Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jaky živy vanocni stromečej vydrži nejdele a vypada pekne?
jedle kavkazka, stribrny smrk, a borovice cerna?
Záleží na tom, jak akční máš děti
Já mám dobré zkušenosti s jedlí. Borovice se mi osobně neosvědčila. Stříbrný smrk jsem nikdy nezkoušela, tak nevím.
Míváme smrk, zkusili jsme i jedli, prý tolik neopadává, ale teda nám opádávala dost a po novým roce šla k popelnici.
Nám vždy nejdéle vydržela kavkazská jedle (je ale také ze všech stromků suverénně nejdražší).
Jedle kazdopadne. A pak je samozrejme dobre mit cerstve urizly. My jsme se vzdy dohodli s lesnikem a meli jsme rezany tak tyden dopredu, to pak vydrzi klidne i ten smrcek
My míváme borovici - ty dlouhý jehlicky se líp uklízí ![]()
Jinak máme vždy čerstvě uříznutý stromek - tak týden před Vánoci. Takže nám vydrží dlouho.
Mám umělý…vydrží dlouhoooooo…
Zítra je volnooooooo…joooo…!!!
Pardon…
![]()
Cerstve urizly asi neseženu, ty co mivaji na prodej podle me uz rezaji v listopadu
Fakt vydrží jedle dýl než stříbrný smrk? Ten jsme nikdy neměli, jen smrk zelený. Ten teda opadal nejdřív, zato krásně voněl. Jedle mi přijde, že nevoní tolik ![]()
Jedle.. Mě kamarádka doporučila do stonaju torchu vody a nebo stříkat dole kmen a je pravda, že to hodně pomohlo
@Gina108 to je pravda.. Loni manžel donesl jedli a první moje zklamání bylo, že jsem pomalu nic necítila- tu vůni… Klasický smrček voní hodně..
Tento rok dáme smrček a budem dávat vodu
My míváme jak kdy… Loni jsme měli jedličku, máme keramickej stojan na stromek, do kterýho se naleje voda, takže pohoda… Letos budeme mít smrček, tak uvidíme… Ten jsme neměli dlouho…
@kvaček píše:
@Gina108 to je pravda.. Loni manžel donesl jedli a první moje zklamání bylo, že jsem pomalu nic necítila- tu vůni… Klasický smrček voní hodně..
Tento rok dáme smrček a budem dávat vodu
Taky uvažuju letos spíš o smrčku kvůli vůni. Navíc jedle bývají docela huňaté a skrz větve se člověk nedostane dobře ke stojanu, aby to pořádně zalil. ![]()