsenku 36HH, teda před kojením. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2015
10.1.24 21:59

A máš pas? Jako postava přesýpacích hodin? Nebo potřebuješ spíš kašírovat břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
10.1.24 22:05
@Pučálkovic.Amina píše:
A máš pas? Jako postava přesýpacích hodin? Nebo potřebuješ spíš kašírovat břicho?

Pas mám, břicho mám taky. Jakože nemám ploché břicho, ale pas mám rozlišitelný dobře. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková