Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky.
Mámě nějaky zkrat v troubě/sporáku což nám opraví asi za nějaké 3 dny.
Prosim vás co máme jist
?
S přítelem jsme masožravci a, už ted máme absták.
Zatím jíme tousty, jablka, banány, pomeranče, koblihy, housky, jogurty, mléko s musli.
Máte nějaké návrhy?
Popřípadě nejaké „recepty“ co by se dalo udělat v mikrovlnce?
@ivašot. píše: Šla bych do restaurace
Zijeme v Anglii to by s nám dost prodražilo ![]()
No. já mám takovej plastovej hrnec na vaření v mikrovlnce v páře, dá se tam i maso a všechno, ale ten asi nemáte:-). Jak píše ivašot, šla bych do restaurace na kus masa a večer se odbyla studenou večeří. Jinak v mikrovlnce se dají i ohřívat párky, ale není to asi nic moc. Najdi si na netu recepty do mikrovlnky. Nebo jděte na nedělní oběd k rodičům:)
@ivašot. píše:
A mikrovlnku máte - koupit nějakou hotovku v supermarketu?
Máme
V mikrovlnce ohřeješ párky, jestli máte MVL s grilem, tak můžete zkusit ugrilovat třeba kuřecí, ale zkušenost nemám. Kdysi jsem dělala v MVL míchaná vajíčka, dá se tam „upéct“ dokonce i bábovka, udělat knedlík. Zadej do googlu „recepty do mikrovlnky“ a inspirací budeš mít spousty.
@1996aja píše:
Zijeme v Anglii to by s nám dost prodražilo
Tak do mekáče nebo KFC:-).
V mikrovlnce se dá uvařit polévka nebo různé přílohy. Maso jsem tam párkrát vařila kuřecí na polévku. Pokud máte mikrovlnku s grilem, tak si můžete ugrilovat třeba kuř. stehna.
Osobně bych šla na oběd do restaurace na polední menu, 3 dny se to dá bez vařiče přežít. Nevím jestli mají v UK taky meníčka
My v Londýně chodili do fastfoodů (Mekáč, čína, bagetérie, sushi bar apod.), tam to vyšlo podobně jako u nás.
Nebo taková ta asijská restaurace, kde zaplatíš u vchodu nějakou částku a pak můžeš snís, co chceš. To jsme byli 2× v Londýně a za pár liber jsme se nacpali k prasknutí:-)
@MUFICE píše:
V mikrovlnce se dá uvařit polévka nebo různé přílohy. Maso jsem tam párkrát vařila kuřecí na polévku. Pokud máte mikrovlnku s grilem, tak si můžete ugrilovat třeba kuř. stehna.Osobně bych šla na oběd do restaurace na polední menu, 3 dny se to dá bez vařiče přežít. Nevím jestli mají v UK taky meníčkaMy v Londýně chodili do fastfoodů (Mekáč, čína, bagetérie, sushi bar apod.), tam to vyšlo podobně jako u nás.
Taky si pamatuju, že se i v UK dá najíst tak aby to nezruinovalo.
Tak buď fasfoody.. Nebo maso se dá udělat i v toustovači, když není zbytí
a vařit se dá i v klasik mikrovlnce na ne netu je spousta návodů
Jezis, tak jidla s masem se snad daji udelat i bez trouby, ne? Vy neumite dusena masa na zelenine, rizota atd.?? Ryba se da blansirovat, ja teda koukam, co vse je dnes problem
Ted koukam, ze jsem to zrejme blbe pochopila a nefunguji ani plotynky
no tak bych koupila sunku, roastbeef, dusene platky kureci nebo kruti, z ryb se daji koupit uz ruzne cerstve delane pastiky, to snad neni problem, ne? Nazdobim celozrnym chlebem, cerstvou zeleninou a mam mnamku. Navic v kazdem supermarketu koupite uz ugrilovane kure, v reznictvych i jine druhy grilovanych mas. V UK absolutne zadny problem
S mikrovlnkou v Anglii bych nakoupila hotovky, zrovna tam jich je nepreberne mnozstvi, aspon tak to na me pri navsteve pusobilo ![]()