Zkrat v troubě/sporáku - co "vařit"?

54
15.11.15 13:43

Zkrat v troubě/sporáku - co "vařit"?

Ahoj holky.
Mámě nějaky zkrat v troubě/sporáku což nám opraví asi za nějaké 3 dny.
Prosim vás co máme jist :D?
S přítelem jsme masožravci a, už ted máme absták.
Zatím jíme tousty, jablka, banány, pomeranče, koblihy, housky, jogurty, mléko s musli.
Máte nějaké návrhy?
Popřípadě nejaké „recepty“ co by se dalo udělat v mikrovlnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15431
15.11.15 13:47

Šla bych do restaurace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.11.15 13:48

..

@ivašot. píše: Šla bych do restaurace :lol:

Zijeme v Anglii to by s nám dost prodražilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11192
15.11.15 13:50

No. já mám takovej plastovej hrnec na vaření v mikrovlnce v páře, dá se tam i maso a všechno, ale ten asi nemáte:-). Jak píše ivašot, šla bych do restaurace na kus masa a večer se odbyla studenou večeří. Jinak v mikrovlnce se dají i ohřívat párky, ale není to asi nic moc. Najdi si na netu recepty do mikrovlnky. Nebo jděte na nedělní oběd k rodičům:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
15.11.15 13:50

A mikrovlnku máte - koupit nějakou hotovku v supermarketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.11.15 13:51
@ivašot. píše:
A mikrovlnku máte - koupit nějakou hotovku v supermarketu?

Máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182

V mikrovlnce ohřeješ párky, jestli máte MVL s grilem, tak můžete zkusit ugrilovat třeba kuřecí, ale zkušenost nemám. Kdysi jsem dělala v MVL míchaná vajíčka, dá se tam „upéct“ dokonce i bábovka, udělat knedlík. Zadej do googlu „recepty do mikrovlnky“ a inspirací budeš mít spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11192
@1996aja píše:
Zijeme v Anglii to by s nám dost prodražilo :D

Tak do mekáče nebo KFC:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.11.15 13:53

V mikrovlnce se dá uvařit polévka nebo různé přílohy. Maso jsem tam párkrát vařila kuřecí na polévku. Pokud máte mikrovlnku s grilem, tak si můžete ugrilovat třeba kuř. stehna.

Osobně bych šla na oběd do restaurace na polední menu, 3 dny se to dá bez vařiče přežít. Nevím jestli mají v UK taky meníčka :think: My v Londýně chodili do fastfoodů (Mekáč, čína, bagetérie, sushi bar apod.), tam to vyšlo podobně jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11192
15.11.15 13:55

Nebo taková ta asijská restaurace, kde zaplatíš u vchodu nějakou částku a pak můžeš snís, co chceš. To jsme byli 2× v Londýně a za pár liber jsme se nacpali k prasknutí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
15.11.15 13:57
@MUFICE píše:
V mikrovlnce se dá uvařit polévka nebo různé přílohy. Maso jsem tam párkrát vařila kuřecí na polévku. Pokud máte mikrovlnku s grilem, tak si můžete ugrilovat třeba kuř. stehna.Osobně bych šla na oběd do restaurace na polední menu, 3 dny se to dá bez vařiče přežít. Nevím jestli mají v UK taky meníčka :think: My v Londýně chodili do fastfoodů (Mekáč, čína, bagetérie, sushi bar apod.), tam to vyšlo podobně jako u nás.

Taky si pamatuju, že se i v UK dá najíst tak aby to nezruinovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.11.15 13:58

Tak buď fasfoody.. Nebo maso se dá udělat i v toustovači, když není zbytí :mrgreen: a vařit se dá i v klasik mikrovlnce na ne netu je spousta návodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.11.15 15:14

Jezis, tak jidla s masem se snad daji udelat i bez trouby, ne? Vy neumite dusena masa na zelenine, rizota atd.?? Ryba se da blansirovat, ja teda koukam, co vse je dnes problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.11.15 15:21

Ted koukam, ze jsem to zrejme blbe pochopila a nefunguji ani plotynky :mrgreen: no tak bych koupila sunku, roastbeef, dusene platky kureci nebo kruti, z ryb se daji koupit uz ruzne cerstve delane pastiky, to snad neni problem, ne? Nazdobim celozrnym chlebem, cerstvou zeleninou a mam mnamku. Navic v kazdem supermarketu koupite uz ugrilovane kure, v reznictvych i jine druhy grilovanych mas. V UK absolutne zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.11.15 18:17

S mikrovlnkou v Anglii bych nakoupila hotovky, zrovna tam jich je nepreberne mnozstvi, aspon tak to na me pri navsteve pusobilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný