Zahrada-umelý trávník

935
14.11.15 11:35

zahrada-umely travnik

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zdali nektera z vas nema zkusenosti s umelym travnikem.

Radi bychom udelali neco s nasi zahradou za domem, ale oba nijak zvlaste neholdujeme zahradniceni. Ovsem…radi hrajeme golf a tak se nam velice libi toto, viz. prilozene foto :oops: vcera k nam prisli dva panove z dvou ruznych firem a odhadovana cena je okolo 250tis. Pokud bychom meli zajem jenom o jednoduchy umely travnik (bez golfove plochy), cena by byla okolo 170tis.

Ma nekdo z vas neco podobne na zahrade a tim i zkusenost, jak se tato trava realne chova?

Preji vsem hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
14.11.15 11:53

Taky jsem zvědavá na zkušenosti ;)…no minimálně se musí asi na podzim povysávat listí co napadá od sousedů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
14.11.15 12:05

@Malaga no uvidi se, jestli s timto ma nekdo zkusenost:-) jinak co se tyka vysavani, na to jsem se ptala a pry se to muze delat jenom takovym tim foukatkem…nevim jak se tomu rika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.11.15 12:08

@Sini jj, fukar na listí…
Já bych teda do toho nešla, ale jsem zvědavá právě na ty zkušenosti, osobní právě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.11.15 13:21

Měli jsme to v minulé školce…zahrada klasika + větší, oplocené hřiště na fotbal, volejbal a basket…s umělým trávníkem. V sezoně super, děcka mohly hrát non stop s míčem hry, žádný klíšťata, sekání…vydrolená tráva a následně bahno :roll: běhaly po tom při sprchování z hadice (v létě)…na podzim to školnice zametala koštětem :mrgreen: Golfový to teda nebylo, ale jinak super. Nevybledne to…za mě velké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
14.11.15 14:51

@SIMONA1234 moc dekuji…to zni dobre :hug: a jak se ti to libilo na pohled? Me osobne prijde, ze to vypada moc pekne, ale ja uz jsem dost ovlivnena:-)…muzu, se jeste zeptat, kdyz potom ty deti behaly, nevypadalo to znicene?…vracely se otlacky, nebo jak bych to rekla zpatky?…mam strach jedine z toho, aby to po paru slapnuti nevypadalo tak, ze je to tam uz buh vi kolik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.11.15 15:31
@Sini píše:
@SIMONA1234 moc dekuji…to zni dobre :hug: a jak se ti to libilo na pohled? Me osobne prijde, ze to vypada moc pekne, ale ja uz jsem dost ovlivnena:-)…muzu, se jeste zeptat, kdyz potom ty deti behaly, nevypadalo to znicene?…vracely se otlacky, nebo jak bych to rekla zpatky?…mam strach jedine z toho, aby to po paru slapnuti nevypadalo tak, ze je to tam uz buh vi kolik let.

Nebylo to vůbec vidět, trávník byl hustý a nizoučký…krásně zelený i po několika letech. Bohužel nevím typ trávníku ani firmu…asi v tom bude taky dost rozdíl, no…a není to levná investice. Možná bych si u vytipovaných firem obešla jejich „díla“ a okoukla je, jak vypadají po letech. Každá firma se ráda pochlubí svojí prací…mají fotogalerie, ale tohle chce vidět zblízka, naživo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
14.11.15 21:03

@SIMONA1234 Je to supr, ze s tim mas takovou pozitivni zkusenost :hug: clovek by nerekl, ale muze si vybrat z docela dosti druhu a take polozeni muze byt u jednotlivych travniku rozdilne.

My uz ted cekame na presne vyuctovani no a uvidime. Jinak co se tyka treba zaruky, tak nam nabidli 15let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
14.11.15 21:37

Umělý trávník jsem zažila několikrát v Chorvatsku, okolo apartmanů a bazénu. Krásný pohled, byla jsem nadšena, a protože máme velkou okrasnou zahradu s trávníkem až jsem záviděla. Horší bylo chodit po něm odpoledne. Byl tak rozehřátý, že bez bot nešlo po něm chodit. Při letošních letních teplotách si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
14.11.15 22:19

@jenika1 tak to me ani nenapadlo se zeptat, jestli se muze az takhle neprijemne zahrivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
15.11.15 10:23
@Sini píše:
@jenika1 tak to me ani nenapadlo se zeptat, jestli se muze az takhle neprijemne zahrivat :)

Tak u nás nejsou taková vedra jako u moře…i když…letošní léto… :roll: :mrgreen: Ale stačí ho sprchnout z hadice…rychle vychladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.12.25 06:08

Jak dopadl projekt s golfovým hřištěm na zahradě? o tom nahřátí trávníků slyším poprvé, a to prodávám umělé trávníky už léta.

Jinak nedivím se, že si za ten trávník řekli tolik, pokud máte na zehradě terén jako na fotkách. Navíc vyřezávat to musí být pakárna.

*edit admin. smazaný odkaz, reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
3.12.25 21:53

Hele a pravý trávník? Přece jen…travička je travička.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný