Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží hlavně na typu podlah. Já mám robotický a neměnila. Nemáme ale primárně koberce.
Já mám Dyson DC52, je vhodný do domáctností se zvířaty( máme dlouhosrstého psa) a neměnila bych. Výhoda že se nekupují sáčky..
Příspěvek upraven 29.08.16 v 06:56
Nalezla jsem tyto 4, který byste mi doporučili?
Eta grande 1503
Eta novel 0861
Eta novel 1861
Concept VP 8220
@blabla123 Já preferuji bezsáčkové, nejlepší s vyměnitelným filtrem, ale stačí i s jedním, který se lehce opláchne, jen déle schne a filtrem u „výfuku“, který se také lehce udržuje v čistotě. Mám Hoover, koupený v akci za 900Kč, ale před asi 5. lety, stále slouží a psa máme také.
V Testech jednoznačně lépe vychází sáčkové a při možnostech objednat sáčky z netu ten provoz stojí minimum, koneckonců u bezsáčkových se častěji musí měnit filtry, tak to vyjde nastejno. A doporučuji dlouhou elektrickou šnůru, nejméně 12 m aby si nemusela pořád přepínat, záleží i na velikosti bytu
Příspěvek upraven 05.04.16 v 18:00
Já osobně bych nešla do sáčkového vysavače a pak bych řešila, jestli má náhradní filtr, délku šňůry, možnost i na tvrdé podlahy, energetickou náročnost a možnost regulace.
Vyzkoušeli jsme spoustu vysavačů a žádný nebyl natolik vyhovující jako Electrolux UltraOne ZUOGREEN+.. Naprosto tichý a vezme všechno, snadná údržba, několik nástavců a řekla bych, že i cenově přijatelný ![]()
Bohužel Vy, co jste zde psali značky, tak byly mimo cenovou možnost, ale i tak děkuji.
Dotaz jsem upravila se 4 modely z kterých se bude nejspíše vybírat.
@blabla123 z těchto druhý nebo třetí. Ten první a hlavně ten poslední má příliš krátký akční radius
Vrácím se zpět pro pomoc.
Požadavky: cena do 3500 kč, kabel min. 6 metrů a více, ne moc hlučný, sáčkový, ne moc energeticky náročný (doma máme 2000W), objem nádoby min. 3 litry.
Bohužel Heureka nemá moc dobré třídění vysavačů. ![]()
PS - hodně často mi vyjíždí Severin BC7055 a Ety (Eta 1501 Manoa)
Šla bych do nekterého Bosche kolem 2500 nabízí vše co chcete.
http://vysavace.heureka.cz/…%8D%20bosch/?…
Dobrý den, budeme kupovat vysavač. Cenu bych chtěla do 3 500 - 4 000 kč maximálně.
Jaké parametry a výrobce byste upřednostňovali? Kterým byste se vyhli obloukem?
Děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 10.04.16 v 12:11