Jaký vynález - projekt pro šestiletého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2660
16.2.16 18:11

Jaký vynález - projekt pro šestiletého

Zdravím všechny. Prosím pomozte, syn (6 let) má za úkol projekt: Navrhnout a vyrobit funkční vynález - něco, co zatím neexistuje a má to vyřešit nějaký problém. :think: Už nad tím dumáme několik dní, ale nepřišli jsme na žádný použitelný nápad. Celkově nám zbývá už jen necelý týden - odevzdat se to má nadcházející pondělí. Napadá vás něco??? Díky za návrhy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.2.16 18:15

Jako první věc mě napadl držáček na zubní kartáček, než si namačkám pastu :lol: Ehm. Snad nečekají nic průlomového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.2.16 18:17

Slipy s dírkou na řiti, větrání pro prdy

• Citovat
  • Upravit
1085
16.2.16 18:23

Nejaky klip, kterym secvaknes napul spotrebovanou zubni pastu, aby sla dobre vymacknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.2.16 18:24

@Pipet Myslím, že průlomové to být nemusí. :kytka: Syn vymyslel, že by vyrobil vrhač na uspávací šipky na střílení jelenů, ale tak nějak čekám na jiný kreativní nápad. :mrgreen: Ale zatím nepřichází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.2.16 18:25
@anivbl píše:
Nejaky klip, kterym secvaknes napul spotrebovanou zubni pastu, aby sla dobre vymacknout

to máme doma, z ali.. ale třeba to úča nezná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1085
16.2.16 18:27
@Nafrněná píše:
to máme doma, z ali.. ale třeba to úča nezná :mrgreen:

No vidis, my to doma nemame :lol: to je zase ukol spis pro rodice nez deti, co asi novyho prvnacci vymysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
16.2.16 18:30

Nenapadlo to sice tak úplně mě, ale když držák na zubní kartáček, tak co držák na namazaný rohlík, než si namažeš další? :think: mně se vždycky ten první skutálí na to namazané… :roll: :D Kamarádka to řeší tak, že do toho namazaného z boku zapíchne vidličku :D Ale nějaký prudce vymakaný držák…? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.2.16 18:34
@JLP píše:
Nenapadlo to sice tak úplně mě, ale když držák na zubní kartáček, tak co držák na namazaný rohlík, než si namažeš další? :think: mně se vždycky ten první skutálí na to namazané… :roll: :D Kamarádka to řeší tak, že do toho namazaného z boku zapíchne vidličku :D Ale nějaký prudce vymakaný držák…? ;)

Rozkrojit rohlík a namazat ho vevnitř? :lol:

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
16.2.16 18:35

@jahuhudka rýpale…! :mrgreen: To je na mě moc práce navíc :mrgreen: manžel to tak dělá, ale těch odrobinek, co je pak všude… :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
16.2.16 18:37

Presne takove ukoly se mi nelibi. Vim to moc dobre, protoze me nikdy takove blbosti nenapadly a uz vubec ne jako ukol.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
16.2.16 18:38
@JLP píše:
@jahuhudka rýpale…! :mrgreen: To je na mě moc práce navíc :mrgreen: manžel to tak dělá, ale těch odrobinek, co je pak všude… :zed: :D

Chlapy jsou asi postižený :lol: ten můj rohlík taky rozkrojuje já ne

• Citovat
  • Upravit
27594
16.2.16 18:40

Něco co by samo vytíralo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
16.2.16 18:43
@ka2ka píše:
Něco co by samo vytíralo :think:

třeba připínací mop za psa? :D a pak mu jen v bytě na chodbě házet tenisák :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.2.16 18:45

@Kamikadze Tak oni mají dlouhodobější téma vynálezy. Minule měli jen vybrat vynálezce a vynález a popsat ho a namalovat. Tak tohle mi přijde jako logické vyústění toho tématu. Nehledě na to, že mě většinou vážně překvapí, čeho jsou ty děti schopné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí