Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. Prosím pomozte, syn (6 let) má za úkol projekt: Navrhnout a vyrobit funkční vynález - něco, co zatím neexistuje a má to vyřešit nějaký problém.
Už nad tím dumáme několik dní, ale nepřišli jsme na žádný použitelný nápad. Celkově nám zbývá už jen necelý týden - odevzdat se to má nadcházející pondělí. Napadá vás něco??? Díky za návrhy!
Jako první věc mě napadl držáček na zubní kartáček, než si namačkám pastu
Ehm. Snad nečekají nic průlomového.
Nejaky klip, kterym secvaknes napul spotrebovanou zubni pastu, aby sla dobre vymacknout
@Pipet Myslím, že průlomové to být nemusí.
Syn vymyslel, že by vyrobil vrhač na uspávací šipky na střílení jelenů, ale tak nějak čekám na jiný kreativní nápad.
Ale zatím nepřichází…
@anivbl píše:
Nejaky klip, kterym secvaknes napul spotrebovanou zubni pastu, aby sla dobre vymacknout
to máme doma, z ali.. ale třeba to úča nezná ![]()
@Nafrněná píše:
to máme doma, z ali.. ale třeba to úča nezná
No vidis, my to doma nemame
to je zase ukol spis pro rodice nez deti, co asi novyho prvnacci vymysli
Nenapadlo to sice tak úplně mě, ale když držák na zubní kartáček, tak co držák na namazaný rohlík, než si namažeš další?
mně se vždycky ten první skutálí na to namazané…
Kamarádka to řeší tak, že do toho namazaného z boku zapíchne vidličku
Ale nějaký prudce vymakaný držák…? ![]()
@JLP píše:
Nenapadlo to sice tak úplně mě, ale když držák na zubní kartáček, tak co držák na namazaný rohlík, než si namažeš další?mně se vždycky ten první skutálí na to namazané…
![]()
Kamarádka to řeší tak, že do toho namazaného z boku zapíchne vidličku
Ale nějaký prudce vymakaný držák…?
Rozkrojit rohlík a namazat ho vevnitř? ![]()
@jahuhudka rýpale…!
To je na mě moc práce navíc
manžel to tak dělá, ale těch odrobinek, co je pak všude…
![]()
Presne takove ukoly se mi nelibi. Vim to moc dobre, protoze me nikdy takove blbosti nenapadly a uz vubec ne jako ukol.
@JLP píše:
@jahuhudka rýpale…!To je na mě moc práce navíc
manžel to tak dělá, ale těch odrobinek, co je pak všude…
![]()
Chlapy jsou asi postižený
ten můj rohlík taky rozkrojuje já ne
@ka2ka píše:
Něco co by samo vytíralo
třeba připínací mop za psa?
a pak mu jen v bytě na chodbě házet tenisák ![]()
@Kamikadze Tak oni mají dlouhodobější téma vynálezy. Minule měli jen vybrat vynálezce a vynález a popsat ho a namalovat. Tak tohle mi přijde jako logické vyústění toho tématu. Nehledě na to, že mě většinou vážně překvapí, čeho jsou ty děti schopné. ![]()